En kæmpe tak til Anna & bartendertjenesten for hurtigt at træde til med fremragende cocktails til en ganske rimmelig pris.
Bartendertjenesten
Jeg har nu brugt bartendertjenesten flere gange, med fantastisk resultat hver gang. Faktisk har flere af vores gæster efterfølgende booket arrangementer hos dem, da de leverer et produkt ud over det s... Se mere
Fantastisk oplevelse. Alexander og hans team serverede de lækreste og smukkeste cocktails til vores bryllup, med tøris og serveret på den mest tænkelige æstetiske måde. Alle gæster var blown away. U... Se mere
Fik leveret isterninger og knust is til 30 års fødselsdagsfest - det var super nemt!
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Vi elsker cocktails! Vi udbyder cocktailkursus, salg af isterninger, pakkeløsninger til fester og udlejning af professionelle cocktailbartendere.
Dronningensgade 16, 1420, København K, Danmark
- info@bartendertjenesten.dk
- bartendertjenesten.dk
En kæmpe tak til Anna &…
Super God service!
Super God service!
Benyttede os af selv at købe ind og selv stå for glas, og her var der mega god service med udførlig indkøbsseddel og svar på mange spørgsmål.
Og på selve aftenen var det bare mega gode drinks og service også. Det blev en rigtig god fest!
Kan varmt anbefale bartendertjenesten!
/Tue
Styr på det hele fra start til slut
Vi har brugt bartendertjenesten til vores firmafest i Jumbo Transport A/S. Vi har kun godt at sige om bartendertjenesten, der er bare styr på det hele fra start til slut.
Vi kan bestemt anbefale bartendertjenesten til firmafester.
Mvh Julie Kretzschmer fra Jumbo Transport A/S
Superb!!!
En 60 års fødselsdag som ingen af gæsterne glemmer hurtigt. Ikke mindst på grund af Bartendertjenesten, som leverede en fantastisk service.Vores bartenderTobias sørgede for, at alle gæsterne fik, hvad de ønskede, på den mest behagelige og professionelle måde.
Kun rosende ord herfra.
Godt cocktailkursus og god stemning.
Godt produkt og god service
Godt produkt og god service. Kan varmt anbefales
Mega god service og ekstrem hurtig…
Mega god service og ekstrem hurtig levering! Varme anbefalinger herfra!
Vi havde besøg af Rune fra…
Lækre cocktails og professionel service!
Vi havde besøg af Rune fra Bartendertjenesten og det var hele vejen igennem en super oplevelse! Rune var professionel og serviceminded og helt nede på jorden. Jeg kan varmt anbefale Rune og resten af Bartendertjenesten.
//Ulrik
Helt igennem super service!
Helt igennem super service!
Lige fra dialogen omkring drinksvalg til selve eventen med fin opstillet bar og smilende bartendere med flotte og lækre drinks. Top service og kan absolut anbefales.
Cool og god service.
Jeg skulle bruge is til min runde fødselsdag og kunne se, at prisen var skarp. Jeg blev mødt af rigtig god, hurtig og venlig service fra Alexanders side. Da der var en misforståelse, som Bartendertjeneste ikke var ansvarlig for blev jeg mødt af yderligere service og imødekommenhed. Jeg kan klart anbefale Bartendertjenesten.
En fuldstændig gennemført helhedsoplevelse
Udover cocktails, så erfarede vi at Alexander var fantastisk til at spore sig ind på hvilken stemning vi ønskede og dekorerede baren så det hele passede ind. Han havde tjek på alt og vi kunne bare læne os tilbage og nyde brylluppet og festen.
En fuldstændig gennemført helhedsoplevelse.
Meget lækre cocktails
Fik en superfest med hjælp fra de to bartendere fra Bartendertjenesten. Der var styr på det hele, og der var meget ros fra gæsterne.
Nemt og godt!
Lækker service!
Præcis som det skal være, professionalisme over hele arrangementet!
Fantastisk service
Lækre cocktails, professionelt setup, kanon service. Bestemt anbefalelsesværdigt.
Det bedste cocktailkursus jeg har været til!
Super cocktails og super service!
Super cocktails. Super bartender. Super aften :D
Efter vi havde bestilt hos Alexander og aftalt menu-kortet, kørte resten af sig selv. Vores gæster synes det var et fedt indslag, og det var med til at gøre fødselsdagen til noget helt særligt :)
Kan varmt anbefales!
Cocktails i særklasse!
Cocktails som man ønsker det, og af højeste kvalitet. Søde og rare medarbejdere der gør alt hvad de kan for at skabe så gode rammer som muligt.
Generelt bare god service.