BazarAuktion.dk Anmeldelser

3,9

Super oplevelse. Alt går som de skriver på deres side. Levering i den syv dag ✔️ Ingen auktionsgebyr ✔️ Kun varens pris og fragt. Havde bestilt med levering til afhentning på posthus, men fik i stedet... Se mere

God information under auktionen men desværre ikke da den var slut. Skulle selv finde oplysninger om betaling mm. Havde været rart med en mail om at auktionen var vundet mm. Hurtig levering og varen... Se mere

Bestilte en dråbe i forgyldt med tilhørende 80cm kæde. Jeg fik et meget minimalt vedvæng, samt 42cm kæde i Rosa forgyldt. Vurdering 800kr. Det var absolut ikke hvad jeg havde forventet. Varen er... Se mere

Dårlig oplevelse vendte til noget godt Jeg blev kontaktet af firmaet, der oplyste tracing nr som gls havde glemt at sende til mig og jeg har hentet de fineste øreringe - så jeg beklager den dårlige... Se mere

1. Events og underholdning

Bazarauktion er en handels virksomhed, hvor vi sælger fra butik til forbruger, hos os kan du gøre en super god handel på nye vare som kan købes andre steder, men til priser der er meget mere fordelagtige for dig som forbruger, det er gennem vores auktions platform, du kan gøre en fantastisk handel. Alle auktionerne på BazarAuktion består af produkter, der sælges af virksomheder, så derfor får du samme trykhed som hvis du køber gennem andre kendte internet butikker, 14 dages returret og 2 års reklamationsret

God

3,9

Har købt smykker til min datter som hun…

Har købt smykker til min datter som hun blev super glad for og så til næste ingen penge:-) (hurtig levering)

8. april 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot, og vi er selvfølgelig super glade for du har haft en god oplevelse med BazarAuktion.dk

Vi arbejder altid på at gøre vores kunder tilfredse.

Hvis du nogen sinde skulle have spørgsmål til dine produkter eller vores Auktioner, så er du altid velkommen til at kontakte os på Kundeservice@BazarAuktion.dk

Gode produkter

Gode produkter , hurtig afvikling , hurtig levering

6. april 2021

Alt var ok

Alt var ok og tilfredsstillende

5. april 2021

BazarAuktion

Hurtig levering, har intet at klage over.

2. april 2021

BazarAuktion

Har i dag fået de ting jeg har vundet…

Har i dag fået de ting jeg har vundet og jeg er meget tilfreds med de ting jeg har fået

30. marts 2021

Meget tilfreds

11. marts 2021

BazarAuktion

Jeg kunne godt have brug for at vide…

Jeg kunne godt have brug for at vide hvor store øreringe & halssmykker er.
En god fodnote.

8. marts 2021

BazarAuktion

Jeg har købt mange smukke gaver her.

Jeg har købt mange smukke gaver her.

4. marts 2021

hurtig levering.

1. marts 2021

Vi arbejder altid på at gøre vores kunder tilfredse.

Vi håber du får en fantasktik dag.

BazarAuktion

Den bedste online auktion jeg…

Den bedste online auktion jeg nogensinde har oplevet. Ingen problemer. Købte en halskæde til konen til en værdi af 995 kr og kundeservice skrev dagen efter at der var en fejl i halskæden så den ville de ikke sende men vi kunne vælge en anden. Vi fandt en til en værdi 1195 og skrev vi gerne ville betale resten. Men kundeservice skrev det skulle vi ikke og da vi havde købt flere vare på auktionen ville de pakke det sammen og refunder det overskydende fragt' k

17. februar 2021

Fine varer

Fine varer, og sjovt koncept... Det eneste i ska ha styr på er porto ved flere vundne auktioner, at man kun betaler en gang porto ved samsendelse... Ellers bliver det en dyr fornøjelse i porto.... Lad evt folk samle auktioner over en uge... Ellers rigtig tilfreds både med kvalitet og side.. 😊😊

10. februar 2021

Vi arbejder altid på at gøre vores kunder tilfredse.

Og vi refundere den overskydende fragt, hvis du betaler dine auktioner på samme tid, så hvis du har et par auktioner du følger, så vent med at betale til du har de ting du vil have, og så betale dem sammen, så vil vi pakke dine vare i samme pakke og efterfølgende refundere fragtet til dig

Jeg har kigget på dine ordre, og kan se vi også har refundere fragt til dig den 20/01-21

Hvis du er i tvivl så send os en mail Kundeservice@BazarAuktion.dk

Hvis du nogen sinde skulle have andre spørgsmål til dine produkter eller vores Auktioner, så er du altid velkommen til at kontakte os på Kundeservice@BazarAuktion.dk
Vi håber du får en fantasktik dag,

BazarAuktion

Super god service og levering.Uret…

Super god service og levering.Uret svare sådan set til den pris jeg gav for det, så er godt tilfreds.
Men varerne er vurderet For højt i forholdt til priserne hvis du købte dem på et andet udenlandsk firma.

5. februar 2021

Besvarelse fra BazarAuktion.dk

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot.

Vi håber du får en fantasktik dag,

Super kundeservice.

Super kundeservice.
Super fine ting.
Og varen er der hurtig med posten.
Så intet negativ herfra.

2. februar 2021

BazarAuktion

Super hurtig service og levering

Super hurtig service og levering, meget nemt at bruge

27. januar 2021

BazarAuktion

God service og hurtig levering

Jeg købte 4 ting på auktion og fik varene leveret meget hurtigt. Jeg var meget positivt overrasket over at de havde sat 3 x 49,- retur på min konto. Der var for levering, da alle 4 ting var sendt samlet. Så rigtig god service. Tingene jeg modtog var også i orden ☺

20. januar 2021

Jeg synes ikke

Jeg synes ikke, at de ting man får, svarer til den vurderingspris.
Jeg betalte forsendelses gebyr 5 gange, men fik to pakker. 4 af mine ting blev sendt samlet i en pakke, betyder det så ikke, at I har taget 3 gange forsendelsesgebyr for meget?

12. januar 2021

Hej

Tak fordi du tog dig tid til at give os en anmeldelse på Trustpilot,.

Hvis du skriver til os på Kundeservice@BazarAuktion.dk så får vi løst det med din fragten, det er selvfølgelig en fejl, vi refundere altid overskydende fragt hvis vi sender det samlet

Hvis du ikke er tilfreds med de produkter du har modtaget, så har du altid 14 dage fuld retur ret, så skriv til os hvis du er utilfreds med dine køb så løser vi det

Er der alligevel priser som du ser er langt over det du kan få den vare til her i Danmark, så sendt os en mail (Kundeservice@BazarAuktion.dk) , så kan vi altid revurdere vurderingen og den pris vi har fået fra vores leverandør.

Men husk vores priser starter næsten altid på 1,-, så det er forbrugerne der selv bestemmer salgs prisen ikke BazarAuktion.dk

Vi arbejder altid på at gøre vores kunder tilfredse.

Hvis du nogen sinde skulle have spørgsmål til dine produkter eller vores Auktioner, så er du også velkommen til at kontakte os på Kundeservice@BazarAuktion.dk

Vi håber du får en rigtig god dag

hurtig levering 👌

11. januar 2021

Hej Charlotte

Vi arbejder altid på at gøre vores kunder tilfredse.

Vi håber du får en fantasktik dag.