Barril

Rigtig hyggelig lille restaurant

Min kæreste og jeg var inde og spise på Barril i går fredag aften.
Maden var virkelig lækker, og flot anrettet, og prisen passer fint til maden.
Det er en rigtig hyggelig lille restaurant.
Jeg har aldrig prøvet at få min mad så hurtigt, selvom der var fuldt hus. Fra vi bestilte til vi fik forretten, gik der maks 10 min. Og hovedretten kom også meget hurtigt efter forretten.
Normalt ville jeg faktisk sige det gik lidt for hurtigt.
Vi var der samlet ca 50 min.
Men lige på Barril var det okay, da der var så meget støj, at vi slet ikke kunne tale sammen. Hvilket også gjorde at vi gik hurtigt. Vi skulle tale meget højt, hvilket ikke er særlig hyggeligt eller romantisk. Hvis man gjorde lidt ved støj niveauet, ville det hjælpe rigtig meget på oplevelsen derinde.
Tjenerne var rigtig flinke og imødekommende.
VH

26. marts 2022

Kvaliteten er ikke som den har været

Jeg er kommet en del på Barril før Covid-19 nedlukningen med stor begejstring, men igår var en stor skuffelse. Vi bliver mødt af en sød ny tjener, som har første vagt. Det og de fejl hun begår gør ingenting - vi ved hun er ny og hun undskylder fir det. Vi bliver dog tilbudt brød og oliven uden at blive oplyst, at det koster 70kr., hvilket heller ikke står på kortet, så vi bliver noget overraskede, da vi ser regningen. Vi bestiller hummerravioli, som minder mere om en bisque end en pastaret i størrelse og fylde. Carbonara’en som jeg plejede at være vild med, var smagsløs og smagte mest af fløde. Dertil var den lavet af en anden slags pasta end førhen - en tydeligt billigt købt, tynd pasta, hvor jeg husker den som en lækker tyk pasta, der smagte ægte hjemmelavet og autentisk. Fra vi ankommer til maden er serveret, går der 1 time og der sidder kun et andet bord en os.
Den nye tjener er gået hjem for dagen og hendes kollegaer overtager. Vi får ryddet tallerknerne fra pasta, men de tomme skåle fra brød og oliven står på bordet indtil vi går. Vi bliver ikke tilbudt flere drikkevarer eller om vi vil bestille dessert. Alt i alt en skuffende oplevelse ift den standard, som Barril har haft førhen.

15. december 2021

Sans for velsmag!

Sans for velsmag og ikke mindst et kort med et udvalg af drik bare vine til en hver smag samt extra nydelse, cocktails mv.

Der findes næppe et sted i kbh. med samme stemning der taler vi om live musik, lys der bliver dæmpet ifht. Klokke slæt, priser der burde værre højere (maden) 325 kr for 6 retter og ja det er lækkert, vine, stemning mv! Maden pasta der snakker vi lign det italienske, som det nu kan blive i lille Danmark. Ang vine har det hyggelige sted skam sørget for ikke kun, at have det italienske sprøjt, ja det siger jeg da jeg elsker de franske vine, så jeg takker.

Men tag Brunelloen eller tag en flaske bourgogne hvis du er som mig.
Du / i vil ikke gå sultne derfra hvis i prøver deres 6 retter tvært i mod!! I må levne.

Tjenere kompetente og høflige.

Skal de have krætik:

på min SMS efter bestilling stod der skrevet, at de ville lukke kl. 02.00
Men stedet valgte, at lukke ned kl.00.00 og de begyndte før kl.00.00 at, pakke/ folde borde og bænke ned imens vi sad der!!
Deres grund for at lukke var, at der ikke var nok kunder?
Dette er i min verden ikke optimalt når man betaler omkring 2500kr for 2 personer!
Da min veninde og jeg sad udenfor fik vi så hevet 6 kunder ind de måtte så godt købe 1 øl, 15 min efter kom der 7 person mere hvor vi så fik dem til at blive men det blev et nej fra stedet og det er mig en gåde? For var det ikke pga. Kunder det hyggelige sted skulle / valgte at lukke 2 timer før tid!!!

