Egentlig OK service, men min pakke blev ikke leveret til leveringsadressen, men på en af Postens pakketermineler hvor jeg så selv kunne hente den...Øv..
Servicen fejler intet, men den købte varer var sådan lidt la-la :) Ingen vejledning på dansk, ingen vejledende billeder, og vildledende forklaring, men det er jo ikke netbutikkens skyld. De var h... Se mere
Super priser. Noget skeptisk over for der betalingsløsning. Noget skeptisk over at lager og afsender er svensk. Men vare bestilt julegave søndag aften 17/12-2017 og har her til aften onsd... Se mere
Placerede en ordre nogle dage før jul, med en leveringstid på 3-4 dage. Denne blev først modtaget 10/1. I første omgang svarede kundeservice heller ikke, men da jeg endelig fik kontakt, blev ordren h... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Effektiv og hurtig ekspedition
Meget hurtig levering og god kvalitet
Fantastisk hurtig levering ✔️✔️
God pris og hurtig levering.
Super
Super! Fik hvad jeg havde bestilt uden problemer. Godt udvalg på deres hjemmeside.
Mega tilfreds :-D
Alt var i orden og mere end det jeg forventede. Tak.
Hurtig levering efter bestilling
Har fået en hurtig og god service til …
Har fået en hurtig og god service til 5. Stjerner
.Valrhona chokolade - Hurtig levering og god pris
Købte Valrhona chocolade i 1 kg's pakninger til en fin pris hos Bageren & Kokken. Omgående levering. Bedre kan det ikke gøres
Bestilte 4 Snowballs til en god pris og …
Bestilte 4 Snowballs til en god pris og fik dem 4 dage efter!
Største problem er, at de leveres til et posthus 17 km væk fra min bopæl - det burde være mulige at få dem leveret tættere på, f.eks. GLS.
Tjaaaaaa, hvad skal jeg sige!
Jeg bestilte varerne en torsdag. Fredagen går uden jeg hørte noget, så lørdag skriver jeg til dem. Mandag aften skriver jeg igen til dem, da jeg stadig intet har hørt. Jeg skriver at de må annullere ordren da jeg skal bruge varerne fredag. Først tirsdag får jeg så et svar. Det viser sig at de venter svar fra en leverandør.
Her vil jeg klart anbefale dem, at når de kan se at varen ikke umiddelbart kan afsendes, at kontakte kunden og informere om dette - i stedet for at der bare er total tavshed. Jeg ville sandsynligvis kunne 'nøjes' med det der var på lager - og så købe noget andet i stedet for det der ikke var på lager, og så fået en bedre oplevelse ud af min første kontakt med Bageren og Kokken.
"2 stjerner: Under middel – en utilstrækkelig oplevelse med mange gnidninger."! Jeg kan jo ikke sige at der var mange gnidninger, for som nævnt, var der total tavshed.
God og hurtig levering!
Helt i top
Helt i top. Jeg bestilte en radio, og bagefter fandt jeg ud af, at jeg havde bestilt en forkert. Fik pengene retur uden problemer.
Billige priser og hurtig levering
Fin vare til en fornuftig pris
Fin vare til en fornuftig pris. Hurtig levering
Fantastisk service
Fantastisk service, hurtig levering og ingen slinger i valsen. Mangler du køkken udstyr, kan du trygt handle her😁