Baringtonsdyrepension Anmeldelser 4

3,7

1. Dyreinternat

En hund eller en kat er jo ikke bare et dyr, det er et familiemedlem og også de fleste menneskers bedste ven. Hos Barington’s dyrepension kan du trygt få passet din hund eller kat. Vi har dyrets trivsel i højsæde. Der bliver lagt mærke til, om dyrene trives, om de spiser deres mad eller om de blot har brug for et ekstra kram. Der bliver lyttet til og efterkommet særlige behov, hvis man har et dyr, der har behov for medicin, særligt foder eller andet, så aftales dette ved indleveringen af dyret og det er ikke til besvær.

3,7

Middel

Min Ragdoll Messi var hos Baringtons…

Min Ragdoll Messi var hos Baringtons dyrepension hen over nytår. De tog sig mega godt af ham, skønne burer, mad efter eget ønske. SÅ dejligt at få en rolig og glad kat hjem.
I gjorde det SÅ GODT :-)
Vi kommer tilbage :-)

2. januar 2025

Besvarelse fra Baringtonsdyrepension

KÆMPE tak for de dejlige ord ♥️ Messi er fantastisk og en kæmpe fornøjelse at have på ferie! 🙏🏻♥️ Vi glæder os til, at se jer begge igen.

Meget tilfreds ejer og glad hund efter pasning

Jeg har lige hentet den GLADESTE hund efter 14 dages pasning hos Baringtons Dyrepension.
Jeg er imponeret over den flotte service som teamet leverer. Masser af motion, nærvær og ægte kærlighed til dyrene. Jeg har modtaget løbende opdateringer, og jeg glæder mig til at vende tilbage. Og det gør min hund Batman også.

3. november 2024

Af hjertet tak for den fantastisk dejlige anmeldelse 🙏🏻♥️ Vi ELSKER Batman! ♥️

Få ALDRIG passet dit kæledyr her

Jeg kender til mange forfærdelige episoder fra Barringtons Dyrepension - som tidligere hed Vestsjællands Dyreinternat. Hundene behandles forfærdeligt af ejerne, Lola og Alec, som har drevet stedet i mange år.

Tre eksempler:

1) En ven hentede sin hund dagen før det aftalte og uden at pensionat-ejerne blev informeret på forhånd. De finder deres hund i dens boks, stående i egen afføring fra alle de dage den havde været der.

2) En ældre dame adopterede en hund derude. Pensionat -ejerne “glemte” bare lige at informere damen om hundens massive adfærdsproblematikker. Damen aner intet om hunde og skulle aldrig have haft en hund med problemer. Efter et længere tragisk forløb hvor hunden bed alting i stykker, angreb andre hunde mm. kunne hun ikke se anden udvej end at aflive den.

3) Ejerne reklamerede i årevis med at de var et af Dyrenes Beskyttelses internater, hvilket var decideret løgn. Jeg meldte dem til Dyrenes Beskyttelse som tog det meget ilde op og gik videre med sagen.

Læs flere forfærdige historier fra folk i anmeldelser på facebook.

Desværre et sted med øje for profit og ikke for dyrevelfærd eller etik.

Svar til nedenstående: Du er i familie med Lola og CVR-nr på pensionatet med dig, Kia, som fuldt ansvarlig deltager, startet 1/11 2019. Ikke i 2023….
I øvrigt er der også mange andre dårlige anmeldelser på Facebook.
Man kan kun håbe du driver det anderledes nu, jeg ville dog aldrig ikke tage chancen med mit kæledyr.

30. januar 2024

Besvarelse fra Baringtonsdyrepension

Jeg er ejer af Barington's Dyreinternat og Pension og har nu drevet forretningen i lidt over 2 år. Jeg overtog forretningen den 1. juli 2022. (har tidligere haft forretning med mine skønne heste, under samme cvr nr. som jeg startede op i 2019) og var betjent hos Københavns Vestegns Politi indtil jeg overtog forretningen den 1. juli 2022. Forretningen har både fået nyt navn, nyt cvr nummer og ny ånd og jeg hverken kan eller vil, stå på mål for noget der har foregået under Vestsjællands Dyreinternats tid.
Jeg er meget glad for min forretning og den bliver drevet efter alle kunstens regler og med det STØRSTE dyrehjerte! Du er hjertelig velkommen til, at komme forbi til en kop kaffe og en rundvisning, hvis du ønsker at se vores dejlige sted. Vi har rigtig mange skønne tilfredse kunder med de mest fantastiske hunde og jeg vil da bestemt anbefale nytilkomne, at gå ind og kigge på de dejlige anbefalinger vores kunder giver os. Mange hilsner fra Kia Barington

Igen en super dejlig oplevelse.Fik Jazz…

Igen en super dejlig oplevelse.Fik Jazz ( bordercollie ) passet 16 dage.Fik sendt billeder❤️Han var glad og tilfreds da jeg hentede ham❤️..Han havde da savnet mig lidt🤭🐾Kommer igen til efteråret 🥳 🐾❤️
⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️her fra igen🐾❤️

24. juni 2024

Besvarelse fra Baringtonsdyrepension

KÆMPE tak for den dejlige anmeldelse 🙏🏻♥️ Vi elsker at have skønne Jazz på besøg og glæder os til, at se ham igen ♥️ Din mening betyder rigtig meget for os - tak 🙏🏻♥️♥️♥️