BDMBet Casino Anmeldelser 75

2,1

Kolejny dzień wpłaty wygrać się nie da !!!!!!!! 24.11.2024 - 10:42 ID 730866596418523118 System Płatności Creditcard Kwota 200.00 Zł Akcja Wpłata Zaakceptowano 24.11.2024 - 10:16 ID 6737165947722... Se mere

Ich finde das Casino richtig super. Tolle Spiele, schnelle Auszahlung und super Bonus Angebote. Für mich mit das beste Online Casino. Liebe Grüße Daniel Myska

Continuano a rifiutare il documento di identità GIÀ APPROVATO IN PASSATO SENZA UN PERCHÉ L’UNICO PERCHÉ È CHE SI TRATTA DI UNA AUTENTICA TRUFFA SENZA SE E SENZA MA! PAGARE 14678 euro E’MOLTO MA... Se mere

Ce site des vrais voleurs,j ai rechargé 50 euros il mon donner un bonus de 3 euros en plus , j ai jouer et j’ai gagné 500 euros et d 1 coup mon compteur d’argent affiché 70 euros, et les 500 euros on... Se mere

1. Kasino
  2. Online casino eller bookmaker

Uruchomione w 2024 roku BDMBet Casino oferuje kompleksową platformę gier online z wyborem ponad 5000 gier, w tym automatów, gier stołowych, opcji dealerów na żywo i szczegółowych zakładów sportowych. Kasyno współpracuje z renomowanymi dostawcami oprogramowania, zapewniając wysokiej jakości i wciągające wrażenia z gry dostosowane do różnych preferencji graczy. Nowi gracze są witani kuszącym pakietem, który obejmuje bonusy do 450 € i 250 darmowych spinów, rozdzielonych na pierwsze trzy depozyty. Ta oferta powitalna pozwala nowym graczom zagłębić się w szeroką gamę gier dostępnych w kasynie. BDMBet stale angażuje również graczy w regularne promocje i konkurencyjne turnieje, zwiększając ich przygodę z grami i możliwości wygranej. System płatności w BDM Bet Casino obsługuje różne metody, akceptując zarówno tradycyjne waluty, jak i kryptowaluty, takie jak Bitcoin i Ethereum, zapewniając bezpieczne, szybkie i wygodne transakcje. Kasyno priorytetowo traktuje bezpieczeństwo użytkowników dzięki najnowocześniejszej technologii szyfrowania w celu ochrony danych osobowych i finansowych. Dodatkowo, BDM Bet Casino oferuje bogaty program lojalnościowy VIP, w którym często grający gracze zyskują ekskluzywne korzyści. Gracze gromadzą punkty przy każdej grze, które można zamienić na nagrody, takie jak zwiększony zwrot gotówki, specjalne bonusy i wpisy do unikalnych turniejów, wzbogacając swoje wrażenia z gry. Obsługa klienta w BDMBet Casino jest dostępna przez całą dobę za pośrednictwem czatu na żywo i poczty e-mail. Personel pomocniczy jest szybki i sprawny, gotowy do rozwiązywania wszelkich pytań lub problemów, jakie mogą napotkać gracze. Co więcej, strona internetowa kasyna jest zoptymalizowana do użytku mobilnego, dzięki czemu gracze mogą cieszyć się ulubionymi grami na dowolnym urządzeniu, płynnie integrując wysokiej jakości wrażenia z gry w ruchu.

2,1

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Kolejny dzień wpłaty wygrać się nie da…

Kolejny dzień wpłaty wygrać się nie da !!!!!!!!

24.11.2024 - 10:16 ID 673716594772229030 System Płatności Creditcard Kwota 280.00 Zł Akcja Wpłata Zaakceptowano

24. november 2024

A company of scammers

A company of scammers. They won't pay you back your winnings. When withdrawing winnings, they will request a whole bunch of documents and will ignore you by mail. Also, they cannot be called and they will disable your life chat. They write many of the reviews here themselves. Don't bet your money. I still can't withdraw my winnings, it's been 3 weeks.

14. oktober 2024

They are scammers

I have not been able to verify for 3 weeks, they do not respond by mail, they have phone numbers, life chat is disabled. After you want to withdraw your winnings, you will be refused. I think this is a company of scammers, you will never be able to perform verification because they will ignore you. do not make a deposit
My account: Nine84155288

12. oktober 2024

This is a scam

This is a scam. They let deposit all the money you want but when you want to withraw your winnings they have limits and a lot excuses such as origin of funds and and for detailed information that not even the bank can give you that. Don’t waste you money and time with these scammers

3. oktober 2024

Very bad online casino

Very bad online casino! They don’t allow to withdraw the winning amount! With several attempts mail, they told me to refund my original money which I deposited before, still they didn’t paid me out!
What a shame company !!
After all ,they make my account disabled and can’t reopen again .
Be aware of this money stealer business site they only paid for the small winning amount otherwise they will make the account blocked while having big winning amount.

12. september 2024

Encore une fois un soucis de retrait!!!

Encore une fois un soucis de retrait!!!

Mon compte est verifié tout est en regle et pourtant mon retrait de 100 euros est refusé sans qu'on me dise pourquoi!!
Je contacte le service client qui me dit ne pas pouvoir me dire pourquoi et qu il faut que j attende la reponse du departement concerné!! C'est une blague!!!
Franchement si vous souhaitez retirer vos gains de manière sereine sur ce casino fuyez!!!!

13. september 2024