Se, hvad kunderne siger
Returnerte en vare på angrefrist den 20. mai, men postens sporing viser at pakken har ligget på Lørenskog siden den 21. mai. De har tydeligvis ikke noe (bra) system for å få pakken videre til Sveri... Se mere
Kjøpte et batteri til MacBook på ordre B3505381, batteri ankom med flere synlige skader. Pakken ble sendt tilbake med ferdig frankert retur med Posten, og ankom Batteriexperten/Teknikkdeler den... Se mere
1. Bestillingen gikk greit. 2. Kvalitetsprodukter til fornuftige priser. 3. Rask forsendelse. Bestilte varene på lørdag 16/5. Fikk varene tirsdag 19/5. 4. Jeg kommer til å benytte meg av dem fle... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Nice customer service
Something happened to my package, and it was a PostNord problem, but they solved it for me on Friday evening around 5 PM, which was really impressive
The guy who helped me was Tobias, and honestly, the customer service was outstanding
Urursel kvalitet på mobilbatteri jag…
Urursel kvalitet på mobilbatteri jag beställt.
Ikke nok opplysninger på batteri jeg…
Ikke nok opplysninger på batteri jeg bestilte, var samme nummer som orginal batteri, men original har nfc i sin og det har ikke dette.
Sendte mail 31 mai, fortsatt ikke svar ( sendt flere pga dette er reklamasjon )
FORTSATT ikke svar 12 juni. Reklamasjon i bank pga dette.
Svar 13 juni, først penger tilbake for produkt, ikke frakt, ny mail der jeg etterspurte dette og fikk 55 kr til. Sak løst, produkt kastes etter avtale.
En super opplevelse
1. Bestillingen gikk greit.
2. Kvalitetsprodukter til fornuftige priser.
3. Rask forsendelse. Bestilte varene på lørdag 16/5. Fikk varene tirsdag 19/5.
4. Jeg kommer til å benytte meg av dem flere ganger.
La beställning under en helg och avbröt…
La beställning under en helg och avbröt beställning på mail samma helg. Trots detta skickar de beställningen och ska sen ha pengar för returfrakt. Kundtjänst hänvisar bara till sin policy och kan inte föra diskussion.
Meget rask ekspedert-Kjøpte en…
Meget rask ekspedert-Kjøpte en batterilader! Det tok under 1 uke og få den på døra med Portebuddy!
Jeg er meget fornøyd!
Kjøpte en original lader til en laptop
Kjøpte en original lader til en laptop, nesten 600 kr. Det var ingen opplysninger om at denne ikke var komplett. Det mangler imidlertid ledningen fra laderen til strømkontakten, denne fulgte ikke med og denne kunne ikke skaffes. Så da var kjøpet bortkastet.
Svindel
Kjøpte velykket batteri til hørerapperat. Men så måneder senere plutselig var det en ordre sendt som IKKE var bestilt av meg. Få ikke kontakt via telefon heller. STYR UNNÅ!
Retur ikke behandlet.
Pakken ble sendt tilbake med ferdig frankert retur med Posten, og ankom Batteriexperten/Teknikkdeler den 3 Mars. Pakken har så ligget tre uker hos dem uten at returen har blitt behandlet. Dette tar meget urimelig lang tid, og jeg er i ferd med og opprette reklamasjon hov VISA siden jeg betalte med Mastercard.
Dette er utrolig dårlig!
Elendig kundeservice- svarer ikke på…
Elendig kundeservice- svarer ikke på mail. Bestilte 2 batterier og ved bestilling stod det ingen ting om at de ikke hadde disse på lager. Fikk omsider slettet bestillingen, da jeg tilslutt fikk tak i en kar på telefon. Aldri mer handling til dette firmaet
Lite tillitsvekkende kundebehandling
Lite tillitsvekkende kundebehandling. Kundeservice overser meldinger og har en dårlig returordning.
Kunden har aldri rett
Enig med tidligere anmeldere.
"Firmaets policy er at kunden har ALDRI rett. Selv om det er feil på deres nettsider, som gjør at du får feil produkt,"
Første gang jeg bestiller her
Første gang jeg bestiller her. Noen obskure kamerabatterier. Bestilte 22 desember, allerede kvelden 23 desember kunne jeg hente pakken med instabox. Ser den er sendt helt fra malmø.
De reklamerer med rask levering men det stemmer ikke
De reklamerer med rask levering. For meg så tok det 13 dager og det er altfor dårlig. Produktene var som forventet
Bestillingen min ble levert til feil…
Bestillingen min ble levert til feil leveringspostkasse med feil telefonnummer. Jeg prøver å klage, men systemet tillater bare retur av produkter eller defekte produkter, og derfor behandler de ikke saken min. Kundeservicen er forferdelig.
Uhøflig jævelsk svar på epost.
Bestlte 2 små knappcelle batteri. 7 aug.
"bestilling B3220164 er på vei og burde komme innen kort tid." Hva er kort tid der.
Spurte om dem sendte med hest og kjærre.
Ser nu den kommer mandag 18 aug. Sendte epost å klagde.
Da meg kontakte Bring. Sa jeg kontakter fan ikke Bring. Ba dem å gjøre det.
Sendt med Bring Postkasse 49 kroner.
Handla ladekabel her
Handla ladekabel her. Forsøkte å få kontakt med de via mail. Tar dagesvis før svar.. hold dere langt unna.
Bestillte batterilader som aldri kom
Bestillte batterilader som aldri kom
Ringte for å finne ut hva som hadde skjedd
Fikk tlf svarer om at jeg var først i køen
Satt 15 min å ventet
Er dette bare svindel?
Poor support
Poor support, like chatting with a parrot for days. Note it’s tricky to return a LiPo battery to «Batteriexperten» because they have no Norwegian office (only in Sweden), and none of the Norwegian shipping companies permit battery shipments from Norway to Sweden. Nor do they accept the companies Norwegian «address».
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.