1. Kryptovalutatjeneste

Azure Capital makes investing simple, smart, and stress-free. Our team combines professional expertise with a personal touch, giving you clear guidance, innovative tools, and support you can trust. Whether you’re just starting out or a seasoned investor, we help you grow your wealth confidently and enjoyably.

4,3

Sinds een tijdje maak ik gebruik Eerlijke partij met goede begeleidingvan de…

Sinds een tijdje maak ik gebruik van de diensten van Azure Capital en ik ben erg tevreden over hoe ze werken. Waar veel partijen traden bijna brengen als een “snel rijk worden”-verhaal, zijn zij juist heel eerlijk over de risico’s en wat je wel en niet moet verwachten. De community is actief en behulpzaam, en er is veel ruimte om vragen te stellen. De educatie is duidelijk en gestructureerd, waardoor ik stap voor stap beter begrijp wat ik aan het doen ben in plaats van zomaar wat te proberen.Al met al heb ik het gevoel dat ik hier op een verantwoorde manier leer traden, met goede begeleiding en realistische verwachtingen. Aanrader voor iedereen die serieus met traden aan de slag wil.

10. december 2025

Knowledge, Guidance and a Supportive Community

The past few months at Azure Capital have been incredibly valuable and educational for me. In a short time, I’ve gained a lot of knowledge about trading and investing that I can carry with me for the rest of my life. Everything is explained clearly and made directly applicable, helping you build confidence step by step.

What really makes Azure Capital stand out is the community. You become part of a group of like-minded people who motivate and support each other. As a beginner trader, you are warmly welcomed and well guided, which immediately makes you feel part of the whole. For anyone who wants to take trading and investing seriously, Azure Capital is definitely a recommendation.

19. september 2025

Great quality

Great quality, the presentations are good and clear. (Feedback: I would include english subtitles if possible). Other than that, the educators are friendly and open to teach which is awesome. So over all good :)

15. september 2025

Je wordt gezien binnen ACC.

Voor iemand die weinig tot geen ervaring heeft in de wereld van Crypto, Traden of andere dingen die daarmee te maken hebben, is de ACC een erg fijn platform!

Elke vraag die je hebt, zowel voor een mentor als in een groep, wordt beantwoord. De video’s zijn allemaal helder en op niveau aangepast.

De transparantie binnen het platform is vooral wat mij erg aantrekt. Mocht je op of aanmerkingen hebben dan kan je altijd terecht en wordt er naar je geluisterd. Dat laatste is ook zeker iets dat je echt voelt, je bent een persoon in de community, niet een nummer.

7. januar 2025

Top platform !

Top platform !

Ik ben ontzettend tevreden met dit platform. Iedereen is super toegankelijk en altijd bereid om je verder te helpen. Ik voelde me meteen welkom en werd met open armen ontvangen.

De educatie is duidelijk en direct toepasbaar. Wat het platform extra fijn maakt is de interactie in de groepsapp, dat werkt enorm motiverend. Je kunt er al je vragen in stellen en er is altijd wel iemand die je verder helpt.

Kortom, als je wilt leren en groeien en tegelijkertijd een fijne groep mensen om je heen wilt hebben dan is dit absoluut de juiste keuze. Zou het zeker aanraden !!

13. december 2024

ACC is een super gastvrij en open…

ACC is een super gastvrij en open community voor mensen die of al binnen de trading wereld zitten of daar graag meer over willen leren. Alles is super laagdrempelig qua communicatie en ze zorgen ervoor dat iedereen zich welkom voelt. Daarnaast is de kennis die je er geleerd krijgt van hoog niveau. Mij helpt het elke dag weer om me te ontwikkelen op trading gebied. Ik ben iedereen erg dankbaar voor hun gastvrijheid en openheid om me te helpen.

13. december 2024

Gesloten community

Het is een niet transparante organisatie die jou alleen toelaat als je door hun interview heen komt. Alleen dat zou sl vraagtekens MOETEN opwerpen. Dit is de zoveelste pyramidespelclub in disguise.

9. oktober 2024
Azure Capital -logo

Besvarelse fra Azure Capital

Beste Mathew, het spijt ons dat dit zo op jou overkomt. Onze abonnementen zijn vrijblijvend af te sluiten ongeacht of je nou wel of geen "interview" gehad hebt bij ons. De calendly onderin de pagina dient als kennismakingsgesprek en om een persoonlijke band te creëren met onze klanten. Dit zodat wij iedereen op de juiste manier verder kunnen helpen in hun trading journey.

Met vriendelijke groet,

ACC Team

Top voor beginners!

Top voor het leren van traden! Veel informatie dat gedeeld wordt om op vooruit te bouwen. Ondanks ik persoonlijk net begin met traden worden er veel inzichten gedeeld die zeer behulpzaam zijn. Ook de rest van de leden en educators zijn zeer behulpzaam indien nodig =)
Het is wel belangrijk dat je de tijd neemt. Vooral als je net begint kan het redelijk lastig zijn om zoveel in een keer te leren. Je moet het ook leuk vinden om te doen, dan zal het een stuk makkelijk gaan.

11. november 2024

Goeie community

Ik ben nu 1,5 maand geleden gestart bij ACC. Voordat ik startte had ik moeite met de psychologische kant van mijn trading.

Nu 1,5 maand later zie ik veel verschil in mijn trading game, na het bekijken van de video’s en volgen van de livestreams.

Ik heb de volle vertrouwen in het team dat we in de toekomst mooie dingen gaan waarmaken 📈

9. november 2024

Hele transparante en steeds…

Hele transparante en steeds vernieuwende financiële educatie! Van zelf niks weten van traden naar een profitable trader gegaan in een jaar tijd doormiddel van het platform. Ook is de community die hierbij zit heel erg leuk, iedereen pusht elkaar en zal je helpen mocht dit nodig zijn

9. november 2024