Batterionline.no Anmeldelser 7.842

TrustScore 4.5 ud af 5

4,4

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Batterionline.no, har de produkter som vises på netsiden. ikke nogle ekstra omkostninger. 1.hverdag efter bestilling bliver den sendt med posten. Bedre kan det ikke blive.

Bedømt til 3 ud af 5 stjerner

Produktet (boblekonvolutter) ser helt ok ut. Hverken mer eller mindre. Det positive er prisen. Den var vesentlig gunstigere enn hva jeg fant hos andre leveradører.

Virksomheden har svaret

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Rask levering med UPS og regning på EHF. Billigere enn andre butikker på stort sett alt av batterier.

Virksomhedsoplysninger

1. Batteributik
  2. Butik med mobiltilbehør
  3. Fotohandler
  4. Teleudbyder
  5. TV-butik

Skrevet af virksomheden

Batteri Online tilbyr privatpersoner og bedrifter kvalitetsbatterier til konkurransedyktige priser. Vi behandler hver enkelt ordre etter beste evne slik at du får de beste produktene så raskt som mulig og til en god pris. Ved å bruke internett som vår salgskanal reduserer vi driftkostnaden betraktelig da vi ikke har behov for fancy lokaler og heller ikke bruker midler på dyre salgskataloger etc. Batteriene du finner i vår nettbutikk er derfor rimeligere enn hva du ville fått i ett varehus eller på ett kjøpesenter. Batteri Online har fokus på å alltid levere ferske batterier av god kvalitet. Vi operer derfor med fjernlager i Danmark på våre produkter. Vårt fjernlager er stort og bevegelsen av varer er meget høy. Slik slipper vi å risikere at batteriene blir gamle og dårlige og kan til en hver tid garantere deg ferske batterier. Vi utvider sortimentet hver eneste dag, om det er noe du ikke finner kontakt oss og vi vil komme tilbake innen kort tid med produktet til en bra pris. Er du i tvil om hvilket produkt som passer best til ditt behov hjelper vi gjerne om du sender oss en e-post eller ringer. Vi jobber hardt for at Batteri Online skal være en enkel, brukervennlig nettbutikk. Har du noen ønsker eller forslag setter vi stor pris på om du kontakter oss slik at vi kan bli enda bedre. Takk for at du tok deg tid til å besøke vår webside, vi håper du trives og får en hyggelig handel.

www.batterionline.no Support

Skrevet af virksomheden

RASK SUPPORT
Både via telefon, mail og live chat på nettsiden.
BILLIG FRAKT
Fra 49 kroner! Batteri Online sende det som er mulig med Helthjem Varebrev. Dette resulterer i rimelig og rask frakt.
GRATIS RETUR VED REKLAMASJON
Vi dekker kostnaden ved en eventuell reklamasjonssak.
GODE PRISER
Skulle du finne en vare billigere ett annet sted i en norsk butikk/nettbutikk, ta kontakt så skal vi gjøre det vi kan for å matche dette og om mulig gi en enda bedre pris.

Kontaktoplysninger

4,4

Fremragende

TrustScore 4.5 ud af 5

8 t anmeldelser

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Feilplukk av varer

På webordre 9000217546 bestilte jeg 22 stk. LS14500 men fikk tilsendt 22 stk. LS14250.

10. november 2023
Batterionline.no-logo

Besvarelse fra Batterionline.no

Hej Nils Petter

Tak for din anmeldelse - din feedback er værdsat.

Jeg har sendt dig en mail angående hvordan vi løser dette. Jeg håber du vil tage dig tid til at kigge snarest så vi kan få dette løst hurtigst muligt 😊

Med venlig hilsen
Oliver
Batterionline.no

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.