Wat ik besteld heb was niet op voorraad omdat de site niet aangepast was.Heb t geld teruggestort gekregen,maar geen update meer ontvangen van wanneer de voorraad weer compleet is.

Zondag een pergola en bamboeschuttingen op rol besteld. Woensdag gebeld voor een afspraak voor bezorgen op donderdag! Bezorging prima aardige man. Spullen heel mooi en stevig. Kort gezegd blij mee... Se mere

Producten besteld, kreeg netjes een mail dat deze niet leverbaar zijn en het geld terug gestort zou worden maar nog niks ontvangen. Reageren niet meer op de mail en zijn via de telefoon niet bereikba... Se mere

Een half jaar geleden hier ook besteld, toen geen goede ervaring gehad ivm te weinig geleverd en extreem lange levertijd . had nu weer stromatten nodig en ze zijn toch de goedkoopste. Deze keer werd... Se mere

1. Leverandør af havebygninger

Bamboo Import is gespecialiseerd in het produceren en distribueren van bamboeproducten voor de internationale markt. Met ons hoofdkantoor en hoofdmagazijn in Nederland kunnen we elke bestelling, groot of klein, door heel Europa verzenden.

3,1

Middel

1 t anmeldelser

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Drama en nog steeds geen ontvangst van artikelen

Blijf hier weg. Ook de nieuwe bestelling verloopt simpelweg waardeloos. Nadat vorig jaar Bamboo Import aangaf intern inmiddels alle processen op orde te hebben, is ook nu geen enkel artikel geleverd bij onze tweede bestelling. Meerdere keren terugbelverzoek ingediend. Je kan het wel raden, nog steeds niks gehoord. Deze organisatie is vorig jaar failliet gegaan, zouden een doorstart hebben gemaakt maar blijf uit de buurt van deze mensen want je krijgt simpelweg je artikelen niet.

24. april 2025

Slechte communicatie

Inmiddels 3 weken geleden besteld..
Nog geen bestelling ontvangen. Naar meerdere keren te hebben gebeld waar er meermaals werd verteld dat het product op voorraad is en dat ik terug gebeld zou worden over een leverdatum is dit tot opheden niet gebeurt.

Ik als zakelijke klant word hier natuurlijk niet blij van

11. april 2025

Wees gewaarschuwd en bestel niets bij…

Wees gewaarschuwd en bestel niets bij Bamboo Import Europe!! Vorig jaar(2024) april bamboematten besteld maar tot op heden nog steeds niets ontvangen. Ze beloven van alles, o.a. dat je teruggebeld zult worden. Hebben ogenschijnlijk hele goede redenen waarom het nog niet geleverd kan worden. Beloven uiteindelijk het geld terug te storten maar komen hun afspraken niet na.
Vuile oplichters zijn het!!!

25. april 2025

Hoge bezorgkosten

Ik vind de verhouding ten opzichte van 2 potten Black bamboe renovator a € 46,= en de bezorgkosten van € 12,35 te hoog. Ik vind € 5,= redelijk.

22. april 2025

Goed product, snelle levering

Ik was op zoek naar rolgordijnen voor in onze overkapping. Via via kwam ik op de site van Bamboo Import. De bestelde rolgordijnen zijn niet van Bamboo maar van riet. Toch zien ze er prima uit en werden ze snel geleverd. Voor mij 5 sterren waard.

19. marts 2025

Ware kommt nicht , keine Info

Ich bekomme erstens nicht die bestellte Ware

Und zweitens keine Informationen bezüglich Lieferung trotz zweimaliger tel. Anfrage .
Die Dame am TEL. sagte jedesmal nur die zuständige Person sei nicht da und wird sich melden.
Heute läuft bei mir die per Mail angekündigte Deadline ab und ich werde meine Bestellung stornieren und den gezahlten Betrag zurückverlangen

25. marts 2025

Très content

Très content, ca fait la 2° fois que je commande...à part le prix de livraison qui m'a couté presque le prix de ma commande. J'ai rien a dire. Merci

25. februar 2025

One star is even too much.

- first I placed an order which they never sent
- then after 20x calling they promissed to sent the order
- then I asked to update the order with two extra screens
- then they sent an email saying: have faith, we will sent your order somewhere next week
- then they fiiiiinally sent the order, without the extra rolls
- then they sent me an invoice and payment link for the extra rolls.
- then they charged me extra transport costs for the extra rolls
- at last when I wanted to make another order, they disapeared in silence...

This took about 4 weeks. One star is even too much. Go to the competition.

28. februar 2025