BazarAuktion.dk Anmeldelser

3,9

God information under auktionen men desværre ikke da den var slut. Skulle selv finde oplysninger om betaling mm. Havde været rart med en mail om at auktionen var vundet mm. Hurtig levering og varen... Se mere

Bestilte en dråbe i forgyldt med tilhørende 80cm kæde. Jeg fik et meget minimalt vedvæng, samt 42cm kæde i Rosa forgyldt. Vurdering 800kr. Det var absolut ikke hvad jeg havde forventet. Varen er... Se mere

Dårlig oplevelse vendte til noget godt Jeg blev kontaktet af firmaet, der oplyste tracing nr som gls havde glemt at sende til mig og jeg har hentet de fineste øreringe - så jeg beklager den dårlige... Se mere

1. Events og underholdning

Bazarauktion er en handels virksomhed, hvor vi sælger fra butik til forbruger, hos os kan du gøre en super god handel på nye vare som kan købes andre steder, men til priser der er meget mere fordelagtige for dig som forbruger, det er gennem vores auktions platform, du kan gøre en fantastisk handel. Alle auktionerne på BazarAuktion består af produkter, der sælges af virksomheder, så derfor får du samme trykhed som hvis du køber gennem andre kendte internet butikker, 14 dages returret og 2 års reklamationsret

God

0 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Jeg er så sur,billigt bras, sandkasse til børn

Jeg er så sur, hvordan kan man sælge sådanne noget billigt bras, som i også skriver har en værdi på 2650,-
Dette kan købes direkte hos VidaXL.com for 1250,-
hvor denne også er sendt fra for og det er ned fragt.
Jeg har lige samlet den og alle brædder er pil skæve og så tørre så de flækker bare man kigge på dem
Det er en ommer kommer direkte fra VidaXL i Holland
Der har jeg handlet før og det gør jeg aldrig mere og så for man tilsendt dette billige bras.
Hold jer væk fra Bazar auktion som ikke har noget ansvar for det de lægger op på deres side
Sandkasse til børn

30. april 2022

Hej René

Hvis du har problemer med det produkt du har købt via vores auktions side så skal du kontakte os på mail Kundeservice@bazarauktion.dk tag nogle billedere af fejlen og så finder vi en løsning på problemet.

Vi har selvfølgelig ansvaret for de produkter vi sælger på vores side, det er også derfor vi oplyser på siden at du har 14 dages returret og 2 års reklamationsret. det gælder alle auktionere du byder og køber hos os.

Mvh BazarAuktion

Intet er perfekt.

Intet er perfekt.. men tæt på. Og det vil jeg mene det her er. Der går lidt tid inden modtagelse, men ikke utrolig lang tid. Varen var lige som jeg regnede med. .

29. april 2022

Øreringe…

Købte øreringe som på billede virkede større end dem jeg modtag. Lidt skuffet over at de var så små. Ville være en god ide at i evt. oplyste om størrelsen. Mvh. Inge

29. april 2022

Super oplevelse

Super oplevelse. Alt går som de skriver på deres side. Levering i den syv dag ✔️ Ingen auktionsgebyr ✔️ Kun varens pris og fragt. Havde bestilt med levering til afhentning på posthus, men fik i stedet leveret ved døren ✔️👍

14. april 2022

For dyr fragt ved flere ting

Smykkerne er som de skal være intet negativt der MEN! Byder man på flere ting samtidigt bliver det sendt samlet hvilket er helt fint men man betaler for fragt a hvert eneste ting jeg gjorde det med 5 ting og har derfor betalt 250 kr for fragt det syntes jeg er noget svineri.

1. april 2022

Hej Alexander.

Tak for din anmeldelse, vi er selvfølgelig ked af du ikke skriver til os først.

Men vi refundere altid fragt for de auktioner/ordre der bliver sendt i samme pakke, prøv at kigge på din konto så vil du se vi refundere 49,- for hver gang vi sender dine ordre i samme pakke.

Halskæde kom ikke efter 7 dage

Halskæde kom ikke efter 7 dage, hvorfor jeg måtte rykke for den ved aktionen vundne halskæde.
Den kom så efter 2 dage, og ellers fungerer det fint ved bazarauktion

31. marts 2022

Hej Svend

Tak for din bedømmelse.

Vi beklager at du ikke fik din halskæde til tiden, men som vi skrev til dig, så har der været bævl med vores mail system så vi desværre ikke kunne se din ordre, vi beklager selvfølgelig, da det ikke er optimalt.

BazarAuktion

Dt var ikke lige hvad jeg havde regnet…

Det var ikke lige hvad jeg havde regnet med billeder er taknemmelig

31. marts 2022

Hej Lars.

Vi beklager hvis du ikke er tilfreds med din ordre, du kan altid skrive til os på Kundeservice@bazarauktion.dk så kan vi måske hjælpe dig.

du har iverfald altid 14 dages returret.

BazarBolighus.dk

Ok handel og hurtig levering

21. marts 2022

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot, og vi er naturligvis super glade for du har haft en god oplevelse med BazarAuktion.dk Vi arbejder altid på at gøre vores kunder tilfredse. Hvis du vil have nogen spørgsmål til dine produkter eller vores auktioner, så er du altid velkommen til at kontakte os på Kundeservice@BazarAuktion.dk Vi håber, at du får en fantasktik dag, der gør vi efter denne anmeldelse Mvh BazarAuktion

Modtog nogle øreringe i guldbelagt

Modtog nogle øreringe i guldbelagt , de var istykker manglede en sten og den ene kunne ikke lukke . Min datter blev meget skuffet. Modtog en parasol den var perfekt . Levering ok . Ikke et sted jeg vil handle igen desværre

21. marts 2022

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Hej Sebastian. Tak for din anmeldelse, vi er selvfølgelig ked af du har haft en dårlig oplevelse med et af de produkter du har købt på BazarAuktion og det er også derfor vi kontaktet dig, da vi selvfølgelig godt vil have en chance for at ændre din oplevelse, og som vi har aftalt har vi refunderet ordre med de øreringe som var defekte. og vi håber selvfølgelig at du ændre mening og godt vil handle med os igen

Mvh BazarAuktion

Halskæden var for kort

Halskæden var afbildet på en model hvor den var vist noget længere end den jeg fik hjem, desværre.

11. marts 2022

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Hej Annette, tak for din anmeldelse, vi er selvfølgelig kede af hvis billedet på auktionen ikke har levet op til virkeligheden, hvis du sender os en mail Kundeservice@BazarAuktion.dk så vil vi godt have en chance for at løse problemet.