... eller dvs. overhovedet ingen kommunikation eller service. - Kun en masse automatiske standardsvar om at "ordre venter på klargøring", en uduelig chatbot osv. Jeg forsøger at købe et Coros... Se mere
Da jeg som begynder inde for hometrainers, var usikker på en masse ting satte jeg stor pris på alt den hjælp jeg fik fra Barecykling.dk. De svarede meget professionelt på alle mine spørgsmål og l... Se mere
Kan klart anbefales, en rigtig god og hurtig service til konkurrence gode priser. De svarer hurtigt på henvendelser og de ved hvad de snakker om. Varen blev leveret til tiden og på adressen. Ka... Se mere
Vi sælger udstyr til fitness og velvære. Så har vi en stor passion for cykling og eCykling - så sig til så hjælper vi gerne!
Svendborgvej 130, Vester Skerninge, Danmark
Jeg fandt et produkt de havde på lager iflg. deres hjemmeside og bestiller det.
Første problem er med rabatkoden. De giver en rabat på 10 %, hvis man tilmelder sig deres nyhedsbrev. Der var udfordringer med deres rabatkode hvor den først giver rabatten, men når du så vælger leveringsmetode, så fjerner den rabatten igen. Det lykkes dog at få rabatten til at gå igennem ved en anden kode der udleveres af en medarbejder. Et mindre problem, som meget vel kan skyldes et teknisk problem.
Der hvor kæden hopper af for dem er, 2 timer efter ordren er bekræftet, finder de så ud af at de alligevel ikke har produktet på lager og ordren annulleres uden videre. Ikke noget med en beklagelse for ulejligheden eller lignende. Samtidig har de fjernet produkterne fra deres hjemmeside.
En virksomhed af den størrelse skal have styr på lagerstatussen, og ikke først opdatere lagerstatus og hjemmeside når de efter en ordre ved en tilfældighed finder ud af de ikke har varen på lager. Når Baresundhed ikke har styr på noget så simpelt som deres lager og hjemmeside, kan man jo blive bekymret for hvad de derudover heller ikke har styr på.
Min klare advarsel er - hold jer derfor væk fra denne virksomhed og køb varen et andet sted hvor der hverken er udfordringer med rabatkoder eller lagerstatus.

Besvarelse fra Baresundhed
Fantastisk produkt jeg har modtaget og en super kundeservice der virkelig GAD at hjælpe!
Købte en direct drive hometrainer. Der var lang leveringstid. Opdatering på leveringssituationen var mangelfuld men den er nu leveret og alt omkring endelig levering, betaling osv er absolut godkendt.
Desværre er firma der holder mere end de kan love, skulle have haft en hometrainer sammen med en del andre folk i et fælles indkøb, desværre er kommunikation en mangelvare og rygsvømning noget de får guld i. En stjerne for forsøget.

Besvarelse fra Baresundhed
De svarer hurtigt på henvendelser og de ved hvad de snakker om.
Varen blev leveret til tiden og på adressen.
Kan også anbefale deres hjemmeside og blog.
Helt igennem en god oplevelse.
Mvh
Søren
Gode servicemindede folk. Svarer hurtigt på mail og telefon. Levering som aftalt.
Hej
Jeg bad Bring om de måtte aflever pakken i postkassen, der er den aldrig blevet afleveret og jeg har derfor aldrig fået min pakke, så ja det bliver en negativ oplevelse.
Michael
Hej Jens Erik.
Jeg har købt en anden, så det er i orden, men mere så du ved det, så skrev jeg til Bing i deres henvendelse i en mail til mig, at de kunne aflevere den i postkassen, og det har de ikke gjort, hvor de så har afleveret den det ved jeg ikke.
Michael

Besvarelse fra Baresundhed
God rådgivning inden køb og åbenhed om forsinket levering (stor efterspørgsel og COVID-19). Endte med at få ordren leveret tre uger "før tid" alligevel.
Her oplever man, et oprigtigt ønske om at sætte kunden i centrum og yde den bedst mulige service.
Om jeg vil handle her igen? Ja,da!
Super service. Varen var udsolgt, men fik hurtigt besked om ny leveringstid. Leveringen kom så endda før den nye leveringstid.

Besvarelse fra Baresundhed
En sand fornøjelse at handle med Jens. Professionel og venlig vejledning samt super gode priser!
Jeg kan varmt anbefale at handle hos Barecykling, hvis paincaven mangler lidt ekstra udstyr!
Det er altid rart når man kan stole på andre mennesker 👍 Hurtig levering.

Besvarelse fra Baresundhed
Super service og rådgivning af en yderst imødekommende ejer, der villigt hjalp mig igennem processen med at få bestilt det jeg manglede til konen.
Super hurtig levering, og med en varer der levede 100% op til forventningerne.
Dem kan jeg godt anbefale.