Ik was eerst heel tevreden met eindelijk een duurzame oplossing voor mijn tandenborstel. Helaas is de tandenborstel veel te vroeg opgehouden met te werken en kan ik de klantendienst ook niet meer ber... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Hele snelle levering. Overgestapt vanaf een elektrische naar deze bamboobrush. Wat werkt hij fantastisch zeg! Het geluid en gevoel is in het begin wat wennen maar je merkt duidelijk verschil v... Se mere
Hele fijne tandenborstel! Ik gebruik hem nu een paar maanden en m’n tanden voelen lekker schoon. Het is even wennen (jeukende neus in het begin, had ik ook toen ik voor het eerst elektrisch ging poets... Se mere
Jammer dat Bambood niet meer reageert zodra je met een moeilijke vraag of klacht komt. Onze tandenborstel werk niet meer (wat niet zou moeten na zo'n korte tijd!) en zou na meerdere malen proberen con... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
De wereld van de tandheelkunde kan beter, voordeliger maar bovenal ook een stuk duurzamer. Daar staan we binnen de Bamboo’d Society dan ook voor. De Bamboo’d Brush maakt dit met zijn sonische poetstechnologie, biologisch afbreekbare opzetstukjes, Repeat programma en levenslange garantie tot in het kleinste detail mogelijk. Met Bamboo'd Repeat kies jij welke van de 3 unieke bamboe opzetstukjes jij iedere 3, 6 of 9 maanden graag zou willen ontvangen. Om onze CO2 footprint te minimaliseren ontvang je per frequentie 3 van deze Bamboo'd Heads, zodat jij je opzetstukje elke 1, 2 of 3 maanden kan vervangen. Wij regelen de rest. Werkt jouw Bamboo'd Brush ooit niet meer naar behoren? Dan krijg je in elk willekeurig geval een nieuw model en dan recyclen wij het kapotte model in ons productieproces. Kortom, verfijnde duurzaamheid in zowel materiaalgebruik als levensduur. Ontdek al de voordelen van de Bamboo'd Society en wie weet begin jij binnenkort nog aan jouw eerste en laatste poetsavontuur!
Kontaktoplysninger
Westerstraat 31, 2613RD, Delft, Holland
- hello@bamboodsociety.nl
- bamboodsociety.nl
Ingen nylige anmeldelsesinvitationer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Een goeie ervaring!
De website was simpel, vrolijk en met goede uitleg opgebouwd. Net zoals de betaling ging de bezorging vlot! De tandenborstel, opzetstukjes en overige materialen zijn aan verwachtingen voldaan- ook is de verpakking simpel en leuk om binnen te krijgen. Wat dan vooral door de lieve panda op de voorkant komt, haha. Erg tevreden!
Echt enorm te spreken over dit product!
Echt enorm te spreken over dit product! De tandenborstel gaat verbazingwekkend lang mee. Het poetsen is in het begin nog even wennen maar poetst daarna perfect!
Even wennen, daarna top!
Even wennen, hout in je mond;) Maar dat gaat verrassend snel, en de andere voordelen liegen er niet om; super goede accu (3-4 weken zonder opladen), een ruime keuze aan ‘vibratie-variaties’ en borsteltjes, top!
Onder de indruk
Het was iets dat we al jaren hadden uitgesteld, maar eindelijk de moeite genomen om ons te oriënteren op duurzamer poetsen. Waar ik enorm van onder de indruk ben is dat het mogelijk is om zowel beter, effectiever als duurzaam en bewust te poetsen. Oprecht een aanrader!
Niet kopen
Eerst heel blij mee en zolang hij werkt is hij fijn, maar al 2x kapot gegaan vanuit binnen, niet zo duurzaam dus. Ook is de klantenservice slecht te bereiken en duurt het lang. Al 2 keer is er beloofd een nieuwe op te sturen de eerste keer er achteraan gemoeten en daarna had ik binnen 1 dag de nieuwe in huis en nu na 1,5 maand nog steeds niks binnen. Bespaar jezelf moeite en koop hier niks.
De levering is prima
De levering is prima, snel en het was duidelijk wanneer de levering is. Echter ben ik niet online tegen gekomen dat de tandenborstel verschillende standen heeft en best wel wat geluid maakt.
Top tandenborstel en service
Zeer tevreden met de service en het product. Het maakt het ritueel aangenaam en het maakt de badkamer gezelliger.
Ff wennen, fijne tandenborstel
De eerste poetservaring was even wennen, voelt anders dan een "gewone" electrische tandenborstel. Hij staat mooi in de badkamer. Ook geen lelijke oplader meer. Hij kwam opgeladen dus gelijk aan de slag. De levering duurde een dag of 5, dat is wat lang in deze tijd. Service is via whatsapp wel snel en goed.
Snelle levering, duidelijke uitleg van de verschillende standen en borstels.
1 minpuntje is dat er alleen een usb lader bijzit, geen adapter…
Ik ben helemaal blij met de bamboo…
Ik ben helemaal blij met de bamboo tandenpoetser. Mijn tanden worden lekker glad. Ik gebruik het harde borsteltje en de snelste stand. De andere functies en borsteltjes heb ik geprobeerd maar gebruik ik niet. Ik heb namelijk geen idee hoe je dit moet combineren. Het zou een goede toevoeging zijn als daar wat gebruikerstips over gegeven worden. Wanneer gebruik je wat en hoe gebruik je het.
