Basketshop.se Anmeldelser 210

4,8

Super Service, bester Basketball Shop! Es hat super viel Auswahl: 2000 Schuhe, ganz viele Elitebags, Shirts, Trikots, Hosen, Trinkflaschen, Bälle… Unglaubliche Auswahl und super Beratung: Der Verkäu... Se mere

De tar orimligt höga fraktavgifter även om du köper ngt som knappt väger ngt eller är skrymmande som ex en T-shirt, shorts el likn. (Att ex betala 89 kr i frakt för ett par shorts för 250 kr är v... Se mere

De är väldigt trevliga och servicemindad. Jag hade beställt två , för jag hade ingen kunskap om bollen min sonen ville ha. Hade beställt två. Fick hjälp av en jag pratade i telefon så hjälpte mig av... Se mere

Ni har överträffat mina förväntningar. Hög kvalitet basketskor till bra pris dessutom utmärkt service med kunnig personal som har hjälpt mitt barn/ungdom att hitta rätt skor anpassad till hennes kropp... Se mere

1. Sportsbutik
  2. Støvlebutik
  3. Skobutik
  4. Sportstøjsbutik
  5. Producent af sportstøj

- Stor butik med ett brett sortiment av basketskor och övrig basketutrustning. - Personal med 5-20 års kunskap av sportskor. - 100% fokus på att hitta rätt sko till rätt spelare. - Fysiska butiken är öppen 7 dagar i veckan.

4,8

Svarer typisk inden for 24 timer

Proffsiga/ snabba och suverän service

Snabba svar på förfrågan. Proffsiga och klart välinformerade svar till olika målgrupper. Suverän service.

20. februar 2024

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för omdömet, vi hjälper gladeligen till oavsett om det är en inbiten spelare eller glad amatör som hör av sig och behöver hjälp!

Veldig engasjert & kunnskapsrik hjelp…

Veldig engasjert & kunnskapsrik hjelp for å finne riktig basketsko blant imponerende utvalg

20. februar 2024

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina betyget! Vi vill att varje spelare ska nå sin fulla potential och skorna är en viktig del i spelaren utrustning och därför hjälper vi till så mycket vi kan med varje spelare!

Kunnig personal

Uppskattar verkligen att det går att få rådgivning per telefon av trevlig och kunnig personal!

13. januar 2024

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! När man inte kan komma till oss så får vi hitta andra vägar att följa vårt motto: "Rätt sko på rätt spelare"!

Hjälpsam personal

Trevlig, kunnig och väldigt hjälpsam personal som kom med förslag till alternativa skor i olika prisklasser när det första paret inte passade. Bra utbud

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Vi gör alltid vårt yttersta för att hitta den skon som passar spelarens fot, skadehistorik och spelstil bäst - oavsett priset på den! Varmt välkomna tillbaka!

Har handlat här en massa gånger o…

Har handlat här en massa gånger o alltid lika bra hjälp, oavsett om det är nyköp eller byte o oavsett personal. Superbra ställe!

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet, och extra kul att du fått hjälp av olika personer och att du tycker att vi håller samma höga service! Ser fram emot ditt nästa besök!

Jättebra hjälp av killen i butiken

Jättebra hjälp av killen i butiken. Försökte inte sälja på oss den dyraste skon och la verkligen ner tid på oss trots mycket folk i butiken. Väl värt att åka 40 mil för att handla.

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Då vi tar spelarnas behov på största allvar så är det en självklarhet för oss att sälja rätt sko och inte den "snyggaste" (eller den dyraste för den delen - om inte den passar bäst) så att varje spelare får ut det mesta av sitt skoval och presterar optimalt på planen!

Trevlig personal

Trevlig personal. Kvicka svar och bra råd vid skoköpet. Rekommenderas starkt att åka dit och prova ut.

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för ditt omdöme och extra kul att du tycker vi är trevliga! :) Just skor är klurigt på nätet så vi kan bara hålla med om att det är mycket bättre att åka till oss och få hjälp att prova ut de bästa skorna för just dig!

Fin och välsorterad butik

Fin och välsorterad butik. Mycket kunnig, trevlig hjälpsam personal.
Vi kommer definitivt tillbaka!

Besvarelse fra Basketshop.se

Vad kul att ni gillar vår butik, ni är varmt välkomna när ni behöver nya basketprodukter!

Trevligt bemötande personal

Trevligt bemötande personal. Mycket att välja på.

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Vi strävar alltid efter att ha ett brett urval produkter från de senaste kollektionerna!

Grym bra service där man på ett enkelt…

Grym bra service där man på ett enkelt sätt hjälpt till med att få varor levererade under jul 🙏 skönt med personal som Mr.N i detta fall dom gjorde de bästa för att hjälpa mig som kund trots en olycklig händelse 🙏 respect 🙏

22. december 2023

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Vi gör alltid vårt yttersta för att se till att våra kunder är nöjda, oavsett om det handlar om att assistera vid produktval eller för att se till att tomten har sina varor i tid! Ser fram emot din nästa order! //Mr.N with crew

Väldigt nöjd!

Otroligt bra service! Jag hade frågor om olika bollar och fick svar på allt jag undrade. Väldigt nöjd med hela upplevelsen!

19. december 2023

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet, alltid kul att få hjälpa till!

Fantastiskt kunnig personal och mycket bra utbud.

Fantastiskt kunnig personal, och mycket bra utbud. Båda tonåringarna mycket nöjda med inköpen. Rekommenderas varmt!

12. december 2023

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Vi strävar alltid efter att ha ett brett utbud av aktuella varor från senaste säsongen för att verkligen kunna träffa rätt både med passform och design!

Mycket bra

Dom hjälpte bra och han hade mycket kunnighet. Det fanns också mycket att välja på.

9. december 2023

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Vi strävar alltid att ha ett brett utbud med olika passformar och modeller för olika fötter/skador/spelstilar så att alla kan hitta den bästa skon hos oss!

Bästa butiken för allt basketrelaterat 👍

Proffsig och trevlig personal i butiken oavsett om det är mycket folk och stressigt eller lugnare. Mycket kunniga och hjälpsamma. Bra utbud, mycket mer än man tror från utsidan, särskilt vad gäller skor.

6. december 2023

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Vi vill alltid ge service i toppklass och säkerställa att du får dom skorna som är bäst för just dig och din spelstil!

Bästa stället att gå till om man vill…

Bästa stället att gå till om man vill få bra hjälp och hitta ordentliga skor. Personalen vet exakt vad dem gör! Alltid lika kul att komma hit!!!

4. december 2023

Besvarelse fra Basketshop.se

Tack för det fina omdömet! Vi strävar alltid efter service i toppklass och ger oss inte förrän vi hittar den bästa skon för just din fot och spelstil!