Vi har bestilt en jakke for 3 uger siden, har ikke hverken fået ordre bekræftelse eller mail på ordren er modtaget. Men pengene er trukket fra kontoen. Magen til frækhed har vi aldrig prøvet før. Clau... Se mere
Købte leggins med thermofoer før jul som desværre var for små - fik meget fin behandling hos kundeservice som svarer samme dag med byt til ny størrelse og varen levede helt op til forventning - kan va... Se mere
Absolut useriøs hjemmeside. Det lyder billigt, men når man ikke modtager vare er det ret dyrt! Tlf. nr. på hjemmesiden IKKE i brug. Ingen seriøs adresse i Glostrup. Kun ½ af ordre modtaget, og det... Se mere
Ingen anmeldelsesinvitationer registreret
Andre kiggede også på
Virker som et svindel firma
Vi har bestilt en jakke for 3 uger siden, har ikke hverken fået ordre bekræftelse eller mail på ordren er modtaget. Men pengene er trukket fra kontoen. Magen til frækhed har vi aldrig prøvet før. Claus og Helle
svindel
Jeg gider sgu ikke betale told. Svindel med en dansksproget hjemmeside.
Det er Kina møj
Det er Kina møj Det er enten 5 stjerner, når de selv skriver, eller rigtige kunder, som mig, der giver dårlig anmeldelse. Fup og svindel. Husk altid at læse trustpilot før du køber
God oplevelse.
God service. Bestilte en skøn undertrøje, som er super god. Leveringen tog lidt tid, men ikke længere tid, end de havde skrevet ved bestllingen, så alt i alt en god oplevelse.
Absolut useriøs handel
Tlf. nr. på hjemmesiden IKKE i brug.
Ingen seriøs adresse i Glostrup.
Kun ½ af ordre modtaget, og det tog 3 uger, for varerne at ankomme, da de ikke kommer fra Danmark!
Bacio skal på banen ASAP ellers er det en politianmeldelse!
Jeg er enig med en tidligere…
Jeg er enig med en tidligere anmeldelse. Det er en fup. Varen aldrig kom frem. Jeg overvejer at melde site til politet.
Bestilling.
Jeg har bestilt en taske, pengene er trukket på min konto, jeg har ikke modtaget det bestilte endnu, og jeg har tjekket de mennesker der skriver positivt om firmaet, der er ingen af dem der åbenbart eksisterer hos Krak.
Mega ringe ( ikke eksisterende…
Mega ringe ( ikke eksisterende kundeservice ). Bestilte en vare og fik bekræftelse. Der gik lang til. Skrev til deres kundeservice jeg gerne ville annulerere ordre. Hørte intet fra dem og deres tlf nr virker heller ikke. Nu har jeg fået varen som jeg ikke kan bruge. Tør dårligt at sende den retur !!
Bestil vare stadig ikke modtaget og…
Bestil vare stadig ikke modtaget og firmaet ikke til at komme i kontakt med 😠 pengene har de naturligvis hævet 😡 skulle ha læst anmeldelserne af virksomheden inden jeg handlede. Bestemt INGEN stjerner herfra. Tænker også at de lidt “for gode” anmeldelser er skrevet af virksomheden selv, da de jo overhovedet ikke stemme overens med ALLE de dårlige. 0 ⭐️ Herfra
O stjerner
Nå, tre uger gik, så kom de sko endelig som jeg havde bestilt. De er bestemt hverken ventetiden eller pengene værd. Billige plastiksko.. (til 300 kr!!!!) -Kunne ligeså godt have bestilt dem på ebay hos en kinesisk forhandler..
Kan absolut IKKE anbefale Bacio.dk. Synes faktisk at de burde skamme sig.
Nu har jeg ventet i over en mdr
Nu har jeg ventet i over en mdr, og skrev til dem for 14 dage siden. De skriver at min pakke er i Aalborg, så den skulle snart være hos mig. MEN NEEEEEJ har skrevet at jeg ville have mine penge tilbage, men ingen svar. 😡😡
Jeg fik det bestilte hurtig uden…
Jeg fik det bestilte hurtig uden problemer
Lige modtaget et par sko fra Bacio
Lige modtaget et par sko fra Bacio . Bliver fremstillet som det helt store scoop. Sikke noget bras . Ikke engang haft dem på . Hele sålen er ved at falde af grundet limningen . Skal aldrig mere handle igennem Bacio . Gad vide om man får penge tilbage . Bh Per
Ingen stjerner herfra
Har lige modtaget mine to bluser.😫 Det…
Har lige modtaget mine to bluser.😫 Det er noget elendigt "kinesisk gøjemøg" de har ikke spor at gøre med billedet af dem.😫 Sjasket stof, ingen struktur.😫
I skulle skamme jer, at lægge navn til. Jeg vil advare alle mod jer.Ingen stjerner herfra.😡
Ja man skal huske at læse anmeldelserne…
Ja man skal huske at læse anmeldelserne inden man køber. Sidste gang jeg handler her. De Skriver “hurtig” levering. Har ventet en måned og de beklager bare. Har nu læst at skoene er Kina bras jeg nægter modtagelse.
Firmaet kan ikke anbefales !!
De købte herresko kom efter 26 dage, og de lever ikke op til beskrivelsen “behagelige ortopædiske”. De er ikke det mindste ortopædiske, er af plastik, gammeldags facon, - firmaet kan ikke anbefales!
Alt forløb som det skulle og ikke…
Alt forløb som det skulle og ikke sidste gang jeg handler hos dem.
købte 1 par sko til mænd
købte 1 par sko til mænd, tog 1 mdr før de var hos os, og flere henvendelser før der skete noget. skoene levede bestemt ikke op til vores forventning, og lignede der var kappet en del af den ene sko af, den er rettet ud nu, men er bestemt ikke prisen værd. så sidste gang jeg vil benytte dette.
Dårlig oplevelse
Har for laaaaaang tid siden bestilt sneakers hos jer. Ikke længe efter blev pengene trukket fra min konto. Har skrevet flere gange til firmaet, som også svarer at skoene er på vej, men intet sker! Handler der aldrig mere!!!
God kvalitet
God kvalitet, hurtig levering, ud af 10 varer var jeg kun nødt til at lave en enkelt returnering som forløb hurtigt og uden problemer.. intet at klage over, handler 100% der igen.