Bajkowewnetrzakids Anmeldelser

TrustScore 2 ud af 5

Se, hvad kunderne siger

Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Nie wiem skąd te negatywne opinie, ja zamawiałam dwukrotnie pościele dla córki i obie dotarły na czas. Co prawda trzeba było chwilę poczekać ale corka bardzo zadowolona. Polecam

Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Potwierdzam wszystkie negatywne opinie. To zwykli ZLODZIEJE!!!! Zero towaru zero zwrotu pieniędzy. Dzisiaj również zgłosiłam ich na policję, do mojego banku oraz do operatora płatności przelewy24. Dz... Se mere

Under middel

2 stjerner
1 stjerne

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Sådan bruger denne virksomhed Trustpilot

Se, hvordan deres anmeldelser og bedømmelser indsamles, vurderes og modereres.

Alle anmeldelser

67 anmeldelser inden for de sidste 12 måneder

Skriv en anmeldelse

Rozpatrzono pozytywnie moją reklamację

Sklep pozytywnie rozpatrzył moją reklamację. Pani z obsługi była miła i empatyczna. Fakt trwało to dłuższą chwilę,ale mają mega dużo zamówień. Tam naprawdę się dzieje. Za To produkty z atestami,bezpieczne I jakościowe. Polecam.

15. maj 2026

08.06 złożone zamówienie

08.06 złożone zamówienie . Brakło nam tapety, które wcześniej zamówiliśmy ( było podane źle cm co ile jest pasowanie wzoru ) brakło nam dokładnie 25 cm - domówiliśmy jedną rolkę . Bardzo prosiłam o w miarę szybka realizację, niestety Pani powiedziała, że nie obiecuję, ale się postara . Po czym mija ponad 20 dni roboczych , sklep nawet nie raczy napisać o jakiejś awarii czy też opóźnieniu . Paczki do dnia dzisiejszego nie otrzymałam … kontakt z sklepem fatalny… reakcja była jak wystawiłam wszędzie komentarze pod zdj na instagramie. Oczywiście na moje prośby że chce zwrot i nie chcę tej tapety już to nagle postarają się żeby ta paczka wyszła w tym tygodniu. Tragedia po prostu . Kontakt z klientem dramat … nie ma nawet tel żeby zadzwonić . Nie polecam ! Oszuści jednym słowem , omijać szerokim łukiem . Ja zgłosiłam sprawę gdzie się dało łącznie z UOKiK

7. juli 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Czekam już długo ponad wyznaczony…

Czekam już długo ponad wyznaczony termin zaraz będzie 40 dni. Kontakt ze sklepem jest kiepski a zamówienie nie było małe, bo na 500zł. Olewatorskie podejście do klienta i psucie renomy polskim markom!!! Generalnie za brak fachowej i rzetelnej obsługi nie polecam!!!

24. maj 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Najgorsze doświadczenie klienckie jakie…

Najgorsze doświadczenie klienckie jakie mnie spotkało - produkt wysłany po terminie, przez co zostałam bez rożka do szpitala na narodziny - kontakt z panią Martyną z BOK-u tragiczny i obcesowy - zero wsparcia i pomocy - odpowiedzi chamskie i lakoniczne nie odpowiadające na problem. Naprawdę nie polecam! Zwrot pieniędzy odbywał się bardzo długo i pani Martyna pisała że mieli zamieszanie i pominęli… czyli kolejny fakap…fatalne zachowanie i zero
Refleksji czy jakiegokolwiek zadośćuczynienia - nie zostawię tego tak - prosiłam o kontakt z przełożonym pani Martyny to nawet słowem nie odpowiedziała na te prośbę - chamstwo

1. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sklep nie zasługuje na żadna gwiazdkę

Sklep nie zasługuje na żadna gwiazdkę. Zamówiłam ponad 20 dni temu jedynie 3 skarpetki dla niemowlaka. Do tej pory nie dostałam wiadomości kiedy produkt zostanie wysłany i na jakim jest etapie. Sklep tragedia. Odradzam zakupy. Chciałam anulować swoje zamówienie ze względu na czas oczekiwania, oczywiście nie można. Zmarnowane pieniądze.

1. juli 2026
Bedømt til 5 ud af 5 stjerner

Co prawda , czekałam długo , ponad termin, jednak było warto . Tapeta jest prześliczna. Więc mimo wszystko polecam !

