Ik krijg wekelijks uitstekende begeleiding bij leerbedrijf bakboord en verpleging. Behalen van certificaten voor je handelingen kan ik hier ten zeerste aanbevelen. Je leert namelijk alle ins en outs... Se mere
Danielle is mijn docent voor de vig opleiding ze zorgt altijd voor hele creatieve lessen en dat er iets bij zit voor iedereen. ze maakt de stof goed leerzaam en is ook leuk om een grapje mee te maken.... Se mere
Ben je van plan om een verkorte opleiding in de zorg te willen volgen? Dan ben je hier echt aan het juiste adres! Jaren van ervaring bij het team, de betrokkenheid en up to date kennis is overduide... Se mere
Mijn ervaring met de ondersteuning van Danielle Bakboord was vanaf de eerste afspraak buitengewoon positief. Danielle verstond haar vak en bood direct de steun die ik op dat moment hard nodig had. Het... Se mere
Bakboord Zorg & Verpleging is een verpleegkundig praktijk opgericht door Danielle Bakboord en gevestigd in Almere. De diensten worden landelijk geleverd door o.a. een professioneel team. Ik lever: Thuiszorg verpleging; (Ambulant)verpleegkundige zorg (ook voor de HAP); Begeleiding en examinering zorgopleidingen MBO en HBO; Hybride docent; Kwaliteitsmanagement; Verpleegkundig advies; Skills trainingen in eigen Skillslab; Onafhankelijk vertrouwenspersoon; Aandacht functionaris bij de Meldcode huiselijk geweld en kinder/oudermishandeling; Preventiefunctionaris bij gezond en veilig werken in de gezondheidszorg. Daarnaast stel ik indicaties op binnen de Zvw en lever ik gecontracteerde RMA en RMO zorg (medische zorg aan asielzoekers en medische zorg aan Oekraïense vluchtelingen).
Edvard Munchweg 10, 1328 MA, Almere, Holland
- info@bakboordzv.nl
- bakboordzv.nl
Bed kunder om at skrive en anmeldelse
Mijn ervaring met Bakboord zorg &…
Mijn ervaring met Bakboord zorg & verpleging is zeer positief. De mensen die ik daar heb ontmoet zijn heel sociaal, betrokken, behulpzaam, vriendelijk en hebben altijd een luisterend oor. Echt een aanrader!!
de les was zeer leerzaam de docent kon…
de les was zeer leerzaam de docent kon uitstekend les geven en haar uitleg was helder en goed te volgen de manier waarop zij de stof presenteerde maakt het eenvoudige om de concepten te begrijpen,
echt een aanrader
Heel leerzaam
Heel leerzaam, veel stof maar op een goede manier uitgelegd.
Leerzaam en goed les gehad
Leerzaam en goed les gehad. Zeker een aanrader.
Fijne les over de opdrachten
Fijne les over de opdrachten. Duidelijk, leerzaam, fijne uitleg, helpt graag. Ik ben super tevreden en kan weer door.
geweldig
legt goed uit,neemt tijd voor je en ik vond een leerzame les en komzeker weer terug :)
Medicatie cursus
Medicatie cursus mogen krijgen van Bakboord Zorg & Verpleging. Een vlotte en hele duidelijke cursus. Ik heb veel extraatjes geleerd om toe te passen in de praktijk.
Goede communicatie
Goede communicatie, duidelijk uitgelegd. Alle vragen zijn beantwoord ik ben tevreden
Duidelijk en leerzame cursus
Duidelijk en leerzame cursus ga zo door
Op 9-7-2024 stervens begeleiding
Op 9-7-2024
Klinische les bijgewoond bij Dakboord zorg. Erg interessant, tools die ik kan gebruiken in mijn werk in de zorg. Locatie is prachtig, aardige medewerkers.
Ik wacht de volgende cursus af.
Docent geeft goede uitleg
Docent geeft goede uitleg.
De warme ontvangst is minder.
De communicatie vanuit de leiding of docent mag beter.
De locatie is perfect
Danielle Bakboord is duidelijk een…
Danielle Bakboord is duidelijk een trainer die weet waar ze het over heeft. Ze heeft veel kennis en weet dit ook goed uit te dragen naar mij als cursist
Ik raad Danielle Bakboord aan
Ik ken Danielle Bakboord al van mijn vorige opleiding. Omdat ik zo een goede ervaring met haar had, besloot ik de vervolgopleiding weer hier te doen.
Puntsgewijs wat ik goed vind:
- Persoonlijke begeleiding, er werd vooral gekeken wat ik als
student nodig had.
- Bij Danielle voelde het voor mij ook als zij mij een luisterend
oor bood, als ik dat nodig had en sprak ook heel rustig met mij,
wat ik heel fijn vond.
- Danielle heeft echt zo ontzettend veel kennis. Ook als een
opdracht niet zo goed was, wist ze mij de juiste richting te
wijzen totdat het goed was.
Ik heb heel veel geleerd
Ik heb heel veel geleerd
Klinische lessen heel veel geleerd dankbaar ik Ben bijna klaar met mijn opleiding
You have been great help Bakboord nether thought I would reach this far thanks for everything and all the confidence and knowledge you have given at work. Thanks shery muwanguzi verzorgende ig opleiding
Ondersteuning les
Educatieve les met een duidelijke uitleg over de opdrachten. met veel tips die je begeleiden in je proces. echt top!
Super leerzame dag gehad
Super leerzame dag gehad. Alles werd goed uitgelegd en we liepen alles stap voor stap door. Fijne ervaring. Tot over 2 jaar weer!
De informatie wa duidelijk
In één woord TOP!
In één woord TOP!
Geweldige ervaren docente die weet waar ze het over heeft. Alles wordt goed en met geduld uitgelegd.
Was een heel leerzame les