Alt i alt en fantastisk god aften! Og vi ses igen!

Men næste gang så måske i burde have tjek på det med åben og lukke tider så vi kan lave planer.

De bedste hilsner Loui!

23. august 2021

Barril Pasta & Wine Bar

Jeg havde en dårlig oplevelse på restaurant Barril i går aftes. Jeg havde bestilt bord med min kæreste kl. 18 og der var gjort opmærksom på, gennem reservationssiden, at der ville være DJ og guitarmusik i løbet af den tid vi ville være der. Det tænke jeg ville være festligt da jeg på INGEN måde havde forestillet mig at musikken ville være så forstyrrende højt som det var. Der sad en mand og spillede som om man havde betalt for at være til en koncert med ham og ved næsten alle andre borde sad der "fans" der hujede og klappede når en sang var færdigspillet. I de pauser der så var talte musikeren til publikum så man ingenting kunne høre af hvad der blev sagt, på en koncertagtig maner som om vi selv havde valgt at være til koncerten, tilmed betalt for den. Det var umuligt at have en normal samtale selvom man sad overfor hinanden og det var ærligt talt ikke hvad vi havde regnet med. Derudover virkede det som om at alle der var der var tjenernes venner, som de i virkeligheden hellere ville tale med, og vi blev næsten efterladt uden service. Vi sad længe med tomme glas uden at vi blev tilbudt at bestille nye drinks. Fair nok at de oplyste om lavmælt live musik, dj på aftenen. Men det her bar mere præg af højlydt koncert, storytelling og andet hvilket tog alt opmærksomhed fra hvad det burde, altså god vin, drinks, mad med dem man var der med. Det er ærgerligt for vi havde hørt godt om stedet og havde glædet os til at nyde aftenen. Jeg synes det var under al kritik!

20. juni 2021
Barril-logo

Besvarelse fra Barril

Hej Lasse

Jeg synes på ingen måde din anmeldelse er berettiget.
Der står på vores sociale medier, hjemmeside samt når man booker at der er koncert samt Dj.
At du så forventer lavmælt musik og ingen fest må jeg stille mig uforstående overfor. Vi gør netop meget ud af at informere om vores events, så man ikke kommer ind med en forventning om en stille og rolig aften de dage hvor der afholdes events

Det er korrekt at tjenerne kender mange af gæsterne, eftersom vi er en restaurant med mange stamgæster så alle derfor udvikler et mere personligt forhold til vores mange gengangere.

Lenette - Driftsleder Barril

Skønt sted med vidunderlig stemning

Skønt sted med vidunderlig mad og betjening!
Det var alt i alt en dejligt aften, et skønt sted med smukke lokaler! Maden var lige i øjet og udvalget at drikkevare lige så skønt. Servicen var i top og deres respekt for coronavirus blev håndteret på den bedst mulige måde. Alle borde har en meters afstand, menu og vinkort findes på hjemmesiden, men udover det, har tjenerne gennemsigtigt mundvisir på. Dette gør, at man et stille øjeblik kan få lov til at glemme pandemien. Servicen kan stadig ydes med et smil. Musikken og den rolige belysning kan ikke gøre dig andet end tilfreds.
Tak for en skøn aften, Barril!

28. november 2020

Stedet for kun een stjerne

Stedet for kun een stjerne, og dette er for lokalerne.

Havde købt deals, og ringede ind og oplyste om dette. Da vi ankom, og det gik op for den kvindelige tjener, med langt leverpostej farvet hår, at vi havde deal og det IKKE stod i hendes papirer, nægtede hun at servere maden. EFTER stor parlamenteren frem og tilbage, gik hun vredt med til at give os vores deals, hun råbte at vi kunne finde vin på nettet. Hele hendes attitude var vred og meget lidt kundeminded. Hun var lang tid om at betjene os med vin og vand, og for hver ny tjener som kom på job, var det tydeligt, at hun informerede om os, og hvad vi var for nogle kunder!

