BaeCharly Netherlands Anmeldelser 32

2,6

Ik heb op 14-04 een bestelling geplaatst die binnen 3 dagen geleverd had moeten worden. Op 21-04 kwam er pas een verzendbevestiging met een track & trace code uit China terwijl ze op de website heb... Se mere

Eerst weken moeten wachten op het product, op mails wordt niet gereageerd. Als ik aangeef dat ik product wil terugsturen, wederom geen reactie. Betaling via Klarna maar in dit geval ga ik dus niks bet... Se mere

Dut is aanvulling op een eerdere reactie. De curly v2 nooit ontvangen Wel een andere met snoer, terwijl ik juist snoerloos wilde. In webwinkel merk van de geleverde opgezocht, maar is niet te vi... Se mere

Heey allemaal, er is al eerder zo'n apparaat uit gekomen waar we allemaal de horror verhalen van hebben gelezen en de horror videos van hebben gezien. Ik durfde dit krul apparaat daarom eerst niet aan... Se mere

1. Kosmetikindustri

De #1 Haarkruller van NL & BE! Bekend van TV.

2,6

Under middel

Ingen anmeldelsesinvitationer registreret

Opgelicht

Op 21-04 kwam er pas een verzendbevestiging met een track & trace code uit China terwijl ze op de website hebben geschreven dat ze vanuit Nederland leveren.
Het is nu 15-05, bijna een maand later, en de bestelling is nog steeds niet bezorgd. De track & trace beweegt niet plus ik zit helemaal niet te wachten op een nep artikel uit China.
Ik heb meermaals gemaild en berichten via Facebook gestuurd maar het bedrijf reageert helemaal nérgens op.

15. maj 2023

Goedkope troep uit Shanghai

Het lijkt een betrouwbaar bedrijf, maar bestel hier niks.
De BeaCharley besteld maar komt uit Shanghai. Ook niet het apparaat ontvangen welke is besteld maar 1 met een snoer. Dikke maand onderweg geweest, verpakking en het apparaat ziet eruit als goedkoop speelgoed.
Echt rommel. Bedrijf zit in een woonhuis in Engeland. Oplichting 1e klas.
Mail verzonden om het te retourneren, maar ben bang dat er geen reactie gaat komen. Gelukkig niet betaald.

4. maj 2023

Dut is aanvulling op een eerdere…

Dut is aanvulling op een eerdere reactie.

De curly v2 nooit ontvangen
Wel een andere met snoer, terwijl ik juist snoerloos wilde. In webwinkel merk van de geleverde opgezocht, maar is niet te vinden. Vreemd!!!!!
Weer gemaild een week geleden.helaas weer geen reactie!!!!!

2. maj 2023

Een dikke 0

Een dikke 0. Bedrag betaald aan hun. En nog eens mogen betalen aan klarna ook. Mails krijg ik op terug dat het pakket onderweg is nadat ik zeg dat ik naar de politie ga stappen..beloofden een nieuwe krultang. Nog steeds niks ontvangen.

30. april 2023

Chinese brol

Nul sterren als het kon! Ik krijg na 1MAAND (!!!) eindelijk mijn pakketje aan. Is het niet eens de krultang die ze tonen, maar een heel ander chinees model met een stekker aan 😅 verzonden vanuit shanghai. Doe normaal, bende afzetters... niet antwoorden op de mails naar de klantenservice. Doos kwam beschadigd aan. Echt schande

26. april 2023

Teleurstelling

Een aantal weken geleden heb ik de bae charly krultang besteld, helaas heb ik nog steeds niks ontvangen. Een aantal x mailtjes verstuurd, gereageerd op posts op Facebook en krijg nergens reactie op. Vestig je hoop niet in dit bedrijf want het zijn oplichters. Zwaar teleurstellend.

25. april 2023

Bae Charly

Bae Charly, Ik heb op 29-03-2023 een product besteld. Maar is niet geleverd. Ik heb meerdere malen gemaild naar het bij mij bekende e-mail adres. Geen reactie mogen ontvangen. Ik hoop echt dat ze nog leveren of in ieder geval mijn geld terugsturen. Ik blijf het proberen.

17. april 2023

Geld kwijt?

Op 29 maart bestelling geplaatst.
Bestelling nog steeds niet binnen.
Geen reacties op mail.
Voel me bedrogen en vrees dat ik mijn geld kwijt ben

16. april 2023

Wij willen een product terugsturen en…

Wij willen een product terugsturen en hebben daarvoor een mail gestuurd naar het adres dat zij daarvoor geven. In reactie daarop zouden we instructies krijgen over hoe verder te handelen, maar na enkele weken nog steeds niets ontvangen. Dit riekt naar oplichting!

12. april 2023

Super slechte service

Mijn bestelling geannuleerd maar toch ontvangen.
Maar nu is t probleem hoe stuur ik het terug, je krijgt op geen enkele manier contact met hun. Krijg hier geen goed gevoel bij
Waarom niet gelijk een retour sticker in de verpakking.
Zal mij benieuwen of er naar tig mails, contactformulier eindelijk een reactie van hun kant komt. Ben benieuwd.
Ik beveel het dus beslist niet aan!!

31. marts 2023

Oplichters

Heb 3 maart de bestelling geplaatst.
Nu is t al 29 maart.
Verscheidene mails gestuurd.
Na lang wachten krijg je antwoord dat de bestelling onderweg is .
Tot mijn verbazing krijg ik zelfs een mail of mijn bestelling bevalt bij gebruik.
Koop niks meer bij jullie .
Grote oplichters

3. marts 2023

niet gekregen

Inmiddels 18 dagen geleden kruller besteld, nog niets binnen, gereageerd bij de klantenservice, berichtje gekregen dat hij die week toch echt binnen moest komen. niet gebeurd, daarna weer bericht gedaan maar geen reactie meer ontvangen.

NIET KOPEN, ik heb (tnt) NIETS binnen gekregen

9. marts 2023

Heel sceptisch heb ik besteld

Heel sceptisch heb ik besteld, maar ben supertevreden! 😊 Mooie, houdende krullen. Haren gaan niet vastzitten in de machine zoals bij de a-merken wel het geval is.

17. marts 2023