Snelle verzending van een mooi product. Complete verzorging voor mijn kaal hoofd. Na het scheren van mijn hoofd verzorg ik de hoofdhuid met de shampoo en aftershavecreme van Baldforce. Beide producten... Se mere

Ben super tevreden, geen droge huid en geen glimmende kop zoals vele andere "zalfjes". En tevens goeie bescherming in een super handige kleine verpakking wat niet zoveel ruimte in beslag neemt in je... Se mere

Ik was op zoek naar een huidverzorging in combinatie met SPF. Eerst een gratis proefverpakking besteld en heb daarna de 3+1 gratis moisturiser besteld. Het is een fijne moisturiser met een handig po... Se mere

Snelle levering. Zeer goed product. Ik bezoek al ruim 3 jaar een dermatoloog voor ‘zonnekanker’ en nu, na ongeveer 6 maand de crême met spf bescherming te gebruiken hersteld mijn hoofdhuid veel beter... Se mere

1. Leverandør af skønhedsprodukter
  2. Kosmetikforretning

DEFEND YOUR SCALP AGAINST ALL FOES

4,8

Svarer typisk inden for 24 timer

Ik was heel erg sceptisch bij mijn…

Ik was heel erg sceptisch bij mijn eerste bestelling van het proefpakket maar moet het echt toegeven wat een heerlijke hoofd crème het geeft een heerlijk verzachtend gevoel en ook is het matterend zodat je geen blink schedel meer hebt ook de douchegel is super lekker .. ik heb gelijk het grotere pakket besteld zodat ik lekker vooruit kan .. mensen twijfel niet het is echt topspul 👍👍👍👍

12. februar 2025

Ik ben ontzettend tevreden met dit product, voldoet helemaal.

Ik ben ontzettend tevreden met mijn Baldforce® aankoop! Het product doet precies wat het belooft en heeft mijn dagelijkse verzorgingsroutine echt verbeterd. De kwaliteit is top, en ik merkte al snel resultaat. Het gebruiksgemak en de fijne geur maken het helemaal af.

Daarnaast waardeer ik de geweldige service en het persoonlijke gebaar dat ik mocht ontvangen na mijn aankoop. Het is fijn om te zien dat jullie aandacht hebben voor je klanten.

Ik blijf zeker terugkomen voor meer producten en kijk uit naar wat jullie nog meer te bieden hebben! Absolute aanrader voor iedereen die kwaliteit en service waardeert.

Chris R.

23. januar 2025

Niets meer te wensen

Ik gebruik de Baldforce crème al jaren en het werkt uitstekend. Daarnaast ook nog eens snel ‘door de brievenbus’ geleverd. Dus niets meer te wensen over.

22. december 2024