Vi fik dog vores mad, men det krævede godt nok en del at tanke op efter sådan en modtagelse, og tænk at hun kunne være sig selv bekendt. Og alt imens vi sad der og spiste. stod 2 tjenere (incl den uhøflige tjener) omme bag baren med deres masker på - spiste brød, som de proppede ind i munden samtidig med at de løftede på maskerne, for derefter at betjene næste kunde. SKANDALE, og så i disse tider.
En sørgelig oplevelse, som kunne være god, hvis tjeneren blot havde "båret over med" en sølle lille misforståelse. Tænker hun burde være på et lager i stedet for et sted hvor service bør være i højsæde.

17. november 2020
Barril-logo

Besvarelse fra Barril

Hej Pia.

Én ting er at have ringet ind, og bedt om at få tilføjet til sin reservation, at det er en deal (som jo netop er det eneste krav ved den deal, og altså et krav i ikke havde efterlevet).
En helt anden ting er at have ringet ind og sagde "hej vi har en reservation med en deal som vi gerne vil have rykket til en dato EFTER dealens udløb" - Sidst nævnte er jo netop hvad i havde gjort. Ved sådan et opkald går man ikke nødvendigvis ind og finder den konkrete booking, da svaret jo er ens for alle.
Så at sige, i har ringet ind og efterlevet det meget simple krav ved dealen, det er måske nok så meget sagt.

Ja vi spiser brød, tomater, drikker vand eller whatever når vi er på arbejde. Der regnes vel ikke med at vi ingenting får i løbet af en vagt? Den eneste måde vi kan tage en tår vand eller lignende, er at fjerne masken? Herefter spritter vi enten af eller vasker hænder, for så at gå ned til gæsterne igen. Jeg må indrømme, at jeg ikke rigtig kan se hvad problemet er i det?

Med hilsner
Lenette
Restaurant manager
Barril

Fantastisk lille sted i København

Fantastisk lille sted i København!

Barril er den skønneste restaurant med lækker mad og drinks til billige priser. Vi bestilte deres chefs choice menu med tilhørende vinmenu og det skuffede bestemt ikke.
Vi vil dog anbefale at man sidder ude på varme sommerdage, da deres lokale og indendørs pladser er ret varme.

OBS: Se bort fra nedenstående anmeldelse fra Zenia d. 28/6. Vi var der samme aften som hendes selskab og det var bestemt ikke barchefen der var problemet - tværtimod! Personalet var både tålmodige og rumlige på trods af selskabets vanvittige opførsel.

Helt klart ikke vores sidste besøg på Barril.

5. juli 2020

Havde bestil en treretters med vinmenu…

Havde bestil en treretters med vinmenu gennem diningweek.

Forret og hovedret var rigtig lækker, og vinen var også rigtig god.

Tjeneren anbefalede mig rødvin til forretten, hvilket var lækkert. Til hovedretten glemte de at servere mit glas nr. 2 og fik det samme glas rødvin som til forreten, men efter jeg havde spist op. Til desserten skete det samme som ved hovedretten og jeg bedte derfor om et glas rødvin istedet for dessert vinen - jeg spurgte om jeg kunne få en ny type rødvin men det kunne jeg ikke - så jeg endte med en vinmenu på 3 af de samme glas rødvin 🙂

15. februar 2020

Nye bedste steder i København læste jeg…

Nye bedste steder i København læste jeg i AOK
og stødte på BARRIL vinbar. På Vesterbro.
Lækkere lokaler og super kvikke piger bag baren. De henviste os til er bord og kom straks med vand og vinkort . Vi bestilte et par glas, som var i den dyrere ende.
Min kammarat overtalte mig til at bestille dagensret til 140 kr. Da den langt om
Længe kom ind var det en noget påvirket
Kok som smed det på bordet.
Det lignet noget en teenager havde glemt i gryden efter en bytur. Det var pyntet som
Skov af blade . Det var uspiseligt!!
Synd sådan et ellers pænt sted ikke kan serverer noget ordenligt mad.

22. marts 2018
Vis anmeldelser på alle sprog. (10 anmeldelser)