Gjaestgirergard Anmeldelser 14

2,0

2,0

Under middel

Virkelig dårlig mad

Jeg spiste julefrokost d. 7. dec. 2024. Betjeningen var sød, og maden var decideret ringe. Flæskestegen var tør. Tarteletfyldet savnede at have set en kylling. Silden var smattet og ulækker. Risalamanden var tynd og bestemt ikke hjemmelavet. Jeg lover aldrig at komme igen.
Mvh.
Peter Lindbæk

7. december 2024

Først havde de ikke registreret min…

Først havde de ikke registreret min bestilling af bord, trods at jeg sendte besked om bekræftelse af reservation som så jeg fik.. Da vi så fik bord, var det med besked om at vi skulle være færdige senest om halvanden time da bordet var reserveret.
Buffeten var med retter der helt klart ikke var friske, de var mindre end lune og ingen sushi, som er en del af buffeten.
Den flaske vin vi købte var med vand til, vi spurgte da vi bestilte. Vandet kostede 25 kr for en kande da vi skulle betale.
Sushi måtte vi vente 40 min på. Så kom der 20-25 stykker. Først da vi skulle gå var de øvrige retter frisklavede og varme.
Aldrig mere lægger jeg 1180 kr for noget så ærgerligt. Tillykke med fødselsdagen 🥺

10. november 2024

Dårlig madoplevelse og ringe service

Fik buffet…. Maden var så ringe, og en stor del af maden mad kold eller lunken. Stort set alt det friturestegte mad var koldt og sejt. Da vi nævnte det for ejeren, blev vi nærmest skældt ud, og blev irettesat ift at man ikke kunne forvente det varmere på en buffet.

Den ene stjerne gives til den kvindelige tjener, der var sød og serviceminded, samt desserten som smagte dejligt.

Desværre ikke et sted vi vil besøge igen.

28. april 2024

Kan på ingen måde anbefale stedet

Virkelig en dårlig oplevelse.
Vi ( to voksne og to børn) blev ellers modtaget med humør af manden ( evt ejeren) der stod bag baren,
Da vi skulle smage på maden, opdagede vi til vores forundring at al friture maden var stort set kold.
Dette gjorde vi manden fra baren opmærksom på. Til vores store overraskelse blev han meget vred og nærmest overfusede os. Han mente maden var varm nok, men var ikke selv villig til at smage på den.
Ingen af os blev mætte.
Kan på ingen måde anbefale stedet.

28. april 2024

Ringe mad oplevelse

Jeg ved ikke rigtig hvor jeg skal starte fra..
Buffet var ringe... og det smagte ikke godt.. fluer ved maden... der er altsår sushi ( hvilket ikke smagte godt ) hvor fluerne sad på..... det eneste der smagte himmelsk var kagerne. Maden var tør, og smagte af.. ingenting.. dog havde vi heldigvis ret der blev bestilt fra menu kortet, og er du gal den var god. Men jo mere jeg spiste af Buffet jo mere sulten blev jeg... jeg har ikke tænkt mig at spise der igen, en Buffet til 229 kr... det er mange penge for den mad som ikke smagte så godt...
I burde lave om på maden, så den er mere frisk. Kan i lave ting på menukortet der smager godt.. så opgrader Buffet.
Og fik ikke rigtig en thai stemmning af hele stedet...
Jeg ville have sat den til 1 stjerne... men fordi kagerne var gode..2 stjerner

9. september 2023

Maden var så elendig

Maden var så elendig, at vi gik derfra sultne. En buffet bogstaveligt talt med en sværm af fluer, som sværmede og satte sig på al maden.

Klamt, ja men vi gav det alligevel en chance.

De varme retter var tilberedt med grøntsager fra dåse, kødet var kogt, alt indbagt, som rejer, forårsruller mm var slatten, som var det overskud fra dagen før og smagte som at stikke tungen ud af vinduet.

Ved at tilsætte kokos mælk og lidt karry pasta, så giver det ikke retten til at kalde det for et Thai køkken!

Den "Danske" buffet bestod af noget oksesteg og en udefinerbar gryderet. Det var en oplevelse selv en hund ville være foruden.

Betjening af de dejlige unge mennesker var intet mindre end fantastisk. Tak for jer!

Da vi skulle betale regningen, blev det ubehageligt, da ejer gav 2 unge ansatte en røffel og skubbede dem og vrissede af dem, med os som vidne, for ikke at levere den hurtigt nok og for måske at have for lidt forståelse for det tekniske. Her tænker jeg på for dårlig oplæring og ejers egen skyld. Stakkels unge piger!

Hård anmeldelse ja, men ærlig!

Sætter aldrig mine ben på dette sted igen!

15. juli 2023

Ringe thaimad

Øllen var kold, og betjeningen god, men maden var desværre elendig. Jeg er meget glad for thaimad, men jeg har aldrig fået så ringe thaimad. Kyllingen var kogt og ikke woket, grøntsagerne var frost og mini majsen fra dåse, serveret i en sovs, der smagte som opvaskevand. Normalt levner jeg ikke, men her gjorde jeg en undtagelse.
Jeg ved at denne anmeldelse er hård, men bliver nød til at være ærlig.

23. maj 2020

Altid en fornøjelse!

Altid dejlig betjening! Rigtig familie restaurant, hvor alle kende alle og man får et kram med på vejen.
Maden er altid frisk og har man brug for ændringer i menuen, er der altid mulighed for at tilpasse den lige efter din smag 🙏🏽

16. oktober 2019

Hvis du/I trænger til blot en kop…

Hvis du/I trænger til blot en kop kaffe, er dette absolut ikke stedet. Vi tror, at det var ejeren selv, som tog imod os.
Han gjorde himmelvendte øjne og et opgivelsens suk " det er ellers ikke den slags vi gør det i". Alligevel anviste han dog et bord.
Desuden fik den unge "grønne" ansatte gentagne røfler, ret ved siden af os.,
Hvilket vi fandt ganske upassende.
Jette, Karsten og Per

21. juni 2018

Fantastisk restaurant at holde fest …

Fantastisk restaurant at holde fest hos. Vi kunne bestemt ikke klage over noget. Maden er fremragende, og virkelig indbydende. Servicen og personalet var i top. Vil til hver en tid anbefale andre at holde deres fest der. Prøv endelig også deres buffet i hverdagen, så er det ikke sidste gang man har været der.

30. september 2017

Restaurant Bangkok/Slangerup Gjæstgivergaard

Nu har vi været 4 gange i Slangerup og prøvet deres Thai mad, Sushi samt deres "nye" Steak retter.
Vi er (alle 6) som besøger stedet "ofte" nu nødt til at anbefale/anmelde køkkenet samt personales perfektionisme.
Det er en fornøjelse at opleve -i disse tider- en "madtempel" til rimelige priser.
Mvh. Gerd

15. december 2016