1. Kjolebutik

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Find women's swimsuits in the latest designs and the hottest colors of the season.Shop online for discount swimsuits and lingerie now!

2,4

Under middel

Bestikkelse

Skrev anmeldelse d. 19 maj. Mange mails er blevet udvekslet siden, og jeg har fået fragtbeløbet tilbage. Til gengæld har jeg ikke modtaget varen, men derimod en ny mail 2 gange med få dages mellemrum:

"Lilian Zhou Den 2019-10-08 08:08:28

Kære Lis Højland ,

Håber du har en dejlig dag. Vi modtog din klage på Trustpilot.

Vi har refunderet 63 DKK.

Vi vil gerne tilbagebetale det resterende beløb på ordren, 110 DKK.

Hvis vores løsninger er i orden med dig, bedes du venligst hjælpe os med at fjerne anmeldelsen på Trustpilot. Når vi modtager dit svar, behandler vi det næste trin hurtigt som dit krav.

Tak for din tid og kræfter. Ser frem til dit svar."

Og nej, jeg fjerner ikke min anmeldelse, men opretter derimod en ny......

24. oktober 2019

Bestilte tre badedragter i størrelse…

Bestilte tre badedragter i størrelse xxl. Dum var jeg. Glemte at tjekke trust pilot inden jeg bestilte. Så efter at have læst anmeldelser, var jeg helt lettet, da pakken dukkede op efter 5 dage.... Ak, ak, ak... Den indeholdt godt nok tre badedragter.... Men de var vidt forskellige i størrelse. I den mindste, som vel svarer til en smal - var isyet et mærke med xxxl. Det er helt til grin. Da jeg så skulle prøve en af dem på, var jeg nærmest færdig af grin: Badedragten kom ikke længere end til maven. "Brystpartiet" sad under brysterne :-) alle tre dragter er alt for korte. Og jeg er vel at mærke kun 1,65. Den mindste, som angiveligt skulle være str xxxl, kunne ikke engang passe min datter, som kun er 1,56. Også den nåede kun til under brystet.... Det er et FUP-firma. Lad VÆRE med at bestille noget her!!!!!

4. august 2019

Det var godt! :-)

Bestilte en strandkjole i str. L og en blå/hvid stribet højtaljet bikini i XL. Strandkjolen lidt tyk i stoffet, i forhold til sommervejret ellers er det en lækker og blød kvalitet. Bikini, underdelen passer perfekt, men toppen sidder løst under brystet - men sådan er det tit med bikini sæt til min krop, underdelen skal være større end overdelen.
Det har taget 15 dage, hvilket er rimeligt, før jeg modtog varerne. Ingen beklagelser her fra, på trods af mange af de andre oplevelser.
Bealay.com går også under navnet Piu Fashion Limited, jeg betalte med PayPal, og alt gik super nemt. De har også en hjemmeside der hedder Very Voga, hvor de sælger tøj. Bealay.com er baseret på bade- og strandtøj.

19. juni 2019

Lang leveringstid - og tøjstørrelserne er ikke til at regne med.

Elendige størrelsesangivelser. Bestilte bikini, badedragt og badeshorts - og gik slavisk efter størrelsesskemaerne ved hver af varerne. Bikinien var mindst 2 numre for stor, badedragten mindst 2 numre for lille og badeshortsene var dem der kom nærmest en rigtig størrelse. Med den leveringstid, der er på tøjet, gider jeg ikke returnere varerne.
Jeg køber i hvert fald aldrig noget fra det firma igen.

2. juni 2019

Har købt bikini I plus size XXL

Har købt bikini I plus size XXL. Den passer et 10års barn med barm. Forsøgte flere dage at få kontakt (meget uoverskuelig side). Fik kontakt på Facebook. Får 3 valgmuligheder om byt, 40%refund,100%refund. Valgte og så skete der ikke mere. Nu reagerer de ikke på henvendelser, og kommentarer på deres annoncer bliver slettet. Fup firma.

23. april 2019

alt Ok

Har i går modtaget badetøj fra Bealay. Det passer, og jeg har vasket det, og stadig er det lige pænt.
Så jeg er bestemt meget positiv
Jeg bestilte den 27/3-2019 og det skulle være her den 12/4-2019 men det var PostNord der igen var ustabil.

Og ja de trækker penge, når de sender til skrædderen, men jeg har modtaget 3 sæt. Badetøj for 600,00 kr. Med fragt og ja det tager tid med posten, men det kommer jo heller ikke fra vores lille land, så tænk på det når du bestiller, så vil du få en positiv oplevelse

16. april 2019
Vis anmeldelser på alle sprog. (85 anmeldelser)