Eu nu știu engleza am.platit pe tik tok pt un șezlong și m-am trezit ca am cumpărat credite pe platforma unde nici nu știu cum am ajuns .am încercat sa folosesc acele credite dacă tot le-am plătit și... Se mere
Y a quelques mois y a eu un abonnement à mon insu sur le site bathroom!j'avais envoyé un mail au service après vente chez eux en expliquant le problème!!et ils ont pris ma demande au sérieux!mainte... Se mere
I subscribed in this company accidentally, they sold branded hygiene products and ebooks. The website is pretty transparent, price was attached and have a better range of brand. More over if you avail... Se mere
I did not know that I had a account because it was a questionary for a mobile! Suddenly ther was a large amount written from my banc account! I was very afraid because I can not afford something like... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Har ikke besvaret negative anmeldelser
this website is excellent..they can…
this website is excellent..they can accomplish what u need to know and willing to help you anytime..thank you for agent nela for helping me...thanks a lot.
Great experience
SCAM!! Disgusting! !!
SCAM!!! Beware! Offers you discounted item, then ties you into some membership and nowhere this bathroomaisle comes up, when query they have claimed you did not place any order and you have requested sign up to membership! Asked to cancel and refund, was told if i give positive review they will refund almost £40 they have charged for membership! I guess most of positive reviews are from people trying to get £40 back! Scammers! I am happy to loose £40 if it helps preventing others to get into this trap!
It's been great customer service…
It's been great customer service experience especially agent grace, Joie helped me in it.
Nie będę opowiadać ,oszukano mnie !!!
Good service by kurt
Fui atendida inmediatamente por un…
Fui atendida inmediatamente por un asesor y tuve una repuesta satisfactoria por parte de Nela, excelente resultado a mi Atencion, muchas gracias
Giodnsjsshdhdjddhhdjxjjx
Very bad service everyone this is scammer dont trust it stupid they dont refund my money😡😡😡😡😡😡
excelente atencion
Merci à Sama qui m’a contacté pour…
Merci à Sama qui m’a contacté pour m’aider. Bonnes fêtes et bonne année 2025.
Marianne
feedback
Edith mi ha contattato per avere una mia valutazione che e'di 4 stelle per l'attenzione e il supporto per il cliente!
Service client au top et super réactif
Service client au top et super réactif
Merci pour votre aide et votre…
Merci pour votre aide et votre confiance. Pour avoir résolu le problème. Bonne équipe.
Cordialement Mme Bidon Edwige.
Kiired lahendused probleemi…
Kiired lahendused probleemi lahendamisel. Tänud meeskonnale