Booking af 30 års: helt uprofessionel og skuffende
Meget skuffende oplevelse med Barcelona Bar ifm. booking af lokale til 30 års fødselsdag.
Jeg kontaktede Barcelona Bar fem måneder før min 30-års fødselsdag for at reservere et område til ca. 55 gæster. Jeg beskrev arrangementet detaljeret, fik vist et konkret lokale via video på sms og FaceTime, samt modtog jeg efterfølgende beskeder om, at det var det område, Barcelona Bar havde tænkt sig at reservere til min fødselsdagsfest. Derudover havde jeg flere telefonsamtaler med deres medarbejder om arrangementet, og vi aftalte mundtligt, at lokalet var booket til min fødselsdag, samt at når vi nærmede os arrangements dato, kunne vi afregne for de flasker alkohol og opblanding jeg ville købe til festen (vi aftalte 3.000 kr. for 6 flasker alkohol med opblanding til).
På den baggrund planlagde jeg min fødselsdag ud fra, at arrangementet kunne afholdes hos Barcelona Bar.
Barcelona Bar kontaktede mig slut juni for at få mig til at overføre for betaling af flaskerne som en form for depositum for lokaleleje. Da jeg opsummerede vores skriftlige (mail og sms korrespondance) samt mundtlige aftale, fik jeg pludselig besked om, at lokalet ikke længere blev udlejet på de vilkår, vi havde aftalt tre måneder forinden. Jeg blev i stedet oplyst om, at lokalet fremover kun kunne bruges til arrangementer med et budget på over 20.000 kr. Altså 14.000 kr. mere end oprindeligt aftalt.
Resultatet var, at jeg mindre end to måneder før min 30-års fødselsdag stod uden det lokale, jeg havde brugt flere måneder på at planlægge efter.
Jeg oplevede kommunikationen som uklar og generelt forløbet som uprofessionelt håndteret. Derfor kan jeg desværre ikke anbefale Barcelona Bar til arrangementer, hvor man er afhængig af klare aftaler og forventningsafstemning.