Kvalitet svarende til frysepizza
Kvalitet svarende til frysepizza. Meget lidt fyld på og stenhård bund. Virkelig skuffende for 85 kr.:-/
Vi bestilte 2 pizzaer vi deres hjemmeside, udover pizzaernes pris betalte vi 5 kr. i håndteringsgebyr, 4 kr. for en pose som vi aldrig har fået.
Der er ikke et såkaldt håndteringsgebyr når man bestiller via telefonen.
Da vi ringede til Bambus omkring det bad de om tlf. nr. og så har vi intet hørt derfra siden.
Da pizzaerne blev leveret var de absolut langt fra at være varme men lunkne, bunden var blød og slatten.
En utrolig dårlig oplevelse som vi på ingen måde vil anbefale andre
Rigtig gode takeaway pizzaer, og imponeret over at de var så varme ved levering. 👏🏽
Stort set ingen fyld på pizza og til den pris kunne man faktisk godt forvente noget for ens penge...
At man skal betale for at få krydderi på er hvis også noget nyt.
Bliver desværre kun en stjerne pga fyld.
Havde kødt to kebab ruller og de var alt for tynde, og alt lidt fyld i.
Bestiller 2 familie pizzaer, en nr 4 og en nr 5, henter så 2 ens pizzaer der er ens delt i to og ikke noget af det tilbehør der er på er hver nr 4 eller 5. Det er så os kun 3 Pers pizza vi får i stedet for 8 Pers familie pizza. Ringer så og siger det og bliver mødt at en kvinde der hverken ved det ene eller det andet, kan ikke taget stilling til noget, vi bliver så lovet 2 nye pizzaer det ringer de så 5 min efter og siger at vi ikke kan få, kan da kun råde folk til at bruge Hedensted pizza, der får man sgu altid det man bestiller.