Beställde fel färg av en necessär och behövde göra ett byte. Kontaktade via mail och efter det gick allt mycket smidigt och utan konstigheter. Mycket bra och snabb service, svarade till och med på mai... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Service i toppklass! Eloge till Florian som snabbt och tålmodigt svarade alla dussin intrikata frågor jag hade om väskorna. Portföljen som jag efter alla frågor köpte var väldigt prisvärd! Bra läder o... Se mere
Har flera väskor från Bagasi och är supernöjd, jättefina väskor, snabba leveranser och hög kvalitet! Inför senaste köpet kontaktade jag supporten som svarade omgående, en särskild eloge till Florian s... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Skrevet af virksomheden
Leter du efter en ny väska i läder eller canvas? Då har du kommit rätt! Bagasi är ett svenskt företag som värdesätter stilren och tidlös design. Vi sätter känsla och funktionalitet högt, därför arbetar vi bara med det bästa material som går att hitta och då framförallt läder. Det läder vi arbetar med kommer att ge väskorna ett individuellt och elegant utseende som förstärks med tiden. Bagasis weekendväska har bl.a. vunnit utmärkelsen bästa mjuka weekendbag (5 getingar) i Expressens Allt om resor. Bagasi tillverkar prisvärda och högkvalitativa läderväskor i massa olika modeller. Weekendväskor, ryggsäckar, skötväskor, portföljer, datorväskor, necessärer och mycket mer. Välkommen och se vårt sortiment.
Kontaktoplysninger
Sverige
- support@bagasi.com
- bagasi.se
VARNING!!
VARNING!!! Katastrof företag! Har gjort en beställning och sedan inte hört ett ljud och inte fått ngn vara. Har mailat, sms't, ringt, kontaktat på sociala medier - ingen som svarar. Skulle aldrig ngnsin rekommendera detta företag till ngn!
Väskan ser inte ut som på bilden
Väskan ser inte ut som på bilden. En nit sitter inte. Dålig kvalitet för pengarna. Får ej kontakt med företaget. Ingen retursedel. KÖP EJ!
Väldigt nöjd
Fick min väska levererad tre arbetsdagar efter beställning.
Produkten stämmer väl överens med marknadsföringen och motsvarar förväntningarna kvalitetsmässigt.
Väldigt nöjd och rekommenderas!
Imponerande service och engagemang!
Har fått otroligt bra service och engagemang. När det strulade med en leverans så gjorde Kristoffer på Bagasi allt i sin makt för att lösa situationen och få fram väskan i tid (till en studentmottagning). Väldigt imponerande och uppskattar. Och sedan en väldigt snygg och bra väska också. Tack!
Varning!!!!!!!!!!!!
Varning!!!!!!!!!!!!
Oseriöst företag. Fick fel vara, svarar ej på mail/telefon/sms.
WARNING!! STAY AWAY!!
Major warning, stay away from this company!! Products don’t look anything like what is illustrated on their website, and you won’t get your money back without a real fight. Totally unserious!
VARNING
VARNING! KÖP INTE!!
Inget pålitligt företag! Vägrar svara på Mail sms eller telesamtal trots påminnelser.
Ingenting motsvarar det hemsidan beskriver. Väskan kom men var inte alls som den på bilden på hemsidan. Meddelar inte ens när de tagit emot en retur utan jag som kund måste påpeka att jag önskar pengar tillbaka då jag ser att de plockat ut min retur!
Jag får dessutom stå för returkostnad även fast felet ligger hos dom!!
Totalt ointresserad av kunden. Förtjänar inte ens 1 stjärna men tyvärr kan man inte välja bort det.
Beställde 1 väska och fick 2 ordrar och…
Beställde 1 väska och fick 2 ordrar och fakturor! De har ingen retusedel så du får betala en rejäl summa själv för att skicka tillbaka den!!!!
De stämmer inte alls in med bilderna som du ser på hemsidan så beställ inte ifrån den skiten!
Dålig service och inget nummer att få tag på dom och mejla dom tar evigheter att få svar!! Tack o lov så valde jag klarna så jag nog inte ska behöva bli lurad på pengar då jag kan pausa fakturan!
BESTÄLL INTE!!!
Jag beställde en julklapp som jag fick i tid. Den var alldeles för stor och konstig (motsvarar inte bilden). Mejlade företaget och fick till svar att returnera den. Skickade tillbaka väskan men företaget hämtade aldrig ut den och den skickas tillbaka till mig nu!
Mejlat företaget 3 gånger men de svarar inte.
Beställ INTE från Bagasi!!
Finns ingen som helst kundservice
Finns ingen som helst kundservice, inget nr att ringa på när man skriver svarar nån slags robot. Trasig väska samt billigt läder på väskan
Snabba ryck och bra service
Med anledning av tidigare omdömen mejlade jag och frågade om orderstatus på väskan jag beställt. Jag fick svar efter 15 minuter och väskan hade skickats arbetsdagen efter att jag lade beställningen. Snabba ryck och oklanderlig kundservice.
Sämsta servicen någonsin
Sämsta servicen någonsin, svarar inte på Mail och skyller allt på Corona. Kommer aldrig att handla där igen och varnar andra!
Ingen leverans, bara en faktura
En avisering att gods är på väg, och en faktura är allt som levererats. Har mailat Bagasi vid tre tillfällen för att reda ut varför ingen leverans kommer, men får inte något svar på något av mailen. Kan tyvärr inte rekommendera leverantören trots alla fina väskor som finns på hemsidan.
Returnerade en väska jag köpt för jag…
Returnerade en väska jag köpt för jag tyckte den var för stor. Fick dock aldrig några pengar tillbaka. Har mailat flera gånger utan att någon svarat. Väldigt dåligt och oseriöst företag. Rekommenderar ingen att handla från dem!!
Fått faktura men ingen väska!!!
Köpte en väska från bagasi.se. Väskan dök aldrig upp men lustigt nog kom en faktura för väskan jag aldrig fick. Efter många försök att få tag på dem via deras Mail (då de inte har någon kontakt med ett telefonnummer) svarade ägaren av företaget att väskan hade hunnit ta slut och att de av misstag skickat en faktura. Jag bad dem då att ta bort fakturan och de har nu gått snart 2 veckor och de har fortfarande inte tagit bort fakturan. Otroligt dålig service och tar dagar på sig att svara på Mail. De känns otroligt oseriösa och jag kommer aldrig rekommendera någon att handla av dem.
Dette er Trustpilot
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.