Bestilte en bluse 1. marts 2023. Har stadig (trods 23 mails) ikke modtaget penge retur. kr. er trods alt mange penge for en pensionist. Balando er absolut et fake-firma. ØV ØV
Køb ikke produkter fra dette firma. Pengene bliver trukket promte fra din konto men der modtages ingen varer. Har rykket og rykket men fået kun standard svar retur. Jeg ville annullere ordren men dett... Se mere
Hej Connie her, min oplevelse er, at man ikke kan stole på Jer, jeg har et tilgodehavende på kr. 362,60 ordre. 7061, da min forsendelse blev væk under transport, jeg kunne så vælge at få min ordre t... Se mere
Svindler varer er aldrig kommet, de har dog taget deres betaling, fin kontakt i starten, men efterhånden forsvandt kontakten også og fik beske på at have tålmodighed varerne skulle nok komme. Jeg sk... Se mere
Flot hjemmeside -MEN SKINNET BEDRAGER
Flot hjemmeside - desværre lever de ikke op til den - de er hurtige nok til at tage betalingen men de er ikke i stand til at levere - har nu ventet på en taske siden 5.3
hvor den blev betalt fra min bankkonto - men har trods flere rykkere intet modtaget og deres tracking system virker heller ikke.
HAR NU KRÆVET PENGENE RETUR - UDEN HELD !
fupfirma
Bestilte 1 par støvler og 1 par sko 03.03.2023
pengene er for længst trukket men ingen varer. Jeg har skrevet til dem 3 gange. første gang fik jeg besked om, at varerne var på vej.
Når jeg tracker orderen, står der, at det afventer transport.
de sidste to henvendelser jeg har fået står der bare "Hej"
Der er noget helt galt her!!
Der er noget helt galt her!!! Jeg bestilte to par sko d. 17 marts 2923 og har henvendt mig tre gange for at høre, hvornår jeg får mine sko. Sidste svar fra dem er, at forsendelsen muligvis er gået tabt, og de vil undersøge det. Kundeservice København svarer klokken 01.09 om natten…….. underligt.
Skulle have læst på Trustpilot, inden jeg bestilte
Balando er en fupvirksomhed
Balando er en fupvirksomhed. De leverer ikke de bestilte varer, men hæver betalingen for dem - rent tyveri! De forsøger at dække sig ind under, at der er problemer med leverandøren, men det er fup og fidus! Jeg bestilte og betalte en taske d. 1. april og har ikke set skyggen af den. Jeg har rykket for den flere gange, men kun fået fået en masse sludder for en sladder fra firmaet.
0 stjerner( kunne jeg desværre ikke…
0 stjerner( kunne jeg desværre ikke vælge)
Fup fup og atter fup,irriteret på mig selv over ikke at have tjekket trust pilot først!!!!!
Ingen varer trods betalt over 800 kr.
Ved mail til dem ,bare standard svar tilbage.
Jeg har meldt dem til politiet
Useriøs
Fup. Bestilt sko den 12.3 og penge hævet 13.3.
Har skrevet med dem flere gange og får et robotsvar, en sludder for en sladder.
Sko ikke modtaget endnu så jeg vil kontakte banken for at få pengene trukket retur.
Ikke dansk firma fup og dårlige varer. Returnering er til Kina og du skal betale returporto
Burde have -5.
Fup og dårlige varer.
Bestilte 11.2.2023 2 par sko. Afbestilte 1 time efter.
Modtog så en mail 12.2.2023 kl 18.56 om jeg var sikker på jeg ville afbestille. Inden jeg nåede at reagere fik jeg jeg 13.2. Kl 6.28 besked om at ordren var på vej.
Modtog skoene 23.3.2023 skoene der var for store og elendig kvalitet.
Her går det op for mig at jeg skal betale returporto til Kina. Troede jeg havde købt i dansk firma.
Efter meget skriveri accepterer jeg 28.3.2023 at få 50% af købssummen refunderet og smider skoene ud.
Har nu 5.5.2023 ikke modtaget en krone retur trods flere rykkere.
Svindler Firma
Svindler Firma , ikke købbnoget hos Dem. I får hverken Vare eller Jeres penge retur
FUP Mine varer kom aldrig
Mine varer kom aldrig. Pengene blev hurtig trukket. Men ingen varer, trods mange henvendelser.
Lærestreg til mig - husk at tjekke på trustpilot
Fuuuuuup og svindel.
Kunne jeg give 0 stjerner var det…
Kunne jeg give 0 stjerner var det sådan.
Jeg har virkelig gået på dem!
Ingen af mine ordre er kommet!
Jeg skrev til YunExpress og de har aldrig modtaget en pakke til videre forsendelse, kun information om at der ville komme en pakke til videre afsendelse.
Alle deres løgne og måden de skrev på som alt var normalt.
Det slog og dum som jeg er og som jeg kan se andre også har været.
Ingen CVR nummer
Ingen Adresse
Ingen Tlf nummer
Det skriger til himlen at det er svindel.
Svindel og humbug
Svindel og humbug - har aldrig modtaget varerne. ØV!
Fup firma helt igennem
Fup firma helt igennem. Det er kun dem de selv har skrevet der får 5 stjerner, alle andre giver 1 eller mindre til dem har ventet lige som alle andre i flere måneder, ingen ting sker.
=0 stjerner.
=0 stjerner.
Som allerede skrevet et fup firma.
Standart svar ved henvendelse.
Trækker hurtigt penge for din vare, som du aldrig får.
Truet med at anmelde det, men de er ligeglade.
Så til mig selv og andre-vi skal huske at kontrollerer firmaet her på trustpilot inden køb. Suk suk
Jeg har desværre også haft en dårlig…
Jeg har desværre også haft en dårlig oplevelse med Balando. Har bestilt en vare for over en måned siden og ikke modtaget noget endnu. Pengene er trukket d. 2/4 og varen befinder sig åbenbart i Kina endnu. Jeg har dog lært en ting. Man skal altid tjekke et firma på Trust Pilot.
Jeg har skrevet til firmaet flere gange men får altid et standardsvar. Hvis man ligger en kriktik ind i kommentarer på Facebook bliver kommentarer lukket ned.
Det er desværre det største fupfirma.
Bente Hansen
HOLD JER VÆK FRA DETTE FUP FIRMA DET ER…
HOLD JER VÆK FRA DETTE FUP FIRMA DET ER FIRMA DER IKKE EKSISTERER I VIRKELIGHEDEN ‼️‼️‼️
Har nu ventet i 2 måneder på taske og…
Har nu ventet i 2 måneder på taske og sko, har skrevet 20 gange men får besked på at de venter besked fra kureren. Fup og svindel.
Har endnu 4 mdr efter bestilling…
Har endnu 4 mdr efter bestilling modtaget min ordre trods flere henvendelser. Anmelder dem nu til politiet for svindel
Bjarne
FUP FUP FUP
FUP FUP FUP
bestilte og betalte taske 10.marts har aldrig modtaget varen, har rykket, venligt svar, men ingen varer
Svindel
Føj et svindelfortagende, jeg politianmelder dem,de skal ikke snyde flere føj føj