Ik ben heel blij met mijn Basiq Sleep-product! Sinds ik het gebruik, is mijn rugpijn duidelijk minder geworden en slaap ik een stuk prettiger. Ik ben vooral erg tevreden over de ondersteuning en het c... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Pakket goed en op tijd geleverd. Basiq sleep is mooi stevige stof en goed gevult. Onder de topper geeft deze de perfecte ondersteuning.
Goede communicatie, en snelle bezorging van hun top producten heb wederom een extra basis support 2.0 besteld. Sliep altijd slecht ivm versleten rug en hernia maar nu weinig tot geen last meer. Ook ge... Se mere
Basiqsleep.nl leverde mij een snelle, goede en correcte service. De vervelende kuilvorming in mijn bed, waardoor ik slechter sliep, is nu weer voor jaren opgelost. Zonder dat ik daarvoor een ni... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Gezond slapen was nog nooit zo bereikbaar! ontdek onze slaapproducten voor een comfortabele en hernieuwde slaapervaring.
Kontaktoplysninger
Jan de vriesstraat 6a, 5087 LP, Diessen, Holland
- info@basiqsleep.nl
- basiqsleep.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Veel slaap producten werken niet, deze wel
Veel slaap producten werken niet. Dit product werkt zoals beschreven. Het is betaalbaar en levering was snel en correct.
Geen rugpijn meer
Heerlijk, eindelijk geen last meer van mijn rug als ik bij mijn vriendin slaap (ik slaap op mijn buik, haar matras is te zacht voor mij)
Ik merk verschil maar de mat is eigenlijk wel te hard.
Ik merk zelf verschil en heb minder last van mijn rug. De mat ligt wel wat hard. Ik had de mat eerst onder mijn topper gedaan. Dat was echt te hard, nu ligt de mat onder de matras met daar de topper nog boven en dat gaat beter. Ik had het liever ietsje minder hard maar het is beter dan zonder.
Mijn man vind de mat echt te hard en merkt geen verschil met of zonder de mat dus voor hem gaat de mat terug.
Fantastische oplossing en top product!
Al enige jaren steeds de topper draaien, matras andersom enz. vanaf het moment dat we het bed circa een jaar hadden was dat al het geval. Wakker worden met last van de rug, een pijnlijke nek alle kwaaltjes die je overal leest. Toen kwamen we deze 'matjes' van Basiq sleep tegen en, werkelijk waar, we zijn verbaasd over hoe goed het werkt. Beide al weken geen klachten meer en in jaren niet zo lekker wakker geworden. We hebben van alles geprobeerd maar dit is het eerste dat echt oplossing bied. We hebben ze tussen boxspring en matras liggen en dat is echt top. Nee ik krijg niet betaald of dergelijke voor deze review en ja het is echt omdat we zo blij en enthousiast zijn over het product. Wij raden het iedereen aan die dezelfde klachten heeft.
Snelle levering en goed verpakt
Netjes antwoord op m,n vraag gehad,snel…
Netjes antwoord op m,n vraag gehad,snel geleverd,en voel echt wel verschil
Aantal weken de Basic sleep
Nu een aantal weken de Basic sleep in huis. Matras ligt wel beter maar ik heb nog steeds last van mijn rug.
elke euro waard!
Echt een deuk had mijn matras nog niet. Maar wel was ik elke ochtend stijf, ging omdraaien in bed steeds lastiger en sliep ik slechter. Toch maar de Basiq Sleep geprobeerd, al vertelde ik mezelf dat het eigenlijk niet kon. Het kon wel! Ik slaap weer goed, draai soepel en ben minder stijf. De Basiq Sleep is elke euro waard.
Top service en kwaliteit!
Voldoet niet volledig aan de verwachting.
Het bedrijf geeft aan dat het product "de basic sleep" de kuilen in je topper wegneemt, maar dat is toch niet helemaal het geval. Ik merk wel wat verschil, maar niet helemaal wat ik had gehoopt.
zelfs op zondag mijn vraag op chat…
zelfs op zondag mijn vraag op chat beantwoord en vervolgens keurig geleverd
Zeer snelle levering, super service!
Zeer snelle levering, supermooie aanbieding ook nog ‘s. We besloten toch anders en daarom te retourneren. Ook dat ging echt heel makkelijk, met een retourlabel waardoor we geen verzendkosten hoefden te betalen. Dit bedrijf is echt een aanrader, superservice erg fijn👍👍
Basiq Sleep ik heb de basiq support op 31 december 2024 samen met kussen binnen gekregen. Heb de basiq support onder de topper gehad een week en nu ook een week onder het matras van boxspring maar krijg zelfs meer pijn in mijn rug. Het kussen is wel goed bijna geen tot niks pijn in mijn nek en schouders. Dus de basiq support helpt bij mij helaas niet wat moet ik nu doen heb de doos en verpakking waar het in zat nog. Hopende jullie voldoende te hebben geïnformeerd verblijf ik met vriendelijke groet de heer Johan van den Berg
Goede en fijne service
Goede en fijne service. Gelijk antwoord op je mail.en ik lig heerlijk met de ondersteuning onder de topper en kussen
Bedrijf is top, product helaas niet gehoopte succes.
Bedrijf is top, goede service.
Fijn om het vrijblijvend te proberen.
Helaas was het voor mij geen succes, ervaarde meer pijn in onderrug dan zonder.
Retour gestuurd.
snelle levering
TOP ondersteuning
Prima levering en prima product! Doet precies waar deze voor bedoeld is!
Snelle levering, stevig verpakt, top product.
Het werkt echt! We slapen weer heerlijk
Bestel en de rugpijn bleef
Bestel en de rugpijn bleef, mail gestuurd maar nog geen retouradres gekregen
Ik had net als iedereen verwacht dat…
Ik had net als iedereen verwacht dat het kuilprobleem in bed weg zou zijn en mijn rugpijn, helaas. Toen las ik ergens, moet ik er voor een 2p bed 2 x kopen???

Besvarelse fra Basiq Sleep
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.