Bariseau Mottrie Anmeldelser

2,3

Heb er op dit moment nog niet besteld, maar sta versteld van hun bereidwilligheid, hoe ze meedenken met de klant en actief op zoek gaan naar een oplossing om de klant tevreden te stellen. Nog nooit e... Se mere

Vivaro gekocht 1,5 jaar geleden. 15-20 keer binnen geweest wegens problemen in garantie. Zogezegd uiteindelijk opgelost door een chiptuner van hen. De wagen is nu buiten garantie en probleem is weer... Se mere

Zeer ontevreden klant Mijn ervaring met Garage Bariseau – Nissan Roeselare is ronduit teleurstellend. Mijn auto maakt storende geluiden aan de remschijven, maar de techniekers weigeren er iets... Se mere

zelf ooit een nieuwe wagen gekocht ginder (want idd verkopen kunnen ze wel) en nu een wagen via het werk. Toen niet tevreden en nu nog steeds niet. Komen hun afspraken niet na, herstellingen duren en... Se mere

Under middel

Har ikke besvaret negative anmeldelser

8 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Wij waren tevreden van de ontvangst een…

Wij waren tevreden van de ontvangst een zeer goede verkoper maar een min punt vond ik persoonlijk dat onze auto was ingevoerd van Frankrijk. Ik heb dit te horen gekregen van mijn verzekeringsmaatschappij! Want ik had bij de aankoop van onze wagen gevraagd van waar de auto afkomstig was en daar kreeg ik geen antwoord op wel spijtig. Mvg Olivier

28. marts 2022

Opel mokka

Bij afhaling auto moest het nogal snel gaan van de verkoper ik kreeg geen uitleg over de opties van mijn wagen ik had ook de verkeerde tapijten later is dit rechtgezet door iemand uit de garage ik had en heb nog dikwijls een probleem met mijn sleutel de wagen staat binnen in mijn garage en dan werkt dit soms niet dan moet ik deze manueel openen en daarbij heb ik al een blauwe nagel aan overgehouden jullie hebben de wagen dan gereviseerd maar was dan compleet geblokkeerd en moest ik dan een
Vervangwagen gebruiken gedurende een dag hopelijk gebeurt dit niet meer in de toekomst anders moet ik daar terug ed voor langskomen Mvg Marianne

23. marts 2022

Triestig

Na het overeen komen het kopen van de wagen nog 4 weken moeten wachten tot ze hem ingeschreven kregen. Daarna mocht ik hem ophalen waar er 2 wieldoppen “nog steeds ontbreken “ en nog niks gehoord heb of die al binnen gekomen zijn. 2 dagen erna werd mij vermeld dat er condens in het rechter voorlicht zat ook de verlichting in de wagen is een ramp flikkert continu. Als een wagen afgeleverd word zou u ook ten minste verwachten dat hij tip top in orde staat en zeker voor deze som geld. Rechter far kapot waneer ik ze voor het eerst nodig had, ruitenwisser vloeistof half leeg afgeleverd , en kan zo maar doorgaan !! Hoopelijk word dit recht gezet want de verkoper die ik contacteerde werkt daar ook al niet meer. Triestig boeltje!

22. marts 2022

Super vriendelijk

Super vriendelijk! Eerlijke meegaande mensen! Gaan echt op zoek naar de ideale auto voor u! En je kan een mooie korting krijgen als je je huidige auto bij hen inlevert!

22. marts 2022