BazarAuktion.dk Anmeldelser

3,9

Super oplevelse. Alt går som de skriver på deres side. Levering i den syv dag ✔️ Ingen auktionsgebyr ✔️ Kun varens pris og fragt. Havde bestilt med levering til afhentning på posthus, men fik i stedet... Se mere

God information under auktionen men desværre ikke da den var slut. Skulle selv finde oplysninger om betaling mm. Havde været rart med en mail om at auktionen var vundet mm. Hurtig levering og varen... Se mere

Bestilte en dråbe i forgyldt med tilhørende 80cm kæde. Jeg fik et meget minimalt vedvæng, samt 42cm kæde i Rosa forgyldt. Vurdering 800kr. Det var absolut ikke hvad jeg havde forventet. Varen er... Se mere

Dårlig oplevelse vendte til noget godt Jeg blev kontaktet af firmaet, der oplyste tracing nr som gls havde glemt at sende til mig og jeg har hentet de fineste øreringe - så jeg beklager den dårlige... Se mere

1. Events og underholdning

Bazarauktion er en handels virksomhed, hvor vi sælger fra butik til forbruger, hos os kan du gøre en super god handel på nye vare som kan købes andre steder, men til priser der er meget mere fordelagtige for dig som forbruger, det er gennem vores auktions platform, du kan gøre en fantastisk handel. Alle auktionerne på BazarAuktion består af produkter, der sælges af virksomheder, så derfor får du samme trykhed som hvis du køber gennem andre kendte internet butikker, 14 dages returret og 2 års reklamationsret

God

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot, og vi er naturligvis super glade for du har haft en god oplevelse med BazarAuktion.dk Vi arbejder altid på at gøre vores kunder tilfredse. Hvis du vil have nogen spørgsmål til dine produkter eller vores auktioner, så er du altid velkommen til at kontakte os på Kundeservice@BazarAuktion.dk Vi håber, at du får en fantasktik dag, der gør vi efter denne anmeldelse Mvh BazarAuktion

14. oktober 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Billigt bras der ikke virker

8. oktober 2021

Hej Klaus

Ja vi er billige, men det du køber hos os skal selvfølgelig virke og derfor har vi selvfølgelig også 2 års reklamationsret, så jeg syntes du skal skrive os en mail på Kundesevice@bazarauktion.dk så vil vi hjælpe dig.

Vi kan desværre ikke hjælpe dig via Trustpilot, så tag altid fat i os på mail først.

BazarAuktion

Super godt sted at handle

Super godt sted at handle. Varerne kommer hurtigt. Kun 👍 herfra

1. oktober 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Fantastisk hurtig levering af varen

Fantastisk hurtig levering af varen, som levede op til forventningen

29. september 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Super side med gode priser

23. september 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Jeg kan varmt anbefale dem.

16. september 2021

Fragten er synd

Produkter var i god stand da jeg modtog dem, men jeg synes det er lidt synd at betale fragten enkeltvis til de produkter jeg har vundet på samme dag.

9. september 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Hej og tak for din anmeldelse, hvis du har købt dine produkter hos samme leverandør og du får dine ordre i samme pakke, så refundere vi den overskydende fragt, du kan kontakte os på Kundeservice@BazarAuktion.dk så vil vi hjælpe dig.

Men da der bliver solgt fra flere forskellige leverandøre på BazarAuktion.dk så kan det ikke altid lade sig gøre at sende dine ordre sammen.

Nemt og hurtigt betjening

Nemt og hurtigt betjening. Kan kun anbefales..

9. september 2021

Nemt og overskueligt

Nemt og overskueligt.
Hurtig levering.

8. september 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Det er ikke sidste gang jeg har være på…

Det er ikke sidste gang jeg har være på jeres aktion. Kan varmt anbefale det til andre.
M.V.H.karen

6. september 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

fin ur og god auktion side

2. september 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Er SÅ tilfreds med at handle her !!

Er SÅ tilfreds med at handle her.
Har været heldig, flere gange, at få de ting jeg gerne ville have til en rigtig god pris.
Det er nemt at finde ud af, nemt at følge sine bud og køb, samt virkelig hurtigt betjening mht. levering af det købte.
Giver min bedste anbefaling 👌👌😃

2. september 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

det er dårlige fordi jeg modtaget med…

det er dårlige fordi jeg modtaget med uddykket den stores styk .

23. august 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Hej Haydar, kan du ikke kontaktes os på mail: Kundeservice@bazarauktion.dk, så kan vi prøve at hjælpe dig med dit problem??

Mvh BazarAuktion

Godt tilfreds med varen og hurtig…

Godt tilfreds med varen og hurtig levering

19. august 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Produktet er ok der er bare det at jeg…

Produktet er ok der er bare det at jeg har købt flere ure på auktion men der er ingen af dem jeg kan passe de er for korte og for små til at jeg kan få dem på armen
Er der mulighed for at tilkøbe ekstra lange kæder og remme
Mvh Bjarne

16. august 2021

Hej Bjarne.

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot,

Du kan kontaktes os på Kundeservice@bazarauktion.dk så må vi se hvad vi kan gøre for dig.

BazarAuktion

Det var fedt nok og være på aktionen

Det var fedt nok og være på aktionen, men skægtrimmee, er ubrugelig intet værd kan ikke klippe det mindste.

5. august 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Hej Finn, hvis du har problemer med nogle af de produkter du køber på BazarAuktion.dk, så kan du altid kontakte os på vores mail: Kundeservice@bazarauktion.dk så vil vi gøre alt for at hjælpe dig

God dag

Købte 2 forskellige sæt.

Købte 2 forskellige sæt.
Det ene skal nok have koster vurderings prisen, det andet er absolut kun det værd jeg gav, hvilket vil sige jeg mener det var vurderet dobbelt op, så en 25/75 handel

5. august 2021

Hej Frank

Tak for din anmeldelse, vi vurdere altid vores vurderinger løbene, så hvis du oplevere et produkt du syntes er vurderet langt over hvad du syntes, så kan du kontakte os på mail: Kundeservice@bazarauktion.dk så vil vi kigge på vurderingen igen.

God dag til dig

Mvh BazarAuktion

God oplevelse,fik parasol til gode…

God oplevelse,fik parasol til gode penge og fik leveret hurtigt . Bruger helt sikkert igen.

19. juli 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Fungere fint og hurtig levering

16. juli 2021