Bestilte 24.desember og enda ikke fått…
Bestilte 24.desember og enda ikke fått pakken. De svarer heller ikke på noen av mailene mine.
Product not received. Had to go through hell and fire to get anywhere, when we finally did managed to arrange for a personal pick up . Waited, no show. Product in it self was ok but not correct size. No appology for the inconvenience. Would not trust or buy from this company again.
Tok 6 uker å få pakken. Krøll ved betaling pga kansellerte kjøpet siden pakken ikke dukket opp. Var ærlig å sa ifra at den kom frem til slutt, fikk tilsendt faktura med full pris når jeg opprinnelig bestilte med rabatt, når det skulle bli endret så det ut som de la inn en ny bestilling. Generelt irriterende å måtte maile så mye frem og tilbake for å få betalt. Aldri opplevd så mye knot med en bestilling. Blir aldri å kjøpe no derfra igjen, synd pga mye fine smykker…
Kjempehyggelige ansatte, nydelige smykker og super service!
Svarte øyeblikkelig på spørsmål, fiksa en rabatt som ikke hadde gått igjennom og alt var gjort på et blunk. Anbefales!
Flott nettbutikk med mange flotte smykker og produkter! Veldig fornøyd med levering, emballasje og selve produktet.
Læs mere om andre typer anmeldelser.
Læs om anmeldelsesprocessen på Trustpilot.
Hér finder du 8 tips til at skrive anmeldelser.