Dejlig behandling og oplevelse🍀
Jeg er lige kommet hjem fra Balance House, det var
bare en skøn oplevelse, både fysisk og psykisk for mig,
det er helt klart noget jeg vil gentage.
Hos Balance House tror vi på kroppens naturlige evne til at helbrede, regenerere og finde balance. Vores klinik er skabt som et frirum, hvor du kan tage en pause fra hverdagens stress og fokusere på dig selv – uanset hvilke udfordringer eller mål, du står med. Vi tilbyder en række moderne, effektive behandlinger, som hjælper dig med at styrke både krop og sind. Vi tror på, at hvert menneske er unikt. Derfor møder vi dig præcis, hvor du er, og vi tilpasser alle vores behandlinger til dine individuelle behov. Hvad enten du søger lindring fra smerter, hjælp til at restituere efter træning, ønsker en dyb detox, eller bare vil forbedre dit velvære, er Balance House et sted, hvor du kan finde ro, fornyelse og personlig støtte. Vores passion er at skabe en varm og indbydende atmosfære, hvor alle føler sig velkomne. Uanset om du har fysiske udfordringer, ønsker at booste din energi, eller blot søger et sted til afslapning og selvforkælelse, er vi her for dig. Hos os er der plads til alle – og vi er her for at hjælpe dig med at finde din balance.
Roskildevej 12B, 3400, Hillerød, Danmark
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Jeg er lige kommet hjem fra Balance House, det var
bare en skøn oplevelse, både fysisk og psykisk for mig,
det er helt klart noget jeg vil gentage.
Den skønneste oplevelse fra vi kom til vi gik. Vi var 4 personer afsted, mine 3 voksne børn og jeg. Fik fuldkrops kryo, ansigt kryo, infrarød suna og lysterapi. Vi blev guidet og vejledt hele vejen igennem. Der er ro, tryghed og en virkelig hyggelig stemning under hele forløbet. Skønt sted jeg varmt kan anbefale og den dejligeste følelse i kroppen i dagene efter :)
Super god oplevelse. Effektiv behandlingsform, og hyggeligt personale.
Trænger du også til selvforkælelse og øget velvære både fysisk og psykisk og har du 20 minutter at sætte af til det -
så har jeg fundet den mest fantastiske måde.
Både min krop og mit humør får et ordentligt boost ved et besøg hos Balance House, hvor jeg tager lys og Cryo
Selve klinikken er i sig selv en nydelse - afstemt og harmonisk og ejeren et et af de mest positive og dejlige mennesker jeg længe har mødt
Som det måske fremgår😃har Balance House min kraftigste anbefaling
Sender med dette de bedste ønsker til jer 🥰
Pernille Gildsig