Batteryempire Anmeldelser 17

2,6

2,6

Under middel

Tilfreds med mit køb.

Købte batteri til pc til rimelig pris. Det ankom inden for en lille uges tid og virker upåklageligt. OBS: kun betaling via PayPal. Oprettede iø en profil på hjemmesiden, så ordren kunne følges, og var i kontakt med sælger (som skriver på engelsk/fransk og muligt befinder sig i Polen/Tyskland ?) via e-mail, uden problemer (vedrørende en fejl jeg selv havde lavet ifm bestilling). En god oplevelse for mit vedkommende.

22. november 2023

Elendig kundeservice...

Købte et cykelbatteri fra BatteryEmpire, som viste sig at være en fejl køb. Jeg vil derfor sende batteriet tilbage og få refunderet de 2000 kr. som batteriet har kostet. Jeg skriver derfor til dem, så jeg kan sende batteriet tilbage, men høre ikke fra dem. Prøver at skrive igen, men høre stadig intet.. Har nu skrevet 3 mails uden at høre noget overhovedet.. Virkelig dårligt..

12. oktober 2023

Jeg købte et nyt batteri til min Mac…

Jeg købte et nyt batteri til min Mac Book Pro i december 2022. Det var desværre ikke bedre end det gamle batteri og her i februar 2023, fortæller min Mac Book Pro, at der skal service på batteriet, altså det har en defekt. Jeg skriver i alt 3 e-mails til Batteryempire.dk, men får ingen svar. Det giver utryghed og frygt for mine penge er spildt. Med den oplevelse, kan jeg absolut ikke anbefale at handle på Batteryempire.dk Jeg håber de reagerer på alle de dårlige anmeldelser de får, den kundeservice er ikke et firma værdigt i 2023!

22. februar 2023

Refunderet beløb

Jeg havde kapacitet problemer med de batterier jeg købt fra batteryempire. Jeg skræv til dem og på et tidspunkt holdt de op med at svare. De svarede ikke i 7 dage. Efter jeg skræv anmeldelse her fik jeg refunderet beløbet og nu ændrer jeg min bedømelse fra 1 til 4 stjerner.

27. januar 2023

For lang leveringstid tid.

Jeg bestilte et batteri til en el cykel. Det skulle komme fra Polen. Første levering kom ikke frem. Deres kundeservice i Danmark kan man kun skrive til og de valgte ikke at svare. Jeg blev nød til, at ringe til dem i England. Der blev sendt et nyt til mig som kom frem. Alt i alt tog det tre uger inden jeg modtog det. Varen lever op til mine forventninger. De var meget hurtige til, at trække betalingen fra min konto. Næste gang handler jeg ikke hos dette firma.

9. december 2022

Ladekabel ACER

Jeg bestilte et ladekabel til Acer bærbar pc. Var skeptisk efter købet. Det viser sig, at de sender fra Polen. Men det opladeren ankom efter kun tre dage. Meget tilfreds.

25. marts 2022

Havde bestilt og modtaget et batteri…

16/2-2022
Opfølgning:
Har fået beløbet refunderet og behøver ikke at sende det defekte batteri tilbage.
Firmaet har nu fulgt op, og jeg hæver min bedømmelse fra kun 1 stjerne til 4 stjerner.
Venlig hilsen Johannes
////////////////////////////////////////////////////////////
Oprindelig:
Havde bestilt og modtaget et batteri til min bærbare computer.
Batteriet var defekt ved ankomsten (oplader ikke).
Meldte straks om problemet via deres portal, men hørte ikke tilbage.
Sendte derfor en mail til dem med det vedhæftede returformular, men hørte stadig ikke tilbage.
Sendte endnu en mail hvor jeg oplyste at jeg ville gå til Trustpilot hvis jeg stadig ikke hørte tilbage.
Der skete stadig intet og det er så hvor jeg sidder nu.
Jeg regner ikke med at få mine penge tilbage men jeg kan garantere at det er sidste gang jeg handler med firmaet.
Johannes Sørensen

11. februar 2022

Meget tilfreds

Meget tilfreds

Trods lidt ringe oversat, en meget nem side at navigere rundt i. Bestilling og betaling fungere super. Der kan og kun betale med PayPall men jeg erfare selv, at det fungere rigtig godt.

Varen kom inden for 3 dage som de forskrev. Produktet lever fuldt op til forventingen. Sikker indpakning og gode produkter.

23. september 2021

Ingen problemer

Bestilte et toshiba laptop batteri.
Til trods for at det er tydeligt at siden er google oversat fra polsk, så kom ordren frem på den lovede dag, og der har ingen problemer været undervejs.

Siden godtager rigtigt nok kun Paypal betaling, men det er nok mere grundet den store sum man som hjemmeside skal betale for at modtage kort betaling.

16. august 2021
Vis anmeldelser på alle sprog. (17 anmeldelser)

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto