Jeg handler ofte hos banggood.com. De har meget godt snedkerværktøj til gode priser. Kvaliteten svinger fra exceptionel til dårlig - Check andres reviews. Det exceptionelt gode værktøj er fuldt ud p... Se mere
Bestilte 3 stk 12v 100ah lifepo4 batterier af mærket ameisentech. Modtaget fragtfrit på nogle dage, sikkert fra et lager i Europa. Lever indtil videre helt op til mine forventninger, og prisen var de... Se mere
Virkeligt fint udvalg af kendte produkter til super gode priser. Bestilling og levering var uden problemer, om end der kan være lidt længere levering end fra danske webshops. Vil helt sikkert bestille... Se mere
Established in 2006, Banggood is a leading global online shopping platform for direct-to-consumer goods at affordable prices. With over 100,000 reliable suppliers, Banggood provides a diverse selection across more than 30 categories, such as RC toys, consumer electronics, E-bike & E-scooters, tools, diesel heaters, and power stations. Banggood partners with famous brands, offering various ranges of trusted products, including XIAOMI, Baseus, KuKirin, and Eachine. With a global reach, Banggood supports over 20 languages beyond English, including German, French, Portuguese, and Spanish. With 37 global warehouses and partnerships with international shipping carriers, Banggood provides customers with fast and convenient shipping services. Plus, Banggood is also equipped with a professional customer service team that offers 24/7 online support. Visit us at https://www.banggood.com
Hong kong, Kina

Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Banggood holder, hvad de lover. Rimelige priser, hurtig og rettidig levering.
Levering. Købte to tablet. Levering ok selv om det tog en uge længere. Så stopper det gode. Der blev kin leveret 1 still selv man har købt og betalt for 2.
Op ad bakke med kundeservice

Besvarelse fra banggood
Jeg har købt en aircondition hos banggood, PostNord vælger at sende den retur fra Køge, med begrundelsen at der muligvis ikke er betalt told, som de banggood skriver er inkluderet i prisen,jeg skriver til banggood at jeg ikke har modtaget min aircondition ordre nr 116835902. Til en pris på over 2600kr , de skriver tilbage at jeg vil få et svar inden for 2 til 3 dage, nu er der gået 6 dage, og jeg skriver til banggood igen, svaret er at jeg skal tjekke min spam mappe, det er selv om jeg dagligt modtager reklamer fra banggood, det er afgjort et firma man ikke skal handle med

Dårligste kundeservice.
Hvis der er problemer med noget du har købt kan du godt berede dig på noget af en tur med deres kundeservice.
Jeg fik nogle dårligt produceret træhøvlsblade. Bladene kan ikke sættes fuldt i den medhørende holder, og kan derfor ikke låses sammen som det er meningen. Efter jeg har sendt billeder og beskrivelse af problemt er svaret:
"We recommend that you remove it again, realign it properly, and try installing it once more."
Desværre er der kun en måde det kan samles på. Intet kan justeres da det er firkantet pin på den ene del der skal i et firkantet hul på den anden, og hver del har en frontside.
Det er virkelig op ad bakke at skulle kommunikere med sådan en kundeservice.
Kan ikke anbefales.

Besvarelse fra banggood
Hej. Ja. Jeg syntes. Banggood er en meget god forretning med en meget god troværdighed og tillidsfuldt forhandleren og sælger mange forskellige værdifulde varer og ting til mange glade kunder. Så vil jeg gerne give 5 stjerner til banggood. Varerne er virker og fungerer rigtigt godt og grundigt rigtigt godt. Varerne er påpasselig og ingen beskadiget. Ingen problemer. Så er jeg meget tilfreds. Mange tak. En anden dag vil jeg gerne handle hos jer på banggood. På gensyn. Mvh Ernst G Hansen

Besvarelse fra banggood
de skriver at de leverer på din adresse, men det gør de ikke, det bliver sendt til nærmeste pakkeboks, uanset hvilken transportør de bruger.

Besvarelse fra banggood
Der er en god service når der er noget med ens ordre

Besvarelse fra banggood
Jeg købte Bosch værktøj til utrolig lav pris. Levering kun 4 dage og alt fungerede fint ved køb.

Besvarelse fra banggood
Har tidligere handlet en del med Banggood omkring komponenter. Så jeg prøvede at købe en elcykel. Skarp pris og let at samle. Jeg tror, at jeg bliver glad for den. Virker også som god kvalitet.