Snabb leverans och bra priser
Snabb leverans och bra priser, blir att handla fler gånger!
BasarOutlet.se är en svensk outletbutik online med prisvärda vardagsfynd för hem, fritid, kök, barn och skotillbehör. Sedan starten har över 17 000 kunder handlat hos oss. Vi erbjuder lagerförda produkter, tydliga priser, mängdrabatter på utvalda varor och trygg betalning via Klarna. Sortimentet uppdateras löpande och skickas snabbt från lager. Vid frågor hjälper vi dig via personlig kundservice.
Hagforsgatan 51, 41675, Göteborg, Sverige
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snabb leverans och bra priser, blir att handla fler gånger!
Jag vet inte HUR länge jag letat efter spislock som passar min stora platta, men så hittar jag de jättebilligt på denna hemsida jag aldrig hört om innan. Beställde kvällen den 19:e och hade de i min hand nu på eftermiddagen den 22:a.
Satt även ett litet gulligt klistermärke på paketet 🥰

Besvarelse fra Basaroutlet
Mycket nöjd.Supersnabb leverans. Tog en timma från beställning till varan var skickad.Kommer absolut beställa fler gånger härifrån

Besvarelse fra Basaroutlet
Jag beställde ett paket med Fix Universal burkar, med inkluderade svampar. Enligt webben ingick 2 burkar i paketpriset, men jag fick bara en. Basaroutlet (BO) hävdade att informationen var tydlig, trots att följande stod i produktbeskrivningen:
”Detta set innehåller två förpackningar av den otroligt dryga rengöringspastan…”
Följande punkt fanns dessutom under rubriken egenskaper:
”2-pack (650g): Två burkar med två svampar för enkel applicering.”
Efter flera mejl fick jag besked om att de återbetalar 65 kr. Eftersom jag behövde två burkar så måste jag ju göra en ny beställning, vilket gör att jag åker på en fraktkostnad till. Trots återbetalningen så skulle jag alltså tvingas betala ytterligare 169 kr för att få den andra burken (som det alltså stod ingick).
BO:s svar (innan de redigerade det):
"Inga gratis varor till dig!!!"
"...hade du läst köpevillkor som du godkänt så hade du förstått hur löjlig du är."
"...du ville ha en burk gratis, så nej du får inga!!!"
Jag ville helt enkelt ha det jag hade beställt, enligt beskrivningen på deras egen webb, och fått faktura på. Är det att begära att få något gratis?
Att BO aldrig har haft ett paket med 2 burkar i sitt sortiment är irrelevant i sammanhanget. Jag är kund och beställer produkten enligt beskrivningen ovan. Att bilden endast visar en burk är ointressant. Det som upprepas på TVÅ ställen är att det ingår två burkar. Vem skulle då tro att det endast ingår EN burk? Den påstådda rabatten täcker bara fraktkostnaden för en ny beställning, som jag måste göra för att få en andra burk. Det är ju ingen rabatt, utan bara en täckning för fraktkostnad.
Självklart känner man sig lurad, utifrån det som har utlovats på BO:s webbsida. Att marknadspriset är det bästa hör inte hit i det sammanhanget. Det är bara en smutskastning av BO av mig som kund.
Varför skulle jag returnera varan? Produkten i sig är verkligen superbra. Det är inte alls den jag är missnöjd med. Det är det otroligt oprofessionella bemötandet av BO jag vänder mig mot.
Får man det man beställer/vill ha så är säkert allt frid och fröjd.
Jag vill bara varna för bemötandet, om något skulle bli fel. Som kund gör du ditt eget val och drar dina egna slutsatser förstås.

Besvarelse fra Basaroutlet
Snabbt och fick det jag förväntat mig. Fick leveransen dagen efter jag beställt tror jag.

Besvarelse fra Basaroutlet
Smidig hemsida och snabb leverans. Inga konstigheter med varorna jag beställde. Svårt att hitta samma varor till ett bättre pris, kommer definitivt återkomma. 👍

Besvarelse fra Basaroutlet
Jag har gått 3 arbetsdagar, inte fått nåt mail alls , jag har kollat skräpposten varje timme och inget är där, kan ni förklara varför? Jag börjar ångra mig att jag skrev in mina kortuppgifter

Besvarelse fra Basaroutlet
Snabb leverans och produkten motsvarade mina förväntningar.
Eftersom jag redan har det medlet som jag beställde, är jag jätte nöjd. Rekommenderar till andra. Jag såg att ni hade så mycket mer än det jag skulle ha och det var bra att veta. Jättesnabbt leverans, blev verkligen överraskad

Besvarelse fra Basaroutlet
Inget bekräftelsemail. Pengarna har redan dragits från Klarna. Inga varor levererade efter en vecka.
Kommer aldrig handla där igen

Besvarelse fra Basaroutlet
Snabb leverans av beställningen. Fina saker (present som jag hoppas skall uppskattas...
Beställer man härifrån får man vara beredd på att man blir lurad. Det är helt enkelt för bra för att vara sant!
Det är antingen sekunda varor, dvs med fläckar, trasig kartong, eller liknande, eller helt enkelt en annan vara man får än det som är på bilden. Jag köpte bl.a. en "handgjord kam" som var ett rent skämt jämfört med vad som utlovades (de hade snott en bild från nätet, Redecker utredningskam). Kammen jag fick går inte att använda överhuvudtaget. Så jäkla sorgligt och miljövidrigt)

Besvarelse fra Basaroutlet
Supersnabb leverans av jättefina varor.
Bra och trevlig kommunikation och jag rekommenderar Basaroutlet.se varmt
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.