Kvalitet ikke OK
Lang leveringstid. Magnettavle i to dele - yderste del sidder ikke ordentligt fast.
Magneter tilkøbt ved siden af, løber ned ad tavlen fordi magneterne ikke er stærke nok.
Øv 😞
BabyBuen er en sansestimulerende bue, der inviterer dit barn til leg, læring og nærvær. Med bløde former, beroligende farver og mulighed for at tilføje legetøj og aktiviteter, styrker BabyBuen både nysgerrighed og motorik – og skaber et trygt, inspirerende rum, hvor de mindste kan udforske verden i deres eget tempo.
7620, Lemvig, Danmark
Har ikke besvaret negative anmeldelser
Øv 😞
Elendig service og oplevelse generelt. Oplever som mange andre at buen slipper i top og bund og nu er den faldet helt af væggen ikke engang 24 timer efter opsætning. Dette er på trods af at opsætningsguiden er fulgt nøje. Kundeservice er længe om at svare og anerkender ikke problemet og skriver de ikke kan tage den retur. Det er fint, men vi skal have vores penge tilbage, da der er tale om reklamation, da produktet er fuldkommen ubrugeligt. Kan virkelig ikke anbefales!
Forfærdelig oplevelse af en fuskerfirma!
Vores søn, fik i 3 års gave en babybue.
Efter nøje at have fulgt alle anvisninger, bliver buen desværre ved med at falde ned.
Vi har forsøgt at komme i kontakt med dem igennem deres kontaktformular da man ikke kan ringe.
Det lykkedes os at vi svar 1 gang, hvor han pænt skriver at de ikke tager retur, hvor vi så fortæller at det jo sjovt nok er en reklamation vi skriver om.
Dette har vi ikke fået svar…
Der har nu udelukkende været envejskommunikation i 4 uger..
Kan kun fraråde alle at handle igennem dette skod firma.
800kr ud af vinduet
Jeg har ikke modtaget min ordre!
Det er nu over en uge siden at pengene for min ordre blev trukket og at jeg fik besked om at min pakke var på vej. Der er ingen aktivitet på det tilsendte tracking nummer og jeg hører ikke retur på de flere mails jeg har sendt.
I har trukket mine penge. I har ikke tænkt jer at sende min ordre. Og i har ikke tænkt jer at svare på mine henvendelser!
Jeg vil fraråde alle at handle med denne virksomhed!
Helt enig i de andre dårlige anmeldelser! Buen falder af væggen og andet produkt jeg havde bestilt, havde de ikke hjemme alligevel. Efterfølgende skriver jeg en mail om at buen er faldet af, hvor der går flere uger før Anders svarer og vil heller ikke anerkende problemet. Han vil ikke sende en ny bue, og skriver at han nok skal sende det som han originalt ikke havde hjemme. Der går igen flere uger og modtager intet… først nu, efter flere måneder har jeg fået det hjem som manglede…utrolig dårlig service. Kan ikke anbefales!
Kan ikke monteres på en helt almindelig glat væg. Slipper væggen efter få timer selv om den er monteret efter anvisningerne og har derved ødelagt magneterne. Anders fra Babybuen er uprofessionel og uforskammet og vil ikke anerkende problemet. Vil aldrig anbefale dette eller denne virksomhed!
Helt elendig købsoplevelse.
Indledningsvist var mit købte produkt udsolgt, hvor jeg dog proaktivt modtog en mail med forespørgsel om, hvorvidt jeg ønskede at vente på min bestilte farve eller ønskede at ændre farvevalg.
Herefter modtager vi produktet. Vi opsætter efter vejledning på hjemmeside. Og magnetbuen krøller sig ligesom bare sammen. Gang på gang.
Jeg skriver en mail til Babybuen. Efter 2,5 uge har jeg endnu intet svar modtaget.
Jeg er mildest talt skuffet og ærgerlig over de penge, som jeg har betalt for et produkt, der ligger sammenkrøllet istedet for at sidde på væggen på min datters værelse.
Magnetbuen slipper væggen i bunden og i toppen. Når jeg prøver at komme i kontakt med babybuen vender de ikke retur på opfølgende mails.
Vi er rigtig glade for vores magnettavle, der skaber ramme om god og rolig leg til vores børn om eftermiddagen. De tegner og fortæller og flytter rundt på de magnetiske tal. Leger, udforsker og lærer på samme tid :-)
Jeg bestilte to magnettavler, siden de er hængt op har de været i brug dagligt!
Super godt produkt og super god kundeservice!
Kanon godt service! Super lækre produkter. Børnene elsker det virkelig!
Mine børn elsker den!!!
Mega fed magnetbue!
Hurtig levering og flot valg af farver😍
Min datter elsker Babybuen – hun kan virkelig udfolde sig kreativt med den. Den inviterer til fordybelse, leg og fantasi, og det er tydeligt, at der er tænkt over både design og funktion. Kvaliteten er super, og den skiller sig virkelig ud fra andet legetøj. Kan klart anbefales!
Fantastisk kundeservice!
Jeg rækte ud til Kundeservice da jeg havde lavet en fejl på min bestilling, Anders sørgede for at fejlen blev rettet og forsikrede mig at jeg ville have produktet inden den skulle gives i gave til barnedåb.
Super god service, der var lidt ekstra leveringstid på den farve jeg valgte. Jeg blev kontaktet og gjort opmærksom på det samme dag.
Varen levede op til forventningerne og blev leveret efter fem dage. Den var let at montere.
Grundet ekstra leveringstid blev der vedlagt en gratis ting, så det var en god oplevelse at handle hos babybuen.
Lyn hurtig levering. Fantastisk kvalitet og masser af muligheder for leg. Mine børn er vilde med tavlerne og de er blevet brugt hver dag siden vi modtog dem! Kan varmt anbefales.
Super fedt produkt!
Mine drenge elsker magnettavlen – de leger med den hver dag og finder hele tiden på nye ting at bruge den til! 👍
Fantastisk Service! Jeg blevet modtaget med åben hånd den gang jeg havde et spørgsmål og det var så fedt!
Mine børn er super glade for magnet tavlen.