BB FugeentrepriseAnmeldelser

Middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

2,8

Vi udfører kontroller af anmeldelser

Jeg kan desværre ikke anbefale…

Jeg kan desværre ikke anbefale bb-fugeentreprise.dk. Jeg burde have tjekket Trustpilot, inden jeg indgik en aftale med dem.

Jeg talte med Pernille B., som virkede rar i starten, men efter vi har sendt henvendelser angående deres arbejde, hører man ikke længere fra hende. Til sidst ender det med, at de ikke ønsker at gøre noget og heller ikke tager ansvar.

Jeg vil derfor fraråde at benytte deres service.

2. april 2025
BB Fugeentreprise-logo

Besvarelse fra BB Fugeentreprise

Hej René’
Jeg ved ikke om det er arbejde du skulle have udført eller om det er arbejde der er udført. Men hverken jeg eller Pernille har talt eller skrevet med dig. Ej heller har du skrevet til os. Jeg tror du har anmeldt det forkerte firma.
Vi var foriøvrigt på ferie d. 2 april, hvor du påstår at have talt med Pernille.
Det er virker lidt underligt at vi får 2 falske anmeldelser i træk !! Den forrige ( Birthe Hansen ) har ikke henvendt sig - hvis hun overhovedet eksisterer ?

Du må meget gerne skrive eller ringe på tlf. 40145153.
Bh
Bo Bjerre
BB Fugeentreprise ApS

Dårlig håndværkskvalitet – kan ikke anbefales!

Vi skulle have fuget vores nye vindue og dør og kontaktede bb-fugeentreprise.dk for at udføre arbejdet. Vi aftalte, at Bo skulle stå for opgaven, men da han var færdig, blev der ikke gjort rent efter sig. Der var fugeklatter på gulvet, som vi selv måtte fjerne.

Det værste var dog, at fugningen ikke var udført ordentligt – der var huller, og arbejdet så generelt sjusket ud. Vi var yderst utilfredse med resultatet.

Vi kontaktede virksomheden via mail, men hørte intet i en uge. Først efter at vi rykkede dem, fik vi en dårlig undskyldning som svar. Vi endte med at få en anden fugevirksomhed til at gennemgå arbejdet, og desværre måtte vi betale ekstra for at få rettet op på Bo’s fejl. Det blev bekræftet, at arbejdet ikke var udført korrekt.

Hele oplevelsen var frustrerende og skuffende – vi kan på ingen måde anbefale bb-fugeentreprise.dk. Når vi ser på tidligere anmeldelser, lader det til, at andre har haft lignende oplevelser.

6. februar 2025
BB Fugeentreprise-logo

Besvarelse fra BB Fugeentreprise

Kære Birthe
Du har sikkert haft en dårlig oplevelse - men det er ikke BB Fugeentreprise ApS, der har udført dette arbejde!! Vi har ej heller modtaget mails fra dig. Det må være en anden Bo. Jeg vil meget gerne have, at du dementerer her på Trustpilot, da der allerede er nogen, der har læst opslaget. Du er velkommen til at ringe på tlf. 40145153
Med venlig hilsen Bo Bjerre
BB Fugeentreprise ApS

Noget svineri! Og sikken en ulejlighed!

Jeg kontaktede Bo efter et andet firma ikke var lykkedes med at fuge rundt om min kogeplade. Fugemassen ville ikke størkne.

Bo fik fjernet den gamle fugemasse og lagt en ny sort fuge i. Efter kun 15 min. begyndte der at danne sig en slags kalkpletter på fugen. Jeg kontaktede Bo som kom og lavede det om. Endnu engang blev det det samme resultat.

Jeg skrev til Bo, og han mente at jeg bare skulle give det noget tid og tørre det grundigt af mange gange. Jeg insisterede på, at det ville jeg ikke vente på, så han måtte komme og lave det om, men han skulle være 100% sikker på, at det ville blive et godt resultat.

Jeg ventede flere uger, rykkede flere gange både på mail og tlf. - hørte intet. Fangede ham på tlf. Han havde nu alverdens undskyldninger for hvorfor han ikke var vendt tilbage. Så var han syg, ventede på producentens tilbagemelding m.v.

Bo vendte aldrig tilbage, og jeg måtte få et 3.die fugefirma til at komme. De lavede arbejdet på den halve tid, og svinede slet ikke. Bo havde efterladt fugemasse på min sorte granitbordplade, hvor han havde haft værktøj liggende, og desuden var der masser af fugerester på min kogeplade.

Så Bo, det kan godt være, du har fuget i 35 år, men det du har lavet her hos mig var rent ud sagt et stykke amatørarbejde! Og så overholder man i øvrigt sine aftaler om at ville vende tilbage.

21. maj 2018