Batteriexperten Anmeldelser

22.009

4,7

Jeg var i flere forretninger, enten havde de det ikke eller også var det meget dyrt. Bestilte hos jer og det blev leveret prompte. Næste gang jeg mangler et eller andet gider jeg ikke køre rundt, det... Se mere

Grei bestilling, og batteriet var som beskrevet og passet robotklipperen. Der er vanskelig å vurdere kvalitet på batteriet da holdbarhet først vil vise seg senere. Litt dumt at forsendelse er med «hel... Se mere

Rask forsendelse. Batteri til robotgressklipper virker bra. Har lengere gangtid nå enn da den var ny.

1. Batteributik

Sveriges ledande butik för batterier och laddare – men också mycket mer. Vi erbjuder ett stort utbud av elektronik, reservdelar och tillbehör till allt från mobil och dator till verktyg, hushåll och fordon. Vi erbjuder snabba leveranser från vårt eget svenska lager och personlig support när du behöver det. Trygg e-handel sedan 2006.

22 t anmeldelser

Svarer typisk inden for 2 uger

(22.009)

1.406 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Reklamerer med gratis fragt ved køb…

Reklamerer med gratis fragt ved køb over 299 kr.. Man ved blot ikke hvilke varer der skal bestilles for at få denne gratis fragt, for det er ikke beløbet der bestemmer om fragten er gratis, derimod hvilke varer man køber. Og man kan ingen steder se, om en given vare medtages i beløbet, der giver gratis fragt. I det svar jeg har fået fra firmaet står at nedsatte varer ikke medgår, igangværende kampagner ikke medgår, visse produkter indgår ikke. Så jeg tror faktisk ikke man kan få gratis fragt.

1. juni 2026

Jeg bestilte en oplader i slut marts og…

Jeg bestilte en oplader i slut marts og modtog den i start april.
Det var dog den forkerte jeg havde bestilt, så jeg betalte for en returnering og sendte produktet ind starten af april.

Vi er nu i starten af maj, og jeg har endnu ikke fået mine penge retur og har måtte rykke flere gange og får ikke svar.

Jeg kommer aldrig til at købe noget derfra igen.

4. maj 2026

Virkelig ringe

Virkelig ringe. Lover afsendelse samme dag mod betaling men efter 5 dage er varen fortsat ikke afsendt. Er det mon et fup furma? Svarer heller ikke på mails eller telefon.
Så trods lave priser anbefales det at finde en anden leverandør

30. april 2026

Jeg købte et batteri hos Batterieksperten

Jeg købte et batteri hos batterieksperten til min PC. Det ankom , men det var desværre det forkerte til min PC.
Det var besværligt og ikke særlig gennemsigtligt, hvordan man skulle returnere batteriet. Fandt dog ud af det efter megen søgning på hjemmesiden. Jeg skulle selv betale for forsendelsen tilbage. Det blev 100 kr. batteriet havde kostet 350 kr. Der er nu gået 3 uger og jeg har endnu ikke modtaget betaling eller anden mail. jeg har skrevet til Batterieksperten og har fået et generelt svar tilbge om, at de har travlt for tiden, da mange returnerer varer. Jeg kommer ikke til at købe flere varer hos Batterieksperten i fremtiden.

17. marts 2026

Produktet var ikke det de solgte

Skulle bruge en adapter fra HDMI til USB. Køber en på hjemmesiden som bliver solgt som en HDMI-USB Adapter. Det viser sig at være et videocapture card og altså ikke det produkt jeg blev solgt. Alligevel skulle jeg betale fragten for at retunere varen

5. marts 2026

Dårlig service og ingen forståelse.

Dårlig service og ingen forståelse.

Købte batteri til vores Dyson V15, der står det passer til en V15 og da jeg modtager batteriet passer det slet ikke. Skriver til batteribyen da jeg beder dem sende en returlabel da jeg ikke vil betale porto for deres fejl.

Det nægter de og bliver ved med at sige jeg har lavet fejlkøb, har sendt alle eksempler fra deres hjemmeside men de er ligeglade.

Vil ikke anbefale nogle at handle med det fuskerfirma. I skal bare huske at deres fejl bliver til kundens fejl.

26. september 2025

Min fjernbetjening til mit Samsung TV…

Min fjernbetjening til mit Samsung TV var slidt og kunne godt trænge til udskiftning efter en del år, jeg fandt den hos Batteriexperten, den blev sendt meget hurtigt og alle er glade igen, firma med god service og hurtig transport kan varmt anbefales. Connie Nielsen

7. oktober 2025

Jeg købte et nyt batteri til en gammel…

Update: Jeg har modtaget refusionen nu. De glemte bare at skrive til mig at de havde overført pengene (som de ellers havde lovet).

Jeg købte et nyt batteri til en gammel macbook computer. Batteriet som jeg modtog var noget absurd dårligt skrammel fra Kina. Kapaciteten på batteriet var ringere end på det 12 år gamle batteri som skulle udskiftes. Jeg kontaktede virksomheden og fik en returlabel som jeg brugte til at sende batteriet retur samme dag. Nu er der gået 3 uger siden jeg afsendte batteriet, og 2 uger siden jeg fik bekræftelse på at det var afleveret. Jeg har ingen refusion modtaget, og jeg har intet hørt fra virksomheden ud over nogle mere eller mindre automatiske"vi skal nok tage os af det snart" svar på mine henvendelser.

17. juli 2025

Jeg bestilte et batteri fra…

Jeg bestilte et batteri fra Batteriexperten og modtog min ordre som forventet. Desværre var batteriet dårligt emballeret, hvilket medførte en skade på en fastgørelsestap. Dette skabte usikkerhed omkring holdbarheden ved montering. Selvom jeg valgte at installere batteriet for at undgå returhåndtering, er det skuffende, at en simpel emballeringsfejl kan resultere i en defekt vare. En forbedret pakning kunne have forhindret dette problem. Selve bestillings- og leveringsprocessen fungerede dog fint.

13. maj 2025

Led lys til TV

Først: kun telefonsvar 09:00 til 12:00, mandag til onsdag. Helt tullete.
Bestilte lyslister til tv som skull være 2x1m × 2 stk på 60cm.
Levering: 2x60 cm og 2x40cm. Regner med det ikke skal er noe lys innebygd i skjøteledningene🤔
Dette var et skuffende besøk.

18. juli 2024