Betaalbaar, rijdt goed. Track in trace is makkelijk te activeren. Veel keuzen via online welke wil je het hebben. Vriendelijk medewerker. We kunnen niet keuzen maken via online welke dag wil... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Foi a melhor escolha que fiz em comprar minha nova bicicleta nessa empresa.Amei o atendimento,e a entrega foi rápida! Het was de beste keuze die ik heb gemaakt om mijn nieuwe fiets bij dit bedrijf... Se mere
Je koopt een fatbike waarvoor je als extra betaald voor het in elkaar zetten ,alleen doen ze dat dan half zodat je de rest zoals spiegel ,voetsteunen , reflecters en voorrekje nog zelf moet doen. St... Se mere
Virksomheden har svaret
Update: Na telefonisch contact een moment (super snel) weten inplannen om de fiets op te halen. Eerste telefonisch contact was wat moeizaam. Vanaf dat moment eigenlijk goed contact gehad, complime... Se mere
Har besvaret 70 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 1 måned
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Super bedrijf
Super bedrijf! Hebben met snel weer op weg geholpen en mee gedacht! Bedankt mannen top service
Goed geholpen door de medewerker in de…
Goed geholpen door de medewerker in de Winkel
Fatbike gekocht en deze best wel snel…
Fatbike gekocht en deze best wel snel bezorgd. Moest vanwege een mankement omruilen. Dat ging wel wat moeizaam vanwege een externe leverancier. Uiteindelijk kwam het wel goed en de kinderen hebben er plezier mee. Goede bike en personeel die je vriendelijk te woord staat.
Prima service bij Basicfatbikes.
Ik heb mijn fatbike bij Basicfatbikes besteld en de levering was snel, want de fiets stond binnen twee dagen netjes bij mij thuis.
Ik had ook een loqator erbij besteld, maar helaas ging daar iets mis met de installatie. Na een telefoontje stond binnen een paar dagen een monteur op de stoep om de loqator te installeren.
Tijdens het rijden merkte ik dat er wat instellingen op het scherm niet goed stonden en ik kwam er zelf niet uit, ik ben langs de gereden en ze hebben me direct geholpen. Binnen een paar minuutjes was alles gefixt!
Bij basicfatbikes zijn ze erg klantvriendelijk en leveren ze een prima service. Een aanrader!
Geweldige fiets super krachtig sterk
Geweldige fiets super krachtig sterk, maar geen 5 sterren want de remmen mochten iets krachtiger

Geweldige fiets
Een geweldige en krachtige fiets kreeg ik op de tweede dag met alle accessoires zoals in de advertentie. Bedankt.

Verkeerd product
Heb een v20 controller besteld met rode kabel en 21+1a stond op de foto ik krijg een v20 controller binnen met een zwarte kabel en 15+1a op de sticker

Besvarelse fra Basicebikes
Reasonable price and swift delivery
Reasonable price and swift delivery. Good response on phone and WhatsApp with quick fix and appointment at the same day.

Super snelle levering
Super snelle levering, volgende dag rijklaar in huis en op tijd voor de verjaardag van onze dochter die hierdoor “de mooiste verjaardag ooit had” Hele middag was ze buiten ☺️ Alleen het kettingslot zat er nog niet bij. Waren ze vergeten maar kwamen ze de volgende dag persoonlijk langs brengen. Tot nu toe super service! Zijn ook goed telefonisch bereikbaar en zeer vriendelijk.
Hoe de verdere service verloopt wanneer er iets mis is moeten we natuurlijk nog ondervinden.

Super service, mooie fatbike 👌🏼🔥
Vantevoren eerst contact opgenomen met hem of de fiets in voorraad was, vriendelijk te woord gestaan, en zou mij terugbellen, dezelfde nog het goede nieuws dat de fiets op voorraad was, meteen besteld, volgende dag thuis geleverd, super service, mooi verjaardags cadeau voor mijn zoon, hij is er super blij mee! Thx basic fatbikes!

Besvarelse fra Basicebikes
Snelle levering en netjes in elkaar…
Snelle levering en netjes in elkaar afgeleverd top geregeld

Besvarelse fra Basicebikes
Slechte ervaring werd deels verbeterd door reactie op de review
Ik zou hier niets meer bestellen. Op basis van artikel nummer een controller besteld en ze leveren een andere. En dan erg moeilijk doen over terugnemen en ik heb het zelf teruggebracht en toch nog €10 rekenen voor terugsturen....
UPDATE:
Vandaag contact opgenomen door het bedrijf en ze gaan €10 terugstorten. Van 1 naar 3 sterren gegaan, jammer dat het via reviews moet lopen om als consument gehoord te kunnen worden. Maar ze geven tegelijk aan dat ze aan het leren zijn. Ik zal dit bedrijf in de toekomst nog een kans geven
Mijn zoon is erg blij met zijn fatbike
Mijn zoon is erg blij met zijn fatbike. Het enige minpunt is dat de levering drie dagen langer duurde dan verwacht. Ik had de fatbike op zaterdag besteld en ging ervan uit dat hij uiterlijk dinsdag binnen zou zijn. Ondanks de vertraging is mijn zoon heel blij met zijn verjaardagscadeau.

Mooie fatbike
We hebben het besteld, ontvangen en zijn er blij mee. Mijn man gebruikt het elke dag: hij brengt onze dochter naar school en haalt haar weer op.

Besvarelse fra Basicebikes
Delivery was within two days in my…
Delivery was within two days in my home. it was missing an extra box with extra parts. But the shop staff Sander was very helpful and fast update and fast delivered the box the next day.
I'll definitely buy again without hesitation.

Prima geholpen.
Læs mere om andre typer anmeldelser.