Jeg har i mange år lidt af lændesmerter, smerter mellem skulderbladene, nakkesmerter og hovedpine. Jeg har haft smerter 24/7 og jeg har brugt utrolig meget tid og penge på diverse behandlingsformer.... Se mere

Deltog på en prøvetime og blev meget overrasket over hvor øm jeg åbenbart var over alt på kroppen. Kom ellers primært fordi jeg døjer med en lænd/hofte der ofte låser. Når jeg havde ligget med bolde... Se mere

1. Alternativ behandler

BALLance Danmark tilbyder specialdesignet bolde, der kan behandle og lindrer smerter i kroppen. Gennem øvelser og med fokus på dit åndedræt kan du opnå mærkbare resultater blot efter én behandling.

4,6

FANTASTISK dags kurset i BALL ance

FANTASTISK dags kurset i BALL ance. Kurset var vel organiseret, tidsplanen holdt, og vi kom igennem alle punkter også med tid til fordybelse. Jeg føler mig godt rystet til at start et hold BALL ance.

10. april 2025

Kæmpe anbefaling

Kæmpe anbefaling. Jeg har prøvet BALLance hos LeneS i Vejle. Hold op det er godt. Det er et genialt koncept til at kunne “behandle” sig selv. Det her med at du har de 2 bolde med en fjeder imellem, gør at du kan ligge i ballance og længe nok, til at få rigtig godt fat og få løsnet op, de helt rigtige steder. Det er også en super ide at gøre det på hold, så man lære det “rigtigt” Jeg kunne mærke effekten af behandlingen med det samme. 👏🏻👏🏻👏🏻

19. december 2024

Anbefaling af meget effektive massagebolde

Jeg har deltaget i undervisningsforløb hos Rikke i BALLance, og jeg kan kun give min varmeste anbefaling - både af de meget effektive massagebolde og af Rikke, som dygtig og empatisk underviser. Efter en undervisningstime har kroppen det på samme måde, som havde det været en times massage.

16. april 2024

De kan noget de bolde

De kan noget de bolde - det er en behagelig, men også lidt anderledes afspænding - kan klar anbefale at prøve det. Kombinationen af bruge vejrtrækningen sammen med at få afspændt musklerne giver en dejlig ro i kroppen.

6. februar 2024

Noget jeg HELT SIKKERT skal igen :-)

Jeg har deltaget i 3 hold hos Rikke og lavet øvelser på de to helt specielle bolde (BALLance) og lånt dem med hjem i 2 uger.

Holdene var et sted hvor man kunne slukke for de daglige gøremål, planer og tanker som tit kan køre i hovedet på repeat, ens muskler og led bliver “masseret” på en helt speciel måde af boldene som lindrer ømhed og spændthed.

Der bliver samtidig med øvelserne fokuseret på din vejrtrækning som vi alle har godt af at praktisere engang i mellem og specielt en som jeg, som har døjet rigtig meget med angst og spændinger i mave, nakke og ryg.
Rikke er rigtig god til at guide og til at skabe en afslappet stemning hvor påklædning og niveau ikke betyder noget, men hvor roen i dig og dig som menneske bliver vægtet højest.

Derhjemme fik jeg også brugt boldene, det er et rigtig godt supplement til kropsterapi som jeg også går til en gang om måneden da jeg kan trykke og massere på de områder som jeg har brug for får lidt ekstra kærlighed.
Efter øvelser derhjemme som på hold er man fyldt med en ro og summen i kroppen som føles lettere at bære rundt på efter :-)

Jeg kan helt sikkert stærkt anbefale hold hos Rikke med BALLance (som jeg 100% skal igen) og en dag tænker jeg også at jeg skal ha anskaffet mine egne bolde så jeg selv kan afhjælpe spændinger og ømhed hjemme i stuen.

Tak til Rikke for afprøvningen af BALLance og super god guidence !

20. februar 2024

2 ugers BALLance forløb…

Vi deltog i et 2 ugers BALLance forløb hos Rikkes Fitness og Yoga hvor vi havde de 2 bolde med hjemme for at lave øvelser i løbet af ugen.

Det var en god oplevelse og mindede om en kombination af yoga øvelser, fysioterapi og massage.Hertil lægges lidt vejrtrækning og nogle små core øvelser. I starten var det lidt svært at lave hjemmeøvelserne, men efter at have læst den medfølgende vejledning et par gange gik det. Vi lavede øvelser ca. 25min hver dag og efter 3. og 4. dagen var vi godt ømme i kroppen😀

Vi fandt ud af at boldene er specielt gode til lænd, skuldre og nakke, da de kan trykke på de “svære steder”. Men der er sikkert mange flere øvelser som vi ikke er blevet introduceret til.

Vi kan varmt anbefale BALLance hos Rikkes Fitness og Yoga, og vi overvejer da også selv at komme igen på et af de ugentlige hold når vores kalender bliver fri.

Mai og Dan

21. november 2023

Jeg har i mange år lidt af diverse rygsmerter

Blot efter den første træning med BALLance var der mærkbare resultater. Nu har jeg trænet min ryg i halvanden måned efter BALLance-principperne, og min ryg er som født på ny. Mine smerter er mindsket, og jeg har mærket en klar bedring. Jeg vil derfor varmt anbefale BALLance trængning hos Rikke.

17. oktober 2023

Gør noget godt for din krop

En rigtig god oplevelse med træning hos Rikke og super effektive Ballance bolde. Er så glad for jeg fik muligheden for at træne med. Min varmeste anbefaling med Ballance bolde og træning som er blevet en del af min hverdag.

3. oktober 2023

Løsner spændinger i lænd/hofte

Kom ellers primært fordi jeg døjer med en lænd/hofte der ofte låser. Når jeg havde ligget med boldene kunne jeg efterfølgende knække ryggen pga boldene havde løsnet op for spændingerne. Ønsker mig dem helt klart til jul!

17. oktober 2023

Kæmpe anbefaling

Fantastisk koncept og super dygtigt team omkring BALLance træning i Måløv. Efter at have mærket på egen krop hvad boldene kan gøre, arrangerede jeg med Rikke's hjælp et lille team-event for mine kollegaer. Alene positiv feedback fra alle! Simpelt og effektfuldt.
De varmeste anbefalinger herfra - gør noget godt for dig selv og prøv det.

21. juni 2023

Fantastisk koncept 🙌🏼

Ballance er et fantastisk koncept som alle burde prøve på egen krop. Forandringer kan mærkes alle efter ganske få "behandlinger" med boldene. Rikke er rigtig dygtig til at formidle brugen af boldene på den helt korrekte måde.
Og bedst af alt, der er ingen alder eller form der forhindre dig i at komme igang.
Mine bedste anbefaler til Ballance, lover du ikke vil fortryde det.

25. juli 2023