Anbefaler babyCarlo til alle 😃 Super god kvalitet og dejlige produkter, virkelig god service, svare meget hurtigt på alle tidspunker af døgnet. Hvis man kunne give 10 stjerner på trustpilot ha... Se mere
Jeg skulle købe en babyshower gave til min gode veninde, som kun ønskede sig tøj fra Purebaby - det var lidt svært at opstøve, men heldigvis fandt jeg BabyCarlo! Laura var mega sød til at vejlede omkr... Se mere
Lækkert design, præcis som på billederne. Skønt bæredygtigt koncept. Elsker at vores børn kan gå i noget tøj, som ikke alle andre har. Super service, hurtigt levering, og elskede de håndlavede personl... Se mere
Babycarlo er vores ynglingssted at handle til vores lille dreng. Kvaliteten er i top, service også, og så er det super hyggeligt med en lille håndskrevet besked i ordren. Samtidigt er det svært at fin... Se mere
BabyCarlo.dk er en danskejet webshop, som sælger baby og børnetøj i alderen 0-5 år. Tøjet er fra Australske Purebaby og Danske Copenhagen Colors. Tøjet er økologisk og GOTS Certificeret. God kundeservice, personlig hilsen i ordren samt hurtig levering er vores nøgleord. Velkommen hos BabyCarlo
Egeskoven 1, Danmark
Jeg er vild med BabyCarlo - pænt tøj og virkelig god service, herunder hurtig levering. Kæmpe anbefaling.
Smukt indpakket med håndskrevet kort, og så selvfølgelig også virkelig fine varer i lækker kvalitet. Jeg handler helt sikkert hos dem igen.
Som sædvanlig hurtigt og effektivt levering og fine produkter ☺️
Fantastiske produkter og mega god service. Tak for det.
Super lækkert tøj til både store og små og en fantastisk service😀 kan klart anbefales. Handler der igen og igen😊
Det er en glæde ar åbne pakker fra jer. Så fin en indpakning, og så jeres skønne varer. (Viggo blev til Vigga 😂). Så var jeg jo nødt til at bestille på ny - lyserød. Tak.
Så hurtig ekspedition, et smukt produkt - og et sødt kort - I sendte med.

Besvarelse fra Babycarlo
Har flere gange købt skønne ting til mit barnebarn. Senest lige op til jul hvor tøjet nåede frem inden juleaften, selvom jeg var sent ude.
En dejlig webshop med skønne ting - og så er der altid en hyggelig personlig hilsen med i pakken.
Kan kun anbefales.

Besvarelse fra Babycarlo
God og hurtig levering samt venlig service med lille, personlig hilsen i pakken!