Super poets ervaring. Borsteltjes kunnen iets beter qua verbindingsstuk.
Ik gebruik de tandenborstel nu ruim 4 maanden. Ben super tevreden. Alleen laten de plastic omhulsels van de opzet stukjes die ik kreeg bij de tweede levering steeds los. Maar ben ervan overtuigd dat dat opgelost gaat worden door de vriendelijke en behulpzame klantenservice.
Goede snelle service
Goede snelle service, netjes plastic vrij verpakt, snel antwoord bij een vraag.
Mooi product
Mooi product, mooie missie. Even wennen om te gebruiken, maar heerlijk schone tanden na het poetsen.
Ik vind de tandenborstel mooi eruit…
Ik vind de tandenborstel mooi eruit zien en fijn dat het voor het milieu beter is. Voor mij kriebelt t bij het tandenpoetsen zo erg dat ik de borstel niet in mijn mond kon houden. Dus keurig terug gestuurd en geld terug gekregen. Jammer maar helaas. Wel goede service
Heerlijk product helemaal fan
Groenpoetsen
Omdat het een ontzettend goed duurzaam idee is, om producten op abonnementsbasis met een ongelimiteerde garantie te verkopen, ben ik "lid geworden van de Bamboo'd Society", al kon ik dan weer niets vinden over de cradle-to-cradle filosofie, die hiermee gesuggereerd wordt. De milieu-impact lijkt overdreven gunstig afgeschilderd.
Automatische berichtjes over de leverdatum kwamen niet overeen met de werkelijkheid. Dat vind ik niet erg, want de onzin van binnen 24 uur alles in huis maakt veel kapot tegenwoordig, maar toen ik informeerde of er iets aan de hand was kreeg ik geen antwoord. Communicatie, althans via email verloopt stroef. Op meerdere mailtjes kwam geen antwoord en wanneer wel, dan pas na twee dagen.
De tandenborstel wordt geleverd in een vrij slappe kartonnen doos, die duurzaamheid moet uitstralen en past door de brievenbus. De borstelkopjes zijn niet apart (hygienisch) verpakt, dus niet verifieerbaar nieuw en ongebruikt.
Na wat research wordt duidelijk, dat het bedrijf in een woonhuis zetelt vanwaaruit de typische start-up marketing wordt gedaan en alles (behalve het produceren van goed lopende teksten) uitbesteedt aan logistieke specialisten: de oorzaak van de z.g. verdozing van ons landschap. In alle marketing wordt ook de naam "China" zorgvuldig vermeden.
Het gaat eigenlijk gewoon om een generiek Chinees container-product, waar je dan als besteller wat eigen kenmerken aan kan meegeven. Er zijn verschillende goedkope "sonische" borstels te vinden, die heel veel op deze lijken, maar dan met wat kleurvariatie of een andere vorm van de knop en lampjes. het hout-decor op het handvat komt erg goedkoop over.
De reden, dat de batterij zo lang meegaat is, dat de trilbeweging van de borstel heel weinig kracht heeft. Dat kan ook best werken, maar dan moet je er normale poetsbewegingen mee maken en geeft die trilling net wat extra. Het merk Gum maakt zoiets voor iets meer dan een tientje met een AAA batterijtje, dat meer dan een maand meegaat. Die is dan echter zó slank dat je hem als een gewone tandenborstel kan hanteren èn gebruikt superieure borstelkopjes
Nog erger wordt het bij nadere beschouwing van die borstelkopjes. Kwaliteit van de borstelharen (nylon) is inferieur en ze zijn heel slecht verwerkt. Er zijn verschillende mogelijkheden voor een goede afwerking van de uiteinden, maar hier is geen afwerking te zien. Schots en scheef, scherp of door hoge temperatuur in een sliertje gesmolten. (vergroot 10 of 20x en vergelijk met kwaliteitsborstels van bijvoorbeeld Vitis, Tépé of Curaprox, maar ook eenvoudiger borstels zoals Gum scoren (veel) beter.)
De borstelkopjes zitten al na korte tijd minder vast of zelfs uitgesproken los op de spindel, wat de borstelbeweging nog meer beperkt. Het bio-based plastic, dat gebruikt is is waarschijnlijk te zacht voor deze toepassing.
Het bamboemateriaal is niet geperst en glad , zoals ik eigenlijk verwachtte, maar gefreesd en ruw. Dat is geen fijn gevoel tegen je wangen en hierdoor is het materiaal ook poreus en dus minder hygiënisch.
Toen ik de borstel uiteindelijk had teruggestuurd heb ik na een maand wachten eens geïnformeerd waar de terugbetaling bleef, waarop geen antwoord kwam en werd weer een week later het aankoopbedrag teruggestort.
Heel jammer, dat door dit soort cowboy-marketing de goodwill voor wèl goede duurzame en innovatieve ideeën wordt onderuitgehaald.

Besvarelse fra Bamboo'd Society
Netjes op tijd geleverd
Netjes op tijd geleverd. Goed verpakt. Prima tandenborstel. Was even wennen want het voelt heel zacht en kriebelig. Na een paar dagen was ik gewend. Nu is t alleen nog heel zacht.
Veel schoner!!
Ik heb nog een borstel besteld als cadeautje voor mijn vriend - het poetst zo veel schoner (en geruislozer) dan "het" andere merk! Het enige jammere vind ik dat je geen keuze hebt in kleuren voor de opzetstukjes, want dat zorgt voor verwarring op de wastafel!