Heel zacht en toch sterk papier. Levering ging een beetje moeizaam door de pakketdienst, maar dit werd mooi opgelost; er werd meteen een nieuw pakket verstuurd. Blij!

Fantastisch product, een echte aanrader! Ik ben ontzettend blij met het bamboe wc-papier van dit bedrijf. Het gaat veel langer mee dan gewoon wc-papier en is verrassend sterk, zonder dat het aan... Se mere

1. Toiletartikelbutik
  2. Papirdistributør
  3. Papirbutik

Bamb & Paper is een toiletpapier merk met een missie om een positieve impact op het milieu te hebben. We begrijpen dat toiletpapier een noodzaak is, maar wat is de ware kost ervan? Het antwoord: het overmatig kappen van bomen. Daarom heeft Bamb & Paper de Bamb Roll geïntroduceerd. Dit is een toiletrol gemaakt van 100% bamboepulp. Met behulp van de Bamb Roll wilt Bamb & Paper samen met de consument bijdragen aan een groenere planeet zonder in te boeten aan kwaliteit en comfort.

4,8

Het toiletpapier bevalt erg goed

Het toiletpapier bevalt erg goed. Het is lekker zacht en voelt duidelijk kwalitatief aan. Daarnaast heb ik het idee dat één doos langer meegaat, wat fijn is — er zitten ook meer vellen op de rol dan bij mijn vorige papier. De service was vriendelijk en de levering was snel. Zeker een aanrader!

8. januar 2026

Zacht voor je billen, sterk voor de planeet

Sinds ik ben overgestapt op bamb & Paper, wil ik niks anders meer. Het voelt zacht aan, is supersterk en milieuvriendelijk. Geen plastic verpakking, geen bomenkap – gewoon bewust én comfortabel tegelijk. Goed voor m’n huid en goed voor de planeet. Aanrader voor iedereen die groener wil denken, ook op de wc!

17. juni 2025

Positief verrast - Blijvertje!

Ik had eerlijk gezegd niet verwacht dat bamboe wc-papier zoveel fijner zou zijn. Het is lekker zacht en scheurt niet. Een grote plus vind ik ook zeker de verpakking, slim en volledig duurzaam, geen onnodig extra plastic. Kortom, fijne ervaring en absoluut een blijvertje!

2. april 2025

Op aanbeveling van een relatie hebben…

Op aanbeveling van een relatie hebben wij een doos met 36 toiletrollen besteld.
In eerste instantie vond ik de aanschafprijs hoog.. maar achteraf gezien valt dit heel erg mee aangezien een doos ruim een half jaar meegaat. Daarnaast voelt het veel fijner dan “gewoon” toiletpapier.
Wij zijn volledig afgestapt van gewoon toiletpapier en hebben inmiddels weer een doos besteld!

4. januar 2025

BambRoll!

Ik ben blij dat ik voor dit product heb gekozen, omdat het aantoont dat duurzaamheid en kwaliteit hand in hand kunnen gaan. Het voelt goed om een merk te steunen dat zoveel aandacht heeft voor het milieu en dat er ook nog eens voor zorgt dat het dagelijkse leven aangenamer wordt. Al met al ben ik ontzettend tevreden met deze aankoop en zal ik BambRoll zeker blijven gebruiken!

3. januar 2025

Top!

Fantastisch product, een echte aanrader!

Ik ben ontzettend blij met het bamboe wc-papier van dit bedrijf. Het gaat veel langer mee dan gewoon wc-papier en is verrassend sterk, zonder dat het aan zachtheid inlevert. Wat ik vooral geweldig vind, is dat het volledig natuurlijk is en geen giftige afvalstoffen bevat. Dat geeft een fijn gevoel, zowel voor je gezondheid als voor het milieu.

Het idee dat ik iets gebruik dat duurzaam is en tegelijkertijd comfortabel, maakt dit een perfecte keuze. Als je op zoek bent naar een milieuvriendelijk en hoogwaardig alternatief voor traditioneel wc-papier, hoef je niet verder te zoeken. Echt top!

22. december 2024

1 woord, TOP

Ik zocht een alternatief voor het gebleekte wc-papier van de supermarkt, moet zeggen dat heb ik nu gevonden! Heerlijk zacht en doe een stuk langer met een rol! Zeker een aanrader

19. december 2024

Super wc-papier en ben erg tevreden

Super wc-papier en ben erg tevreden! Het is zacht, stevig en doet niet onder voor gewoon wc-papier. Fijn om te weten dat het beter is voor het milieu. Graag ook zsm keukenrollen in het assortiment 😁👍

18. december 2024

Geweldig toiletpapier

Geweldig toiletpapier! We doen heel lang met een rol, het papier is super zacht en breekt niet kapot als je het gebruikt. De levering was snel en geen onnodig gebruik van plastic opvulling in de doos. Wij gaan nog heel lang met deze voorraad doen maar als het op is bestel ik zeker weer

24. november 2024