Bagerdygtigt Anmeldelser 49

1,9

Købte 2 brødposer fra Bagerdygtigt gennem Too Good to go. Desværre fik jeg kun 1-2 dage gamle brød, som intet havde med "dagens brød" at gøre selvom butikken 1/2 time før lukketid bugnede af frisk brø... Se mere

3 surdejsboller for 65 kr. i Alma! Tørre og hårde og ingen surdej at spore! Det er desværre ikke første gang at surdejsbrød- og boller, fra Alma, skuffer! Dårlig oplevelse! Ny autentisk surdej... Se mere

Jeg kommer ind i butikken på Amagerbrogade og bliver mødt af den sureste ældre dame bag kassen. Hun vrisser af mig gennem hele bestillingen, giver mig den forkerte bolle og glemmer mælk i min kaffe. D... Se mere

Købte en lykkepose brød gennem 2 Good To Go hos Bagerdygtigt. Et daggammelt franskbrød og at par tørre stykker rundstykker eller hvad det ligner. For 49 kroner. Brødet er elendigt. Bake off fra Lidl e... Se mere

1,9

Under middel

Så var der igen 2 dages møde i firmaet…

Så var der igen 2 dages møde i firmaet på direktør niveau, hvor der blev bestilt Croissanter til morgen kaffen, igen hentede jeg dem hos Bagerdygtig. Flere gange spurgte mødedeltagerne mig, om hvorfra vi fik Croissanterne, for de syntes de smagte rigtigt godt. Så tak for rigtig god betjening, service og for gode velsmagende Croissanter.

30. november 2022

Elendig betjening.

Elendig betjening.

Var i går på Amagerbrogade og ventede og ventede….og ventede. En smurte boller og en anden lavede kaffe. Kunder skred alt imens. To minutter senere gik jeg ud med mit morgenbrød fra Meyers 50 meter derfra

6. juli 2022

Lækreste kanelsnurrer

Lækreste økologiske kanelsnurrer og altid venligt personale 🥨👌🏼
Også er jeg faldet for deres hjemmelavede solbærsyltetøj med ekstra mange bær 😋

8. juni 2022

Her sælger de gammelt brød til overpriser

Har handlet her en gang før også med dårligt resultat, troede det var blevet bedre! Desværre nej, købte to crossinter og et landbrød, måtte gentage bestillingen flere gange og pege på varerne før det unge menneske forstod hvad jeg skulle have, og alligevel fik jeg ikke det jeg bestilte. De to crossinter skulle være med chokolade, det var de så ikke med, desuden var de så tørre at oversiden faldt af, og de var så seje at man næsten ikke kunne tygge i dem, mistanken om at de var fra dagen før var nærliggende, landbrødet var ikke meget bedre. Man forventer noget ortenligt brød til den pris (og firmanavnet, men det lever de ikke op til), det var i hvert fald "købt og betalt" for 88 kroner, stor skuffelse det skulle have været returneret, men der var desværre for langt at køre tilbage på cykel med det ellers havde jeg gjort det, fallitten truer hvis man fortsætter på den måde.

7. juni 2022

Fuldkommen absurd måde at tale til sine medarbejdere på

Hej bagerdygtigt
Jeg er normalt en virkelig tilfreds kunde og går hver uge ned i jeres café på Istedgade. I har virkelig de sødeste, imødekommende og effektive medarbejdere. Jeres bagværk og drikkevare fejler heller intet som helst, men jeres søde personale er virkelig grunden til jeg vælger jeres café/bager frem for andre i området. Derfor blev jeg også meget, meget forundret, da jeg idag (d.8/4) sad og drak kaffe i jeres siddeområde og ikke kunne undgå at overhøre et form for personalemøde, der fandt sted i caféen. Jeg var yderst chokeret over måden hvorpå, hvad jeg må formode var ejeren, som der blev kaldt Michael, talte til sine medarbejdere. Der var flere episoder, hvor, en medarbejder, jeg må formode var i starttyverne, græd i deres samtale, hvor Michael blev ved med at hakke ned på hende og tale nedladende til hende. Derudover negligerede han alle udsagn, hun kom med. Jeg kender selvfølgelig ikke det store billede, men må simpelthen understrege - uanset kontekst og årsag - at den måde at lede og tale til sine medarbejde på er fuldkomment uacceptabelt. Især når man får sine medarbejdere til at græde. I har mistet en kunde på dårlig lederskab. Jeg håber, at der bliver tid til noget selvreflektion fra Michaels side af og at denne anmeldelse for gudsskyld ikke bliver vendt om på de yderst dygtige og meget, meget søde medarbejdere, som i har.

8. april 2022

Tørre kager med sæbesmag

Hvis du kan lide tørre kanelsnurrer og daggamle romkugler, der har en eftersmag af sæbe - så kan jeg anbefale Bagerdygtigt...
Hvis du derimod ikke synes, at det lyder særlig lækkert, så ville jeg holde mig væk. Da jeg venligt påpegede ovenstående, fik jeg at vide, at jeg kunne få nogle nye kager, men jeg kunne hverken få pengene igen eller et tilgodebevis. Ret dårlig stil. Så det var sidste gang, at jeg købte noget i Bagerdygtigt.

