Snelle verzending van een mooi product. Complete verzorging voor mijn kaal hoofd. Na het scheren van mijn hoofd verzorg ik de hoofdhuid met de shampoo en aftershavecreme van Baldforce. Beide producten... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Ben super tevreden, geen droge huid en geen glimmende kop zoals vele andere "zalfjes". En tevens goeie bescherming in een super handige kleine verpakking wat niet zoveel ruimte in beslag neemt in je... Se mere
Ik was op zoek naar een huidverzorging in combinatie met SPF. Eerst een gratis proefverpakking besteld en heb daarna de 3+1 gratis moisturiser besteld. Het is een fijne moisturiser met een handig po... Se mere
Snelle levering. Zeer goed product. Ik bezoek al ruim 3 jaar een dermatoloog voor ‘zonnekanker’ en nu, na ongeveer 6 maand de crême met spf bescherming te gebruiken hersteld mijn hoofdhuid veel beter... Se mere
Virksomhedsoplysninger
- baldforce.com
Har besvaret 100 % af deres negative anmeldelser
Svarer typisk inden for 24 timer
Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot
Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.
Snelle levering van een prima product.👍🏽
Snelle levering en geweldig product 👍…
Snelle levering en geweldig product 👍 werkt echt !!
Hoofdhuid schilfers verdwijnen snel en huid blijft mooi gehydrateerd
goede uitleg van de te kopen producten
goede uitleg van de te kopen producten. Geen blabla, maar serieus!
Het is superfijn voor je hoofdhuid
Beste Cream voor je hoofdhuid ooit.
Ik heb nu voor de derde keer dit product met SPF gekocht voor mijn kale bol. En ik merk echt verschil in mijn hoofdhuid. De korstjes zijn echt veel minder en de huid ziet er echt verzorgd en rustig uit. Heb nu gelijk de aanbieding 4 bestelen en 3 betalen gedaan. Ik ben heel erg tevreden met baldforce
Prima kwaliteit
Goede, duidelijke productomschrijving, producten bevallen goed.
Heel fijne crême
Heel fijne crême. Smeert gemakkelijk uit en de spa vind ik heel belangrijk. Snelle levering.
Snelle levering. Pakketje past door brievenbus, dus je hoeft er niet voor thuis te blijven. Fijn product, voelt niet vet aan.
SNELLE LEVERING EN MOOI VERPAKT
Ik gebruik Baldforce nu al een aantal…
Ik gebruik Baldforce nu al een aantal maanden en ben er erg tevreden over. De crème smeert goed en ruikt bovendien lekker maar niet met een overdreven geur.
De plekken op mijn hoofd zijn minder geworden maar nog niet weg. Dit zal een langere tijd nodig hebben.
De matte afwerking van de crème is ook goed, ik sta in een winkel onder spotlampen en mijn voorhoofd weerspiegelt niet.
Superfijne creme
Ik gebruik dit product al heel lang en dit is een superfijne crème voor je kale koppie. De creme beschermt je tevens tegen de zon vanwege een spf factor. Helaas geen douchegel meer, die was eveneens heerlijk. Het bijgeleverde scheermes vond ik persoonlijk niet fijn, te zwaar, te glad dus die ga ik helaas niet gebruiken. Wel erg aardig om die als kado bij de bestelling te doen!
de levering is snel en ok tot gekomen
de levering is snel en ok tot gekomen
het product smeert goed uit op mijn kale kop
nu moet de toekomst uitwijzen wat het brengen zal
Van eerste moment tot en met ontvangst…
Van eerste moment tot en met ontvangst van het produckt is alles zeer goed verlopen
Sinds een week de Scalp Moisturiser van Baldforce gebruikt.
Sinds een week de Scalp Moisturiser van Baldforce gaan gebruiken. Ik ben altijd voorzichtig met crèmes op mijn hoofd/voorhoofd omdat ik vrij snel last heb van crème in mijn ogen. Weet ook niet hoe het komt maar zal met de configuratie van mijn rimpels te maken hebben;). Gebruik nu sinds een week de Baldforce crème en heb tot op heden geen last van crème resten in mijn ogen. Blijkbaar wordt deze creme goed opgenomen door de huid! Prima ervaring dus, tot nu toe.
Fijne creme die beschermd tegen zon en…
Fijne creme die beschermd tegen zon en die zorgt dat mijn hoofd niet zo enorm glimt. Enkele vlekjes op mijn hoofd worden aanzienlijk lichter maar sommige zie of voel je geen verandering in. Al met al zeker een hele fijne creme!
Zeer tevreden
Ben al een hele tijd zeer tevreden over dit product.
Smeert makkelijk en ruikt heerlijk.
ik kan nog geen ervaring geven,
ik kan nog geen ervaring geven, daar ik het product nog niet heb ontvangen,
prudukt is precies zo zoals het word beloofd …
prudukt is precies zo zoals het word gezegd ..ik heb al positive resultate bereikt .
Læs mere om andre typer anmeldelser.