Masakra!!

Masakra!!! Oszuści. Dostałam połowę ,zamówienia , brak możliwości anulowania zamówienia smoczków a ich tłumaczenie jest takie, że ,,szyją na zamówienie,, smoczki? Masakra pościel I zasłony to jakiś dramat gorzej niż najtańsze prześcieradło. Jakość okropna zwykła chińszczyzna. Zostałam zablokowana na Facebooku za napisanie negatywnego komentarza. Sprawa trafią na policję!!!!!

27. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Firma nie realizuje zamówienia w…

Firma nie realizuje zamówienia w wyznaczonym terminie, wysłane produkty są inne od zamówionych lub wątpliwej jakości, za zwrócone zamówienie zwrotu środków nie ma możliwości odzyskać. Kontakt e-mail jest, ale wiadomości w żadnej sposób nie pokrywają się z prawdą. Zdecydowanie nie polecam zakupów z tego sklepu, jeszcze z takim kłamstwem, oszukiwaniem klienta nie miałam do tej pory do czynienia.
Żenada!!!!

17. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Nie kupujcie nic z tej firmy

Nie kupujcie nic z tej firmy, to zwykli oszuści i złodzieje. Zamówienie nie dotrze a środków nie da się odzyskać. Moja "sprawa" trwa już 2,5 miesiąca i dziś uświadomiłam sobie, że nie będzie pozytywnego finału.

Bajkowe wnętrze

Bajkowe wnętrze, to firma, która wzbudziła zaufanie asortymentem noworodkowym i ładną stroną, niestety okazała się zwykłym oszustwem. Zamówienie od dwóch miesięcy nie dotarło, obsługa przeprasza za opóźnienia potwierdzając, że na tym etapie realizacji zamówienia nic już nie jest w stanie zrobić. Formalne odstąpienie od umowy nie pomogło, środki nigdy nie zostały zwrócone. W dniu dzisiejszym podejmuję wszelkie możliwe środki prawne, by odzyskać pieniądze.

Polecam sklep

8. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Sklep nie dotrzymuje terminu realizacji i wysyła przypadkowe rzeczy

Sklep nie dotrzymuje terminu realizacji zamówienia. Zamówienie zostało wysłane po ponad 30 dniach ROBOCZYCH od opłacenia zamówienia, pomimo że mają w regulaminie 20 dni roboczych. Wysyłają przypadkowy towar, który nawet nie jest dostępny na ich stronie internetowej. Tłumaczą się opóźnieniami w szwalni, gdzie zamówiona była pościel w standardowych rozmiarach które można było zamówić na ich stronie bo były dostępne. Żądania zwrotu pieniędzy ignorują i udają że wszystko jest w porządku. Totalnie nie polecam, a co najlepsze towar przychodzi jakosci TEMU. Co by tez tłumaczyło opóźnienia w dostawach i brak zgodnych artykułów w paczce w stosunku do zamówienia.

19. juni 2026
Bedømt til 1 ud af 5 stjerner

Zamówiłam produkt z tego sklepu

Zamówiłam produkt z tego sklepu, po miesiącu oczekiwania i kilku wiadomościach do sprzedającego ponaglając i prosząc o szybką realizację, dostałam emaila, że dostarczenie przedmiotu się przedłuży. Niezwłocznie zrezygnowałam z zamówienia, gdyż nie mogłam dalej czekać na zamówienie- było mi bardzo potrzebne. Sprzedający nagle napisał, że nie można anulować zamówienia i niedługo je otrzymam. Jednak nie dotrzymał uzgodnionego terminu dostawy zakupionego produktu i zamówienie w konsekwencji zostało anulowane ( z trudem ). Prosiłam sklep o szybki zwrot środków, a była to kwota prawie 600zł. Księgowość powołując się na kodeks cywilny napisała , że na zwrot ma 14dni- termin płatności zgodnie z kodeksem cywilnym minął tydzień temu. Pieniędzy brak. telefon widniejący w internecie nie odpowiada, ani dziś ani wcześniej. Ponaglałam sklep do zwrotu środkow e-mialowo, na IG na FB. Jesli ktoś miał podobny problem i chce złożyć pozew zbiorowy bo nie otrzymał swoich środków proszę piszcie.

26. april 2026

Er dette din virksomhed?

Få en gratis konto

Læs mere om andre typer anmeldelser.

Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.

Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.