20. juli 2021

Dårlig hygiejne

Da jeg var ved at købe brød, smagte andre ekspedienter på butikkens kager. De spiste med hænderne med handsker på, hvorefter de UDEN at skifte handsker begyndte at tilrette brødet i vinduet. Altså de handsker, som de lige har haft oppe ved munden rørte ved måske 10stk franskbrød og rugbrød. Ad!

5. marts 2021

Gode croissanter og tebirkes

Gode croissanter og tebirkes! Kanelsneglene er derimod knastørre og uden ret meget kanelremonce, der er nærmest kun størrelsen til forskel fra et bakeoff-produkt fra 7-Eleven.

27. februar 2021

I får KUN 3 stjerne pga den lille dame

I får KUN 3 stjerne pga den lille dame

Jeg er som udgangspunkt ret glad for bagerdygtig og det klart hende den lille dame bag disken det altid løber rundt der gør jeg stadig kommer hos jer og køber ind til mit teams morgen mad.
Dog står jeg altid i kø, der står tallerkener på bordene som hub altid løber rundt og fjerne, men kan godt forstå presse hun er altid alene eller igang med at oplære en eller 12 årige person, uden hende kom slet ikke, så tak lille dame for god service håber din chef ser denne

1. december 2020

Bagerdygtig på Istedgade

Bagerdygtig på Istedgade:
Rædselsfuld service, og de råber gerne ad folk der ikke har mundbind på at de skal tage det på, men de har ikke selv mundbind på! Hvad filan er det for noget?
Har prøvet det ca 3 gange nu og ærger mig over jeg ikke har sagt noget til dem.. for aldrig derind igen! Synes faktisk det er direkte ulækkert at de står og rør ved ens brød og snakker imens uden mundbind..! Føj!

24. oktober 2020

Maskeløs rabatordning

Burde have lugtet lunten. Pop-smart butiksnavn :-(
Alle bliver bedt om at tage maske på, men selv bruger de dem åbenbart ikke...?

Nå, købte 22 rundstykker. De første 21 til deres rabatpris á 3 for kr. 25. Det 22. rundstykke betalte jeg fuld pris for. Goddag mand økseskaft :-/
Det samme skete med wienerbrødet, hvor de to sidste stykker á i alt fem var til fuld pris.

Rundstykkerne var acceptable, hvis man lide rundstykker, der ikke er sprøde. Wienerbrødet var knastørt.

Kr. 266,- i alt. Jeg havde ikke tid til at brokke mig, så det gør jeg nu :-/

11. oktober 2020

Købte igår 4 håndværkere og 2 tebirkes

Købte igår 4 håndværkere og 2 tebirkes. Har aldrig fået SÅ dårligt brød. Håndværkerene har så seje at de var decideret uspiselige. Helt klart fra dagen før. Ikke hvad man forventer når man køber 5 stykker morgenbrød til 70,- kr.!! Gik ned og bad om pengene retur, hvilket jeg fik, da de tydeligvis godt vidste den var gal. Dårlig hygiejne, der bliver rørt ved brød, maden, kasseapparat, mv. uden brug af handsker. Alt brødet er bakeoff, og om når handler her, eller i Aldi rundt om hjørnet gør ingen forskel, bortset fra at brødet i Aldi er friskbagt! Kommer ikke tilbage.

4. oktober 2020

Det er ikke pengene værd

Det er ikke pengene værd at købe det meste af deres brød. 48 kr for et franskbrød!! bare et eksempel ud af mange f.eks deres morgenbrøds boller er meget dyre. Og du får meget lidt for dine penge i den del af udvalget
Så har de en brunch og hvad indeholdet af brunchen er. Afhænger af, hvem der står i butikken den dag!!
Der er ikke noget klart koncept overhovedet 👎. Den butik jeg taler om ligger på Amagerbrogade. Før coronakrisen var der en yderst ubehagelig hysterisk middelalderne kvinde, der stod bag disken, men hun er da heldigvis væk nu. Konklusion, der mangler et klart koncept

5. juni 2020

Den mindste skive ost

Jeg er stor fan af bagerdygtigs brød, boller og kager, men jeg bliver næsten vred, når jeg køber en bolle med smør og ost, og så får de to mindste skiver ost jeg nogensinde har set. Jeg har handlet i den på Istedgade siden den åbnede, og det har ikke altid været sådan. Hvis det er for at spare, så er det godt nok dårligt givet ud.

5. maj 2020

Brødet er fint

Brødet er fint, men man kan fornemme en meget presset og dårlig stemning i Bagerdygtigt. Lederen på Amagerbrogade virker sur og snakker grimt til de unge ansatte. Jeg kan ikke anbefale stedet, ikke på grund af deres bagværk, men på grund af den dårlige energi der florerer bag disken.

29. marts 2020

Er dette din virksomhed?