Bagsværd Kostskole og Gymnasium Anmeldelser 3

3,3

1. Skole
  2. Uddannelsesinstitution

Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder

Søger du kostskoler i Danmark? Bagsværd Kostskole og Gymnasium er en udviklingsorienteret og traditionsrig skole - dansk uddannelse med internationalt præg.

3,3

Middel

Ingen hjælp til mobber og offer

Vi har haft 2 børn som med god succes fik en fantastisk trivsel og derved stor læring på BK.
Men øv, da den sidste gik i 9.klasse kom der ny ledelse i udskolingen og det fungerer slet ikke.
Nærheden med den enkelte elev er væk og trods gentagne henvendelser kunne skolen ikke håndtere mobning, selvom den var dokumenteret med både screendump og iagttaget af lærerene.
Selv 4 måneder efter at vi flyttede vores dreng fra BK blev han fortsat chikaneret af en BK elev som tilsendte ham hade videoer. Heller ikke her var der hul igennem til skolen.
En mobber som indeholder så meget vrede at han fortsat chikanerer 4 mdr efter at en elev er rejst kan næppe være et barn i trivsel (den nye skole tilbød at melde ham til SSP fordi det var så groft).
Synes skolen svigtede både mobber og offer på det groveste og kan derfor på ingen måde anbefale skolen.

5. januar 2024

10/10 skole

10/10 skole
Det bedste fag er Madkunstskab
Men mange tisfylde toiletter.
Der er gode vikar og folk
Her er en opskrift på hvordan man bygger en stol
Byg din egen stol

Flere og flere oplever problemer med smerter i bl.a. lænd og ryg i forbindelse med dårlige siddestillinger. Dette er til stor gene for både dig som privatperson samt for dit arbejdsmiljø og professionelle virke og velvære. Sådanne komplikationer kan undgås, hvis du følger en række råd til, hvordan man vælger den rette kontorstol:

Fokus på stolens kvalitet og ergonomi.
Tilpas ud fra højdejustering. Du skal kunne nå gulvet med fødderne, når du sidder i stolen.
Ryglænet skal være justerbart.
Skråstilling af sædet skal være muligt.
Fokus på sædets facon og polstring.
Vippefunktion i ryglæn og sæde er at foretrække.
Stolen skal kunne betjenes, mens du sidder på den.
Overvej derudover om du har nogle særlige behov, der spiller ind.

Byg din egen stol til stranden
Hvis du skal på stranden eller telttur, får du her en guide til, hvordan man bygger sin egen strandstol. På den måde sikrer du dig, at den passer til dit individuelle behov.

Sav træstykker med fokus på længder og vinkler.
Montér listerne på stoleryggen med en skruemaskine.
Påsæt den sidste liste ud fra den ønskede rygvinkel.
Montér listerne på sædet på samme måde.
Husk mellemrum mellem listerne, hvis dette ønskes.
Stolen er nu klar til brug.

22. marts 2024

Er dette din virksomhed?