Manglende vedligeholdelse har ført til kritiske udfordringer
Baldersbo har udlejning i bl.a. Eskebjerggård i Måløv, hvor jeg bor. Det er som sådan, en rigtig dejlig bebyggelse, til en fin pris, og der er både gode legepladser og tilladelse til at have hund eller kat.
Afdelingen Eskebjerggård, fik et 2cifret million beløb til vedligeholdelsesarbejder sidste el forrige år, og der er igennem mange år henlagt mange millioner til vedligeholdelsesarbejdet. Men intet sker!
Der er tilsyneladende aldrig penge nok til vigtig og kritisk vedligeholdelse, for der handles umiddelbart kun, på almindelige daglige udfordringer, og helst af afdelingen selv, fremfor fagfolk.
Derfor vokser udfordringer år for år, og jeg frygte at det ender med at være ubeboeligt, såfremt strategien ikke ændres snart.
Desværre er der nu SÅ mange udfordringer, som næsten tager vejret fra en, som beboer.
Lejlighederne er 'sminkede lig', på fugtige fundamenter. Mange beboere har problemer med:
Skimmelsvamp
Mus
Utætte vinduer
For små faldstammer
Fugt generelt
Der kommer ingen information fra ledelsen (medmindre de ikke kan undslå sig, f.esk. corona eller ulykker som er kendt) og det er som at slå i en dyne at henvende sig, da al kritik stoppes i opløbet af en meget veltalende Direktør. Desuden har huslejen været stabil - eller ligefrem nedsat i flere regnskabsperioder, så beboerne tier og samtykker.
Jeg ønsker at bo her, men der SKAL investeres i disse dejlige lejligheder, inden det falder helt fra hinanden.
Med omfanget af alvorlige udfordringer, undrer det mig utroligt, at min anmeldelse her, er den første af slagsen.
Ifølge de beboere der har boet her + 10 år, har der altid været problemer.
24. oktober 2021