Backpackerlife.dk Anmeldelser 32.529

4,9

Anmeldelser i korte træk

Oprettet med AI baseret på nylige anmeldelser

Ser man på 8.786 anmeldelser, anmelderne havde en exceptionel oplevelse med dette firma. Kunderne udtrykker stor tilfredshed med den hurtige levering og den fremragende service, de modtager. Mange fremhæver, at varerne lever op til forventningerne, og at kvaliteten er høj. Forbrugerne sætter pris på den effektive behandling af ordrer, selv ved spontane behov, og den personlige hilsen, der ofte følger med pakkerne. Nogle få oplevede dog, at den leverede vare ikke stemte overens med den bestilte, eller at priserne på visse materialer var for høje i forhold til alternativer.

Det, folk taler mest om

Delivery service

Forbrugere finder leveringsservicen positiv. Kunder roser den hurtige afsendelse og levering, hvor mange... Se mere

Product

Anmeldere udtrykker stor tilfredshed med produkterne. Mange fremhæver den gode kvalitet, især for udstyr til... Se mere

Quality

Kunder noterer konsekvent positive oplevelser med kvaliteten. Mange fremhæver, at produkterne lever op til... Se mere

Service

Mennesker rapporterer positive oplevelser med service. Kunder fremhæver især den hurtige og venlige... Se mere

Order

Anmeldere fremhæver positiv aspekter af ordreprocessen. Kunderne roser den nemme bestilling og den... Se mere

Anmeldelser, der former dette resumé

Min søn skulle spontant på en spejdertur og Backpackerlife havde den sovepose mv. som vi gerne ville købe. Vi skulle bruge det 2 dage senere og jeg ringede derfor og forhørte mig, om de troede det ku... Se mere

Bestilt flere varer hvoraf den ene var forkert, kontaktede backpackerlife og fik tilsendt rette vare UB. Er yderst tilfreds med jeres service. Vil varmt anbefale Jer til venner og famile.

Hurtig og let returnering af varer. Købte et par sandaler, hvor pasform og fod ikke havde det rette match. Returnerede sandalerne, og efter et par dage var beløbet retur på min konto. Dét var dælme n... Se mere

Hurtig afsendelse og levering, og toppet af en personlig hilsen fra Backpackerlife.dk i kassen med mine ting, kan klart anbefale at handle hos dem :)

1. nr. 4 af de 30 bedste virksomheder i Butik med udendørstøj og -udstyr
  2. nr. 4 af de 31 bedste virksomheder i Taske- og kuffertbutik
  3. nr. 2 af de 21 bedste virksomheder i Campingbutik
  4. nr. 2 af de 33 bedste virksomheder i Sportsbutik

Om Backpackerlife.dk

Backpackerlife ApS udspringer af vores egne erfaringer med at rejse.

Vi lever efter de vise ord fra den danske eventyrer H.C Andersen; “At rejse er at leve”. Det at få en på opleveren giver unikt perspektiv og erfaring personligt såvel som socialt. Vores mission er, at hjælpe flere med at få råd til at rejse, og hjælpe backpackere med kvalitetsdygtige og prisvenlige produkter, så vi alle kan rejse oftere - om det er interrail i Europa, en rejse til Sydamerika eller en tur i den nordiske natur.

Vores team er på få år vokset fra et studieværelse til i dag at være 7 mand der alle har en forkærlighed for rejseri og outdoor, og vi vil fortsætte med at arbejde mod lave den shop, som vi gerne selv vil handle i. Kategorier på vores shop er:

* Rygsæk og backpacker rygsække

* Rejseudstyr

* Soveudstyr til rejse

* Tøj til rejse, trek og vandrestøvler

* Vandrerygsække

* Se aktuelle tilbud på udstyr

Hvad kendetegner Backpackerlife.dk?

Personlig og rejsevant kundeservice
Vi tror på verdensklasse personlig kundeservice. Vi tror på, at ærligt købmandsskab og en god købsoplevelse er afgørende for, at man er klar til sin næste tur - om det er ud i den store verden eller her i Danmark.
Høj kvalitet til lave priser
Udvalget af rejseudstyr på shoppen er kendetegnet ved gode produkter til lave priser. Hos os finder du både mærker, som er mindre kendte til stærke priser - over til kendte high-end outdoor og backpacking mærker. Fælles er dog, at vi rådgiver dig med udgangspunkt i din tur og dit budget.
1-2 dages hurtig levering
Din ordre afsendes med GLS hurtigt med en kort leveringstid på 1-2 dage. Vi har fri fragt ved køb over 499 kr – ellers koster det blot 39,- kr for levering.
Brug for rejseinspiration? We got you covered!
Udover at have det rigtige udstyr til den rigtige pris, så ved vi selv hvilke informationsproblemer der kan være involveret med en backpacking rejse eller en outdoor tur. Derfor udarbejder vi løbende guides, e-bøger, videoer og artikler i vores rejseunivers på Facebook, Instagram og vores blog - alt sammen for at hjælpe dig med at få den bedst mulige tur indenfor dit budget. God tur!

Personlig og rejsevant kundeservice

Vi tror på verdensklasse personlig kundeservice.

Vi har selv været vores egne kunder, hvilket vil sige, at vi selv backpacker og rejser ud så ofte som muligt. Hos os er det mere end okay at nørde gear, og rådgiver derfor med udgangspunkt i din tur og dit budget. Vores kunder skal typisk på rigtig spændende rejser, og derfor er det et privilegium at lærer om verden fra vores kunder, som en del af vores dagligdag.

4,9

33 t anmeldelser

Som forventet

Som forventet, hurtig levering.

7. maj 2026

Fin betjening

Fin betjening

Hurtig levering af varen

Hurtig levering af varen. Nemt at returnere.

27. april 2026

Pakken var hurtig fremme

Pakken var hurtig fremme. Da jeg retunerede, pga forkert størrelse, bestilt af mig. Fik jeg i løbet af et par dage pengene retur

30. april 2026

Hurtig respons

Hurtig respons - hurtig levering.

5. maj 2026

Sofie og Backpackerlife-teamet

God information om projekterne og…

God information om projekterne og hurtig levering.

Som altid

Som altid, hurtig ordre behandling og
super problemfri forsendelse med GLS.

Rigtig god service

God og hurtig service

Tingene kom hurtigt

Tingene kom hurtigt, dog var der hul i soveposen ( syningen ) skrev en mail og fik lynhurtig svar , fin behandling og kompensering 👍🫶❤️

29. april 2026

Sofie og Backpackerlife-teamet

Jeg har købt det til min prepping…

Jeg har købt det til min prepping kasse.
Hurtig levering.
Håber først jeg skal spise det , når verden er blevet rolig igen.

4. maj 2026

Sofie og Backpackerlife-teamet

Fin hjemmeside og god og hurtig…

Fin hjemmeside og god og hurtig betjening

29. april 2026

Godt produkt

Godt produkt. Hurtig levering

26. april 2026

Perfekt popuptelt

Perfekt popuptelt, som børnene tog i brug med det samme. Nem bestilling og hurtig levering, så gode anbefalinger herfra.

5. maj 2026