Jeg ringede ind vedr. en gave til min far som med alm. levering ikke kunne nå frem i tide inden hans fødselsdag, da produktet skulle sendes fra fjernlager. Rania fra butikken ringede og vi aftalte,... Se mere

Sublim kundeservice og personligt nærvær. Som stor forbruger af solbriller har jeg besøgt mange butikker. Denne her er klart min favorit. Jeg følte mig ikke som en kunde men som en besøgende i d... Se mere

TAK til knald dygtige Jesper & Team. Jesper er akkurat, meget nøjagtig , super behagelig og med enestående empati 👌 I gør virkelig en forskel med Jeres service - og imødekommenhed, man møder hos... Se mere

4,8

Fødselsdagsgave

Rania fra butikken ringede og vi aftalte, at vi annullerede hjemmeleveringen, for at jeg så selv kunne komme ind og hente produktet når det ankom til butikken - og så blev den endda pakket ind i fint gavepapir. Er du vimmer en kundeservice!

30. august 2025

Ellers sjældent at jeg laver anmeldelse…

Ellers sjældent at jeg laver anmeldelse af mine køb, men når man bliver henvist, i mit tilfælde af en god ven, og modtager en sublim behandling fra et drop in til en færdig handel, professionel betjening og en rar oplevelse. Og så en masse “feelgood vibe”. Tak til Bak

1. november 2024

Professionel optik forretning

Som førstegangskøber af brille og solbrille med styrke og læsefelt valgte jeg heldigvis Bak Optics i Hellerup.
Oplevede stort engagement fra alle medarbejdere fra første gang, jeg trådte ind i forretningen.
Optikeren Mette udviste stor tålmodighed, og gav hele tiden udtryk for, at jeg skulle være fuldt ud tilfreds inden jeg betalte og i øvrigt altid efterfølgende var velkommen, hvis jeg havde spørgsmål eller brug for hjælp
Kan kun give en stor anbefaling til denne optik forretning, for super professionel betjening og vejledning fra alle, og ikke mindst for det store udvalg af lækre design brillestel til enhver smag.

31. august 2023

Sublim service!

Har efterhånden købt en del par solbriller hos Bak, og altid med fremragende service. Har haft et par reklamationer på samme brille nu, dog ikke noget som de har kunne gøre for. Men kæmpe ros for deres håndtering af reklamationen, hvor jeg har fået helt ny solbrille uden problemer. De største anbefalinger herfra🙏🏻

12. april 2023

Tårnhøj service

Jeg har købt almindelige briller, cykelbriller, solbriller og måtte så endelig investere i briller med glidende overgang, altsammen håndteret med kæmpehøj faglighed og den bedste service, og i tilfældet med den glidende overgang også med en vis medfølelse.
Da jeg så faldt og smadrede mine bifokale briller, overgik Bak Optics sig selv, og var lynhurtige til at lave en ny udgave.
Det er simpelthen så vigtigt, når man nærmest er blind, og jeg er dybt taknemmelig over effektiviteten og tjekketheden.
Kæmpe anbefaling! Jeg kan fx se, hvad jeg skriver nu.

4. januar 2023

Supergod service!

Jeg kom ned i butikken, da jeg havde fået et par Oakley cykelbriller i gave. Brillerne var ikke købt i butikken, men jeg ville høre, om de kunne afklare, om der reelt var en fejl ved brillerne.
Det viste sig at være tilfældet, og på trods af, at brillerne ikke var købt hos Bak, valgte de at bytte dem for mig. En uges tid efter var jeg derfor inde i butikken igen for at hente mine nye briller og aflevere de gamle, som jeg havde fået lov at tage med hjem og bruge i mellemtiden.
Super service og nærmest aldrig ventetid på trods af flere kunder i butikken.

26. september 2022

Købte solbriller ved tour de France…

Købte solbriller ved tour de France event på Kongens Nytorv. Glassene der sad i i var ikke optimale til mit behov.Men da jeg skulle på ferie 4 dage efter fik dig lov til at låne brillerne med på ferie til de rigtige glas kom hjem.
Tog efter ferien i butikken og fik de rigtige glas monteret.Helt igennem fantastisk service.

10. august 2022

Virkelig god oplevelse at handler hos…

Virkelig god oplevelse at handler hos jer. Min solbrilleordre kom hjem til butikken i sidste øjeblik til jeg skulle bruge dem. Så fik jeg dem hjemmeleveret en lørdag - endda personligt på cykel fra Hellerup til Solrød Strand 👌 Fantastisk service, tusinde tak.

25. juni 2022

Når du leder efter kompetent…

Når du leder efter kompetent rådgivning, kombineret med et autentisk personligt engagement, så ville jeg smutte ned til Jesper og hans ualmindelige sympatiske team. Det vil give dig et lidt skarpere syn på tilværelsen. Det er hermed garanteret.

8. oktober 2021

Man få SYN for sagen. 😃

Har haft en rigtig god oplevelse hos Bak.
Efter en prof syns test og en god vejledning efterfølgende. Købte jeg nye glas til min solbrille samt mine hverdags brille som blev monteret i dag af endnu en prof ansat. Gik der fra glad og tilfreds.

24. juli 2021

Super flot forretning

Super flot forretning, med et fantastisk sortiment af kvalitetsbriller. Stig har en meget professionel tilgang til at sætte sig ind i kundens ønsker og krav, inden løsningen bliver præsenteret. Kan kun anbefale Bak Optics Mvh Lars🇩🇰😎👌

26. juni 2021