Al jaren fan van Babystyling. Nu kan ik er eigenlijk zelf shoppen🤰🏼 Súper leuke kleding van een mooie kwaliteit en fijne stoffen. Heel hip en niet standaard, zowel voor groot als klein. Daarnaas... Se mere
Se, hvad kunderne siger
Super kwaliteit en snelle service! Reageren gelijk en nooit een probleem als je met iets geks komt (omdat bijv het voorspelde meisje toch een jongetje blijkt te zijn en je alle roze (nog ingepakte) a... Se mere
Heel blij en tevreden met de kleertjes van Babystyling! Vooral de broekjes, die sluiten mooi aan en stretchen lekker mee! Er zijn een heleboel leuke combinaties mogelijk. Mijn zoontje kan zelfs super... Se mere
Hallo, laatst leuke kleertjes besteld, alleen tijdens het kraambezoek precies het zelfde gekregen, retour was helemaal geen probleem. Goede ervaring met de klantenservice. Kleertjes zijn van een... Se mere
Virksomhedsoplysninger
Oplysningerne kommer fra forskellige eksterne kilder
Awesome babybrand for babies and toddlers♡
Kontaktoplysninger
Holland
- babystyling.nl
Bestel regelmatig bij babystyling
Bestel regelmatig bij babystyling. Prachtige kleding van goede kwaliteit! Altijd snel geleverd en een bereikbare klantenservice!!
Bestelling geplaatst voor een set…
Bestelling geplaatst voor een set (broek en trui). Helaas kwam de kleur van de broek niet overeen met de kleur van de trui.
Na contact te hebben opgenomen snel een nieuwe bezorgd gekregen. Top service!
Super fijne webshop 🙌
Super fijne webshop 🙌.
Veel keuze in kleding; ook voor jongetjes! Fijne kwaliteit en altijd snel verzonden. Ook leuk om via 'shop the look' ideeën op te doen voor setjes kleding. Aanrader! 🤗
Teddypakje valt te groot uit .erg…
Teddypakje valt te groot uit .erg jammer
Tevens zijn de retourkosten hoger dan dat jullie op de site zetten
Mooie kleding maar niet klantvriendelijk
Allereerst hebben ze echt leuke kleding van goede kwaliteit. Het valt alleen allemaal groter dan normaal.
Het retour regelement is echter niet klantvriendelijk. Je moet zelf de retourkosten betalen. Klantenservice reageert niet als je een klacht stuurt. Telefonisch ook stug. Je kan je bestelling ook niet annuleren, zelfs als je 'm 1 minuut geleden hebt geplaatst.
Een leuk kraamcadeautje voor mijn zus
Een leuk kraamcadeautje voor mijn zus uitgezocht in Almere. Super service en de kleding zit leuk!
Bij bestelling retour verzendkosten in mindering brengen
Bij bestelling verzendkosten betalen dat begrijp ik, echter bij een retour wat ik zelf voldoende gefrankeerd hebt ook nog verzendkosten in mindering brengen op mijn tegoed vind ik erg brutaal. Dit is al 2 x gebeurd. Mijn advies bestel dit merk bij bol.com
Direct is er met mij contact opgenomen en wordt de fout hersteld met excuus. Dat is dan weer erg snel en fijn opgelost.!

Besvarelse fra Babystyling
Super leuke kleertjes en snel binnen
Super leuke kleertjes en snel binnen! Zeker een aanrader.
Lange levertijd vorige week dinsdag…
Lange levertijd vorige week dinsdag bestelling gedaan en de kleding is niet geleverd. En via de e-mail en Facebook geen reactie ontvangen op verzoek mbt verwachte levertijd. Eerdere ervaringen waren wel positief met snelle levering.
Enthousiaste klant !
Al jaren vaste enthousiaste klant en nooit problemen ! Tot van de week bij 2 producten… Kreeg gewoon 2 nieuwe toegestuurd met een hele lieve mail !
Dus top bedrijf en goede service en zulke mooie kleding 💛☀️
Top service!
Mooie pasvorm, mooie kleertjes maar bovenal buitengewoon goede service! Een klein defectje werd boven verwachting goed opgelost.
Top service en top kwaliteit kleding!
Meermaals kleding besteld.
Levering is altijd 1-2 dagen na de bestelling. De kwaliteit is zeer goed! Ik krijg altijd complimenten over mijn dochter haar outfits.
Ik heb vorige keer een te groot haarbandje ontvangen bij een bestelling, contact opgenomen met Babystyling en mocht het te grote haarbandje houden + ik kreeg ook nog de bestelde maat thuis gestuurd. Top service! Ik raad jullie zeker aan!
Vandaag weer een bestelling ontvangen en het ziet er weer helemaal top uit!
Niks compleet
Ze hebben hele leuk kleertjes, maar niks is compleet qua maat. Zo kun je nooit een leuk setje maken.
Super fijne kleertjes en top service
Super fijne kleertjes en top service! Alleen jammer dat de shop the look setjes veelal niet in 1 keer te shoppen zijn omdat de maat die ik nodig ben niet van ieder onderdeel beschikbaar is. Maar de kleren zijn super fijn aan en uit te trekken en de broekjes blijven tenminste aan ☺️... Onze Houdini weet andere broekjes allemaal uit te trekken 🙈😅
Hele leuke kleren Top service
Hele leuke kleren Top service! Zeker een aanrader lieve mensen.
De leukste kinderkleertjes!
Voor allebei onze kindjes hier hun geboortepakje gekocht. Daarna nog heel wat setjes hier gekocht en super tevreden!
Wat een feest als er een pakketje…
Wat een feest als er een pakketje binnenkomt van Babystyling!
Super goede kwaliteit en blijft heel erg mooi na het wassen.
Je hebt een super hippe baby die zich heerlijk kan bewegen in zijn kleertjes!
Echt een aanrader!
Blij van babystyling
Wat wordt ik blij als ik een pakketje van babystyling binnen krijg!
Stoere kleding wat erg mooi blijft ook na vele wasbeurten! En dat is zeker nodig met een kleintje. 😉
stiekem vind ik het jammer dat ik niet eerder van het merk gehoord had.
Fan van Babystyling!
Fan van Babystyling!
Ze hebben erg leuke en kwalitatief goede kleertjes! Zelfs na een paar keer wassen blijft de vorm en stof super mooi. Ook goed op maat!
Vooral fan van de optie 'shop the look' op de website, daar staan hele leuke combi's op!
Snelle levering ook! Inmiddels al 4 setjes gekocht en er gaan er vast nog meer volgen :)
Super mooie kleertjes en goede…
Super mooie kleertjes en goede kwaliteit!
Heel erg blij mee!
Læs mere om andre typer anmeldelser.