Fantastisk flot arbejde. Der var lige en misforståelse med leveringstidspunktet men det blev også løst alligevel. 2 trins polering og keramisk coating. Alle pengene værd.

Al tvivl er placeret i glemmebogen. Bilen står flot og glansfuld. Arbejdet er udført med sans for detaljen og resultatet er gennemført. Andreas fortalte om behandlingen og om hvordan man opretholde... Se mere

Jeg fik vores Hyundai Ioniq 5 poleret og coatet for ca. 2 måneder siden, bilen er 2 år gammel. Bilen skinner flot i værkstedet da jeg henter den, men jeg synes ikke den er blevet lettere at vaske e... Se mere

1. Bilplejeprodukter
  2. Bilrengøring

Velkommen til Baks Car Clean, hvor vores passion for biler og ekspertise i bilpleje kombineres for, at tilbyde dig en uovertruffent service. Grundlagt af Andreas, en dedikeret bilentusiast fra Hesselager, hvor vi i over 5 år, har specialiseret os i, at bringe biler tilbage, til deres tidligere pragt. Vi fokuserer på hver eneste detalje, for at sikre, at din bil ikke bare ser fantastisk ud, men også føles som ny. Hos os forstår vi, at en bil også er et personligt udtryk. Baks.car.clean dit professionel bilplejecenter Certified Detailer @ewocar_official Certified Detailer @fxprotect_official

4,4

Har ikke besvaret negative anmeldelser

Jeg afleverede min Audi hos Baks Car…

Jeg afleverede min Audi hos Baks Car Clean i Svendborg, torsdag den 19. september om morgen, og kunne fredag eftermiddag hente en dobbelt poleret keramisk coatet bil. Samtidigt var bilen totalt rengjort indvendigt med dybderens og læderfedt. Coatingen kommer endda med et sirligt udført garantibevis, og en masse gode råd og vejledning til, hvordan jeg ganske let kan fastholde den flotte glans. Min Audi S8 er blevet endnu mere fornøjelig at køre i 👏 Fik jeg nævnt, at Baks Car Clean samtidigt er yderst konkurrencedygtig på prisen, og stiller lånebil til rådighed kvit og frit. Mine bedste anbefalinger hermed givet.

20. september 2024

En god oplevelse hos Baks Car Clean

Jeg har netop fået min bil poleret og coatet hos Baks Car Clean.
Andreas er en super dygtig fyr, der gør sit yderste for at hjælpe kunden til at opnå det bedste resultat.
Jeg havde, inden jeg tog kontakt til Andreas, allerede sat mig for hvordan jeg ville have det. Men efter hans råd, opgraderede jeg til en 5 års coating, i stedet for en 3 års, da bilen altid kommer i vaskehal, og derfor ville slide en 3 års coating op alt for hurtigt.
Servicen var helt i top, med hentning og bringing af mig, for at det hele kunne glide så let så muligt.
Jeg anbefaler til enhver tid at bruge Baks Car Clean, og gør det også selv, næste gang bilen trænger til lidt kærlighed!

5. august 2024

Flot arbejde.

Min bil fik lavet 2 trins polering og coating.
Der var ikke en finger at sætte på det arbejde. Bilen skinner som ny.
Kan klart anbefales og jeg vender tilbage en anden gang.

29. august 2024

Dygtig & kompetent!

Andreas er dygtig, han er passioneret og kompetent. Jeg fik fantastisk rådgivning og et endnu bedre resultat af min bil!

2. august 2024

Super god oplevelse

Super god oplevelse. Andreas virker virkelig til at vide hvad han taler om og meget omhyggelig.
Bilen skinner flot og der er intet at sætte en finger på.

24. august 2024

Hurtig, effektiv og fornuftige priser

Udførte fantastisk service hurtigt. Polering samt coating udvendigt, komplet rengøring og pleje indvendigt.
Bilen ser bedre ud end fra ny. Alt dette udført hurtigt og med kort varsel.
Klart et besøg og alle pengene værd!

8. august 2024

Et flot stykke arbejde

Et flot stykke arbejde. God service og fair pris.
Tænker du på at få frisket bilen op så prøv at kontakte Baks Car Clean.
Jeg vil helt klart bruge Baks Car Clean en anden gang.

8. maj 2024