Fusk
Nigeriaside der stjæler dine kortoplysninger og trækker store beløb fra din konto uden du har bestilt noget fra dem, eller nogenside haft kontakt til dem.
Velkommen til Barnevognen ApS officiel distributør af MAKED Kombivogne i Danmark. Vi har 2 linier vi har valgt at føre, Lucky og Classic linierne. Gældende for begge linier er at de er 3 i 1 linier, hvor du får Barnevogn, Klapvogn & Autostol samt en masse tilbehør til yderst favorable priser. Lucky er vores prisbeviste linie i et sporty look, med aluminiums ramme og små luftfyldte hjul og læder håndtag som gør køreturen komfortabel for både barn og forældre. Classic er vores stilfulde linie, som fås i flotte designs, store hjul og læder håndtag, dette gør at du med stil kan komme ud og "trille" mens baby sover komfortabelt. Vores kunder er vilde med vores kombivogne på grund af de flotte designs, moderne funktionaliteter samt komfortabel kørsel, og mener at disse modeller kan konkurrere fuldt ud med de dyrere kombivogne, uden at man skal af med en "bondegård". Med venlig hilsen Barnevognen.dk
Møllevej 9 ( L8 ), 2990, Nivå
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Vi er så glade for barnevognen, kan klart anbefales herfra, dog står der at det koster 200 kr for levering men når du skal til at bestille stiger den til 300kr en lille minus herfra men ellers alt iorden..

Besvarelse fra Barnevognen
Jeg købte vognen om torsdagen og allerede mandag var den leveret. Venlig betjening fra indehaver. Meget flot vogn med en masse skønne detaljer, men mangler dog manual på dansk eller engelsk, da mit polske ikke er så godt ;)

Besvarelse fra Barnevognen
Det første kendskab til barnevognen.dk var ikke positivt, derfor var den første anmeldelse ikke særlig positiv.
Efterfølgende kontaktede virksomheden mig, vi fik en rigtig god snak. Der var sket en del misforståelse imellem mig og barnevognen.dk
Efter at jeg har talt med disse to mennesker er der kommet helt styr på alle tingene. Jeg har modtaget den barnevogn som vi ønskede os, bare 5 dage efter den lidt kedelige episode. Meget hurtigt og rigtig god service løste alle problemerne. Vi er super glæde for barnevognen og er rigtig glad for at det hele lykkedes som vi ønskede os.
Tak til Morten og ejeren af barnevognen.dk for hurtigt respons og opfølgning på tingene.
Jeg kan stærkt anbefale at købe sine ting igennem barnevognen.dk
Jeg er tilfreds med købet af derse lager ,så ikke kun på grund af den skønhed og kvalitet på barnevogn men på grund af deres troværdighed til at levere varen til tiden ,I har meget god service 😊
mig og min kone var, ned forbi deres lager for at kigge på barnevogne, og vi endte med at købe en barnevogn...
Den er god, jeg fortryder ikke vi har købt den. Man skal bare huske at købe en madras til hos bl.a. BabySam, da madrassen er bare en pynte madras ellers fungerer den fint og til den pris er den super god.
ej:D havde slet ikke forvenet, en så flot vogn for de penge. Har lige modtaget min barnevogn, og er super tilfreds...